Įkraunama...
Įkraunama...

Namų fasadai

QUOTE(biesas66 @ 2013 02 02, 13:09)
Jei plokste butu tai matytusi ant sienos pasikartojntis rastas . ( idemiai neziurejau)

nu apie sita ir pagalvojau,bet cia taip lygiai atrodo sudeta,kad nesitikjau jog tai tai akmuo smile.gif o gal zinot kur galima butu isigyt tokio akmens,ar kaina kokia panasi but?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutee @ 2013 02 02, 00:06)
nepykidt, kad isibroviau,bet gal kas nors zino kokia yra sio namo pirmo auksto apdaila,labai patiko,visa interneta iskuiciau,bet niekur nerandu g.gif
pirmas aukstas

panasu i sita darba , tik cia viduj daryta
o, radau, kas cia va cia
bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pegoti: 02 vasario 2013 - 11:27
QUOTE(Pegoti @ 2013 02 02, 13:23)
panasu i sita  darba , tik cia viduj daryta
o, radau, kas cia va cia
bis.gif

aha,i sita man atrodytu gal net panasiau but,nes kazkaip labai jau lygiai tie akmenys sudeti g.gif idomu kur cia daro taip ax.gif
Papildyta:
dekui,einu ziuret smile.gif
Atsakyti
papildziau antra nuoroda, ten fasadu galerijoj yra 7 foto, tai grynai kaip tam Elektrenu name
Atsakyti
QUOTE(Pegoti @ 2013 02 02, 13:31)
papildziau antra nuoroda, ten fasadu galerijoj yra 7 foto, tai grynai kaip tam Elektrenu name

aciu,maciau smile.gif dabar belieka pinigus taupyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2012 09 25, 23:37)
o man tai gražu ir salotinė, ir žydra, ir raudona, ir visos kitos ryškios ir pastelinės spalvos namų fasade. Jeigu, aišku, suderintos ir priderintos. Kaune daugiabučių kompleksas netoli Prisikėlimo bažnyčios jau per daug rėkiantis.

Negražiausia yra daugiabučių blokinė pilka (taip norisi spalvų tuose sovietiniuose rajonuose!) ir visokios tamsios (ypač juoda ir tamsiai ruda). Niekaip nesuprantu, kaip žmonės savo noru gali statyti tokius nuodėgulius. Vienas žiauresnių variantų-Kaune botanikos sode statomi kotedžai - tikri juoduliai, ir dar baisiausiai sugrūsti. Jei gyvensi vidurinėje eilėje, per visus langus matysi juodą spalvą...

Isivaizduokite visi namai salotiniai - zydri - raudoni aplinkui, slaviskas psichodelinis kvartalas doh.gif Man rodos taip galima neprastai kvartalo verte numust
Atsakyti
Nuo spalvotu ir nederintu spalvu nupust galima... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izidora: 28 vasario 2013 - 23:21
Sveiki!
Klausimuks paprastas - architektas mums siulo savo sedevrui apdailinti naudoti keramikines plokstes. Gal kas nors turite tokiom plokstem daryta fasada ir galetumet kokia foto atsiust? Neisivaizduoju kaip tai atrodo... Kadangi nezinau ko reikia ieskot, tai ir mieste nezinau(nepastebiu) tokiu objektu... Vieninteliai kurie galetu buti bent kiek i mano isivaizduojamus tai pvz naujasis senuku administracinis pastatas (prie megos). Bet ten pastatas tai didelis, o tai kaip ant mano dviaukscio tai turetu atrodyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2013 03 01, 00:23)
Sveiki!
Klausimuks paprastas - architektas mums siulo savo sedevrui apdailinti naudoti keramikines plokstes. Gal kas nors turite tokiom plokstem daryta fasada ir galetumet kokia foto atsiust? Neisivaizduoju kaip tai atrodo... Kadangi nezinau ko reikia ieskot, tai ir mieste nezinau(nepastebiu) tokiu objektu... Vieninteliai kurie galetu buti bent kiek i mano isivaizduojamus tai pvz naujasis senuku administracinis pastatas (prie megos). Bet ten pastatas tai didelis, o tai kaip ant mano dviaukscio tai turetu atrodyt? g.gif

O kodel jus architekto nepaklausiat ka jis tokio jums siulo?
Bent mes tai turime architekto padaryta ir fasado vizualizacija, kaip tures viskas atrodyti - kokios medziagos, kokios spalvos ir pan.
Atsakyti
Gal kas zinot ar buna kokios nors plokstes tinkamos fasado apdailai kurios klijuotusi - tvirtintusi be ventiliuojamo tarpo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 01 kovo 2013 - 09:20
QUOTE(slyva @ 2013 03 01, 10:02)
O kodel jus architekto nepaklausiat ka jis tokio jums siulo?
Bent mes tai turime architekto padaryta ir fasado vizualizacija, kaip tures viskas atrodyti - kokios medziagos, kokios spalvos ir pan.

Jau atsiunte pvz, nurode kur paziuret gyvai. TAi pasirodo jis siulo tik naudoti kaip dali apdailos o kitur tinkuoti g.gif
Bus ir musu vizualizacija tik pries tai reik del namo isplanavimo nusprest... LAbai sukam galvas, kazkaip nesilipdo jis mums ten doh.gif
Atsakyti
gal kas zinote:
pastebejome, kad is po ziemos, ant kai kuriu namu fasadu, kurie apklijuoti klinkerio plytelem, atsirado baltos demes, apnasos ar kazkas. Ypac matosi ant tamsesniu plyteliu, del kokios priezasties taip nutinka?

norejome savo nama klijuoti klinkeriu, todel zvalgomes, klausinejame uz ir pries.

idomus bet kokie komentarai, atsiliepimai, aciu 4u.gif
Atsakyti