Įkraunama...
Įkraunama...

Namų fasadai

QUOTE(zeimiu8a @ 2012 09 12, 14:51)
Sveiki
Balta spalva grazu- bet tikrai ne LT klimataui. As pats katik dariausi pas dizaineri Fasado spalvas vizualizacija- as pritariau jo patarimams, reikalingas naturalios zemes spalvos medziagos, bus naturalus smiltainis (ruda kakavine) ir naturalus maltas granitas(juodas s

kalbejom su savo architektu, kad norim tamsesnio namo, tai sviesu siulo, kad isikomponuotu i musu peizaza, nes namas pamiskej. balto tikrai nedarysim, bet renkantis spalva tinkui turesim omeny del tu naturaliu zemes spalvu.
Atsakyti
Sveiki atejo mums metas isisirinkti dazus namo fasadui, niekaip neapsisprendžiam dėl spalvos...buvo planuota det klinkeri bet apsisprendem jo nedeti tik grynai dekora, bet vat niekaip nenusprendziam ka geriau priderinti prie pilko stogo, pilku langu, duru vartu... gal butu kokiu patarimu 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurguzet @ 2012 09 13, 11:50)
Sveiki atejo mums metas isisirinkti dazus namo fasadui,  niekaip neapsisprendžiam dėl spalvos...buvo planuota det klinkeri bet apsisprendem jo nedeti tik  grynai dekora, bet vat niekaip nenusprendziam ka geriau priderinti prie pilko stogo, pilku langu, duru vartu... gal butu kokiu patarimu  4u.gif

Na mūsų namelis irgi bus su pilku stogu, langais ir durim. O fasadą greičiausiai darysim va taip:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 09 13, 12:06)
Na mūsų namelis irgi bus su pilku stogu, langais ir durim. O fasadą greičiausiai darysim va taip:
user posted image
user posted image
user posted image

balto tai tikrai nenoriu ir ryskaus labai ne...mate namu pilkais langais durim o fasadai eian toki pilksvai balti ar i smelio nu tiesiog svelni spalvyte...juokemes kad teks stot prie namo kokio ir klaust gal zino spalvos koda smile.gif nes jau reik iki kitos savaites apsisprest...buvau ilindus cia i tokia programele kur galiam pazaist su spalvom na ju tikrai nemaza ir gelsva graziai atrodo ir tesiog taip sunku nusprest 4u.gif
Atsakyti
na va programos pagalba sukonstravau truputi

kazka tokio isivaizduoju ji nera visiškai balta

user posted image

o MB noretu dvieju spalvu

user posted image

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguzet: 13 rugsėjo 2012 - 15:14
Man su 2 graziau smile.gif
Atsakyti
Labai panasu kaip jusu namuka maciau taurageje, stogas pilkas, langai pilki, pats fasadas nudazytas tamsiai pilka spalva ir padaryti skoningi ryskiai salotines spalvos intarpai, tai kaip pasakiskai atrodo, varvinau seile ziuredama 4u.gif bet cia tik mano nuomone, kitiems gal ir per rysku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 09 13, 16:30)
Labai panasu kaip jusu namuka maciau taurageje, stogas pilkas, langai pilki, pats fasadas nudazytas tamsiai pilka spalva ir padaryti skoningi ryskiai salotines spalvos intarpai, tai kaip pasakiskai atrodo, varvinau seile ziuredama 4u.gif bet cia tik mano nuomone, kitiems gal ir per rysku  ax.gif

bet langai durys vartai ner sviesus ne per tamsus jei dar pilkas fasadas ...salotine tai manau kad deretu
Atsakyti
QUOTE(jurguzet @ 2012 09 13, 15:36)
bet langai durys vartai ner  sviesus ne per tamsus jei dar pilkas fasadas ...salotine tai manau kad deretu

kur maciau ta namuka, tai ten ir stogas ir langai buvo tamsiai pilkos spalvos, ir ta ryskiai zaliai - salotine spalva super vaizda suteikia ir ta pilka atsisviecia. neturiu gaila foto... 4u.gif mano skoniui tikrai ne per tamsu. jei negaila seskit ir nuvaziuokit iki taurages, ten pagrindine gatve vaziuojant ir stovi tas namas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 13 rugsėjo 2012 - 16:09
QUOTE(braske24 @ 2012 09 13, 17:07)
kur maciau ta namuka, tai ten ir stogas ir langai buvo tamsiai pilkos spalvos, ir ta ryskiai zaliai - salotine spalva super vaizda suteikia ir ta pilka atsisviecia. neturiu gaila foto... 4u.gif mano skoniui tikrai ne per tamsu. jei negaila seskit ir nuvaziuokit iki taurages, ten pagrindine gatve vaziuojant ir stovi tas namas....

na tolokai mum nuo Alytaus, reiks vietoj pervaziut
Atsakyti
Kartoju klausimą ir dar - būkit geri, necituokit nuotraukų doh.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2012 09 12, 12:55)
sveiki turiu galvosūkį ir noriu su Jumis pasitarti.
Namas apklijuotas polistirolu, nuarmuotas, dabar toks pilkutėlis.
Internete radau informaciją apie struktūrinius dažus fasadams, tarkim crown, jie tokie kaip su smėliu.
Nusipirkau pabandymui keletą litrų, kad išbandyt spalvą ir kaip dengiasi.
Padengus dviem sluoksniais paviršius gaunasi ale kaip samanėlė, tik storis aišku mažesnis, bet paėmus tamsią spalvą nelygumai neblogai maskuojasi.
Va dabar ir turiu dilemą - kas geriau:
nudažyti visą fasadą struktūriniais dažais?
tinkuoti mineraliniu tinku (lietučiu)?

širdis labiau linksta link dažymo, nes po kelių metų galėsiu perdažyti, bet kada galėsiu uždėti tinką.
Minusas tas, kad neužmaskuoja sienų nelygumų.

ką patarsit?

Atsakyti
QUOTE(jurguzet @ 2012 09 13, 15:13)
na va programos pagalba sukonstravau truputi

Man grazu, kai yra nevienos spalvos namas, su intarpais daug gyviau ziurisi.

As tai norejau pkalusti su kokiu programele galima pasipaisyt ant namuko? g.gif
Atsakyti