Sveikos,
gal kuri galit rekomenduoti murininka murinti klinkerio plytom, veiksmas Kaune.
Žiūriu, kad čia daugiausia šnekatės apie klinkerį. O man įdomu būtų sužinoti atsiliepimus/patarimus apie ryškius fasadus. Mus visi žiauriai atkalbinėja. O norim intensyvios bordinės su tamsiai pilka. Ar tikrai taip blogai laikosi dažai ir skilinėja?
QUOTE(Knoopke @ 2009 08 05, 22:19)
Žiūriu, kad čia daugiausia šnekatės apie klinkerį. O man įdomu būtų sužinoti atsiliepimus/patarimus apie ryškius fasadus. Mus visi žiauriai atkalbinėja. O norim intensyvios bordinės su tamsiai pilka. Ar tikrai taip blogai laikosi dažai ir skilinėja?
nera nieko amzina. ir namas ir namo aplinka tame tarpe reikalauja prieziuros. taip, kad maziau klausykit patareju. jei norit ryskaus namo ir darykit yra tikrai kokybisku fasadiniu dazu, tinku ir kt. apdailos medziagu. kaip ir nekokybisku. reikia tik nepatinget pasiieskoti.
o mums architektas siulo kremini nama ir raudona stoga. bet man labiau norisi tokio koki jau pastatyta matem: rudas stogas, aluvuogiu ar samanu spalvos namas, auksinio azuolo langai. tik nzn kaip vieno auksto atrodys, anas tai 2 buvo.
QUOTE(lanaa @ 2009 08 06, 08:34)
nera nieko amzina. ir namas ir namo aplinka tame tarpe reikalauja prieziuros. taip, kad maziau klausykit patareju. jei norit ryskaus namo ir darykit yra tikrai kokybisku fasadiniu dazu, tinku ir kt. apdailos medziagu. kaip ir nekokybisku. reikia tik nepatinget pasiieskoti.
Žinai, vis tiek būtų ramiau, jei kas nors pasidalintų patirtimi, kaip tokios spalvos nešiojasi
QUOTE(Veza @ 2009 08 06, 17:08)
o mums architektas siulo kremini nama ir raudona stoga. bet man labiau norisi tokio koki jau pastatyta matem: rudas stogas, aluvuogiu ar samanu spalvos namas, auksinio azuolo langai. tik nzn kaip vieno auksto atrodys, anas tai 2 buvo.
na pasakykit architektui savo pageidavimus. manau kompromisa rasit. spalvinis sprendimas daugiau skonio dalykas. na buna atveju, kad dar reikia, kad tam tikru atveju objektas deretu ir konkrecioje aplinkoje.
QUOTE(Knoopke @ 2009 08 06, 22:12)
Žinai, vis tiek būtų ramiau, jei kas nors pasidalintų patirtimi, kaip tokios spalvos nešiojasi
del braizymosi, lupimosi, tai jokio skirtumo kokia spalva. jei dazai nekokybiski lupsis visos spalvos. pagrindine ryskiu spalvu beda, kad per laika sienos sauletoje puseje gaudamos tiesioginius saules spindulius blunka ir prarandanda savo intensyvuma, o veliau ir spalva ar tai tokia baisi beda, kad galima but motyvuot atsisakyt ryskiu spalvu, nezinau.
kaip manot ar apsaugines zaliuzes turetu buti derinamos prie langu ar stogo tvoros vartu?
QUOTE(Veza @ 2009 08 07, 11:33)
kaip manot ar apsaugines zaliuzes turetu buti derinamos prie langu ar stogo tvoros vartu?
manau, kad galimi abu variantai.
gal zinot kur intere galeciau i nauju namu fasadus paspoksoti gal kas uzkliutu
o kaip manot, vieno auksto namukui tiktu labiau cerpinis ar skardos stogas?
QUOTE(Veza @ 2009 08 11, 12:37)
o kaip manot, vieno auksto namukui tiktu labiau cerpinis ar skardos stogas?
Pas mus vieno auskto namukas, ir uzsidejom betonines cerper
Labai patenkinti esam!!!!
Pas mus taip pat vieno aukšto su betoninėm čerpėm Čerpės bet kuriuo atveju yra gražiau, bet manau derinti reikia prie fasado apdailo ar aplamai prie bendro vaizdo, o ne prie aukštų skaičiaus Dar svarbu koks stogo nuolydis - mūsų stogas man labai patinka, bet nuolydis mažas, todėl ir su kitom medžiagom atrodytų normaliai, nes stogo mažai matosi