Įkraunama...
Įkraunama...

Namų fasadai

QUOTE(Stella Maris @ 2012 09 14, 11:24)
Man grazu, kai yra nevienos spalvos namas, su intarpais daug gyviau ziurisi.

As tai norejau pkalusti su kokiu programele galima pasipaisyt ant namuko?  g.gif

as sitoj svetainej spalvinau smile.gif
https://www.sherwin-...om/visualizer/#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguzet: 14 rugsėjo 2012 - 18:09
QUOTE(jurguzet @ 2012 09 13, 16:13)
na va programos pagalba sukonstravau truputi

Sveiki, kokios programso dėka jusm tai pavyko? Mes taip pat norime pasibandyti.
Atsakyti
oi, nepastebėjau paskutinės žinutės. smile.gif ačiū.
Atsakyti
Sveiki, vyras ragina namo fasadą "paišyti", ale, kad neturiu nei idėjų, nei fantazijos g.gif . Gal kas parekomenduotumėte Vilniuje dizainerį cool.gif /architektą, kuris pagelbėtų? Gal kas susidūrėte su labai kūrybingu žmogumi ax.gif ? Až, ačiū.
Atsakyti
Ar Jus isprotejote su raudona spalva.Kicu kicas- namas praras savo parbangos verte jei bus raudona spalva- spalvos tik naturalios zemes spalvos namui

QUOTE(jurguzet @ 2012 09 13, 13:20)
balto tai tikrai nenoriu ir ryskaus labai ne...mate namu pilkais langais durim o fasadai eian toki pilksvai balti ar i smelio nu tiesiog svelni spalvyte...juokemes kad teks stot prie namo kokio ir klaust gal zino spalvos koda smile.gif  nes jau reik  iki kitos savaites apsisprest...buvau ilindus cia i tokia programele kur galiam pazaist su spalvom na ju tikrai nemaza ir gelsva graziai atrodo ir tesiog taip sunku nusprest  4u.gif

Atsakyti
Mum dabar aktuali tema tai jau pora menesiu vaziuoju ir spoksau i namus. As tai kicu kicu pavadinciau butent visas bezines, rusvos, pilksvos, gelsvos spalvos. Namai vienodi, nuobodusm prabangos tikrai nepastebejau juose... O raudona derinama su ta pacia bezine tai ne kicas, tai galima sakyti klasika. Subaciaus panoramoj siulau paziureti i senamiescio puse butent tokios spalvos dominuoja. Aplamai man ta nuomone vienam tas kicas kitam nuo kito silpna....tai gi nama ne kaimynams statom ir dazom sau...
Atsakyti
QUOTE(zeimiu8a @ 2012 09 22, 22:54)
spalvos tik naturalios zemes spalvos namui

lotuliukas.gif pratinates prie amzino poilsio vietos_
Atsakyti
O man nera nieko neskoningiau nei visokie salotiniai, roziniai, zydri,... namai doh.gif aisku, gerai, kad jie bent kitiems nuotaika pakelia, nes nesusivaldai nesijuokes is tokiu "grozybiu" tongue.gif
As pritariu, kad namui geriau rinktis santuresnes spalvas: zemes spalvos, pilki atspalviai na dar plytu raudonumo. Juk cia ne suknele, kuria pabodus pasikeisi. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2012 09 25, 08:06)
O man nera nieko neskoningiau nei visokie salotiniai, roziniai, zydri,... namai  doh.gif  aisku, gerai, kad jie bent kitiems nuotaika pakelia, nes nesusivaldai nesijuokes is tokiu "grozybiu"  tongue.gif
As pritariu, kad namui geriau rinktis santuresnes spalvas: zemes spalvos, pilki atspalviai na dar plytu raudonumo. Juk cia ne suknele, kuria pabodus pasikeisi. tongue.gif

O man patiko ta dalis raudono fasado. Jei butu visas namas raudonas tada sakyciau-uch.. Bet sitai daliai namo ji tinka, jei pakeistum spalvas i kita pyuse,tada jau nelabai.
Kas liecia suknele,tai fasada galima perdazyti po keliu metu,jei matai kad atsibodo.
O tos jusu zemes spalvos tai jau tikrai i kapus varo kai pasiziuri aplink,i statybas.. Jokios fantazijios,jokio orginalumo..
Atsakyti
Na taip, galima perdazyti kartais. Bet jei dedi silikonini tinka, ar kazkokia kita apdaila, kuri nera dazoma g.gif

Viskas remiasi i pinigus galu gale. Man asmeniskai nesinoretu tik po keliu metu investuoti vel i fasada doh.gif Cia ne kambari perdazyti... Viduje galima kiek nori zaisti spalvomis ir fakturomis, bet isoreje as asmeniskai uz santuresnes klasikines spalvas smile.gif
Is patirties sakau, kad ryskios greitai pabosta. Aisku, labai gerai turint rysku fasada kelia artimiesiems nupasakoti, orientyras geras tongue.gif Nes dauguma daro ramesnes isoreje spalvas.

Na, bet cia tik mano nuomone. Kiekvienas renkasi sau artima varianta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristal: 25 rugsėjo 2012 - 15:49
didžiuma lietuviu daro , kad pigiau būtų va ir gaunasi siera-bura-malinovyj biggrin.gif
Tik vieno nesuprantu, kodėl skandinavijoj raudona spalva pigiausia, o pas mus atvirkščiai
Atsakyti
QUOTE(chypsa @ 2012 09 25, 20:34)
didžiuma lietuviu daro , kad pigiau būtų va ir gaunasi siera-bura-malinovyj biggrin.gif
Tik vieno nesuprantu, kodėl skandinavijoj raudona spalva pigiausia, o pas mus atvirkščiai

Gal todel, kad skandinavu geresnis skonis tongue.gif
O mes dar gyvenam Sovietu sajungos prisiminimais, kai raudona buvo pati graziausia spalva biggrin.gif
Atsakyti