Įkraunama...
Įkraunama...

Namų fasadai

QUOTE(Vygga-audi @ 2017 06 27, 14:04)
Cia butinas prisistatymas, norint gauti patarima? Nieko bendro su statyba gyvenime neturiu, tik tiek kad pats tvarkausi savo nama. Gyvenu ne Lietuvoje ir noreciau uzsisakyti sau reikalingas medziagas is vienos vietos.

Tada sorry - tiesiog labai jau dažnai pasitaiko, kad pirmą žinutę parašęs su labai konkrečios firmos pavadinimu tekste naujas narys būna paprasčiausias pardavėjas, bandantis "nepastebimai" prastumti reklamą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giords @ 2017 06 27, 15:58)
Tada sorry - tiesiog labai jau dažnai pasitaiko, kad pirmą žinutę parašęs su labai konkrečios firmos pavadinimu tekste naujas narys būna paprasčiausias pardavėjas, bandantis "nepastebimai" prastumti reklamą ax.gif

Viskas gerai mirksiukas.gif
Jau galva sprogti gali nu firmu pasiulos ir atsiliepimu. Jei kas galit pasiuliti kazka geriau, prasau padekit.
Trumpai apibudinsiu situacija, siena yra is granuliniu blokeliu aptinkuota ir nugazyta. sildymas is vidaus. ta lauko siena apsilupus, atsokineja dazai, pusles. Jokio sildymo nedesiu. Kieks skaiciau tai galvoju deti armavimo tinkleli, armuoti ir klipuoti plitelemis.
P.S. jei neteisingai pavadinau medziagas labai nebarkit.
Atsakyti
QUOTE(Vygga-audi @ 2017 06 27, 16:19)
Viskas gerai mirksiukas.gif
Jau galva sprogti gali nu firmu pasiulos ir atsiliepimu. Jei kas galit pasiuliti kazka geriau, prasau padekit.
Trumpai apibudinsiu situacija, siena yra is granuliniu blokeliu aptinkuota ir nugazyta. sildymas is vidaus. ta lauko siena apsilupus, atsokineja dazai, pusles. Jokio sildymo nedesiu. Kieks skaiciau tai galvoju deti armavimo tinkleli, armuoti ir klipuoti plitelemis.
P.S. jei neteisingai pavadinau medziagas labai nebarkit.

itariu kad nelaikys ir tos plyteles - viskas padaryta atvirksciai nei turi but ir viduj nera garo barjero. idomu kaip siltinta viduj
Atsakyti
Kaip is vidaus nezinau, namui 33m. Puse pirmo auksto yra zemeje. Praejusia vasara sudejom apsildyma ir drenaza. Kiek sienos tikrintos is vidaus dregmes nerado(ivairiu metu laiku). Tai gal geriau vietoje plyteliu deti silikonini tinka?
Atsakyti
Gal kas turite fasada is Cedral cementiniu daililenciu ? Man pilkos spalvos nerealos, kadangi nama irengti planuojame skandinaviskai, tai ir isores norisi kitokios wub.gif
Atsakyti
Gal kas "eksploatuojat" baltą fasadą? Įdomu ar rinktumėtės ir vėl baltą?
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2017 07 11, 21:27)
Gal kas "eksploatuojat" baltą fasadą? Įdomu ar rinktumėtės ir vėl baltą?

pas mane beveik baltas. Man labai patinka,jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 07 12, 06:00)
pas mane beveik baltas.  Man labai patinka,jokiu problemu.

O kiek laiko eksploatuojate ir ar yra aplinkui medžių?
Atsakyti
QUOTE(Makaroncikas @ 2017 07 12, 10:14)
O kiek laiko eksploatuojate ir ar yra aplinkui medžių?

3 sezonai. Medziu nera. Pas mane Kreisel nano tinkas. Tipo pats nusivalo lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausimas dėl cokolio. Meistrai dengė moziakiniu ir užėjo lietus, bet po jo darbą baigė, sakė, kad niekas nenukris. Ar tikrai? Man keista, kad galima ant drėgno (šlaiop) cokolio tepti. Aišku, pagyvensime pamatysime, bet gal kas susidūrėte?
Atsakyti
QUOTE(slepiuosi @ 2017 08 10, 21:48)
Klausimas dėl cokolio. Meistrai dengė moziakiniu ir užėjo lietus, bet po jo darbą baigė, sakė, kad niekas nenukris. Ar tikrai? Man keista, kad galima ant drėgno (šlaiop) cokolio tepti. Aišku, pagyvensime pamatysime, bet gal kas susidūrėte?

Nesirkit paranoja
Atsakyti
QUOTE(slepiuosi @ 2017 08 10, 21:48)

Tai juk visi mišiniai vandeniu skiedžiami. Sausesnį mišinį padarai ir puikiausiai užsitepa. Problematiškiau, jei po užtepimo lietus prasideda, tada ir nuplauti viską gali.
Atsakyti