NU MOTEROS JUS VISOS UZ SITIEK IDEJU IR ISRADINGUMA SAU PO MEDALI SKIRKIM
... na tiesiog malaciai jus...sitiek pasiulymu stalui, musu vyrai kasdien geles turetu dovanot
Merginos, nu ir prigaminot Saunuoles!
vistienos kepsneliai su suriu, bulvemis ir siveziomis darzovemis
ir pakeptas keptuvej plokstainis (pries tai buvo keptas orkaiteje)
p.s. i plokstaini visad dedu grietines, tadaj is buna puresnis ir tikrai skanesnis nei su pienu
vistienos kepsneliai su suriu, bulvemis ir siveziomis darzovemis
ir pakeptas keptuvej plokstainis (pries tai buvo keptas orkaiteje)
p.s. i plokstaini visad dedu grietines, tadaj is buna puresnis ir tikrai skanesnis nei su pienu
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 19, 00:32)
ir pakeptas keptuvej plokstainis
As taip siandien norejau kazko panasaus, bet kaip uztingejau tai gavosi snipstas su mano norais.Skanu
Turiu negera iproti jusu sedevru visada ateinu paziureti, kaip ruosiuosi miegot Naktibalda gal galetumete isduoti paslapti, kaip gaminamas baltas padazas?
QUOTE(sandrucka @ 2008 03 19, 00:05)
Turiu negera iproti jusu sedevru visada ateinu paziureti, kaip ruosiuosi miegot Naktibalda gal galetumete isduoti paslapti, kaip gaminamas baltas padazas?
aš darau patį paprasčiausią, pakepinu miltus su sviestuku, ir tada dedu grietinės, šiek tiek šiandien pieno pyliau, džiovintų prieskonių, tai būtų krapai, petražolės ir tada užkaitinus užpilu ant patiekalo ir dar palieku šiek tiek, kad įsigertų į mėsytę, ir viskas
QUOTE(egleegle @ 2008 03 18, 11:49)
Pavasaris išėjo - šaltibarščiai atėjo
Aš šaltibarščius darau su pienu. Kiti ingredientai: virtas burokėlis, kefyras, agurkas, kiaušinis, prieskoniai, žalumynai.
Ir jūros gėrybės su sojų padažu.
Reikės kokių 200 - 300 gramų jūros gėrybių kokteilio (šaldyto). Jūros gėrybes sudėti į verdantį vandenį, palaukti, kol užvirs ir nusunkti.
Tuo tarpu apkepinti pievagrybius, porą. Kai apskrus, įpilti grietinėlės, sojos padažo, įdėti prieskonių ir sudėti apvirtas jūros gėrybes. Dar troškinti 1-2minutes. Taip gaminant jūros gėrybės gaunasi minkštutės
Papildyta:
Aš šaltibarščius darau su pienu. Kiti ingredientai: virtas burokėlis, kefyras, agurkas, kiaušinis, prieskoniai, žalumynai.
Ir jūros gėrybės su sojų padažu.
Reikės kokių 200 - 300 gramų jūros gėrybių kokteilio (šaldyto). Jūros gėrybes sudėti į verdantį vandenį, palaukti, kol užvirs ir nusunkti.
Tuo tarpu apkepinti pievagrybius, porą. Kai apskrus, įpilti grietinėlės, sojos padažo, įdėti prieskonių ir sudėti apvirtas jūros gėrybes. Dar troškinti 1-2minutes. Taip gaminant jūros gėrybės gaunasi minkštutės
Papildyta:
Kaip as noreciau situ saltibarsciu , bet darysiu sitas juros gerybes kaip tik ju turiu begu traukti is kameros kaip gerai, kad cia uzsukau siandien nes niekaip nesugalvojau kaip skaniai tas juros gerybes paruosti, aciu uz receptuka
QUOTE(Ingule20 @ 2008 03 18, 17:54)
super grazuciai, kaip noreciau..
Papildyta:
QUOTE(Creed @ 2008 03 18, 19:09)
labai sveikuolishkas receptukas
Papildyta:
QUOTE(logika @ 2008 03 18, 19:47)
šiandien pietums valgiau Suši,gamino draugė,o aš žiūrėjau bet kitą kartą jau pati gaminsiu.
pagarba uz toki reportaza
sushi yra galybes rushiu, tad vidu galima dar prifantazuot, ka deti...
myliu sushi, bet ragauju tik sushi restoranuose, nes ypac megstu su zalia zuvim, o tai jau tik profu darbas...
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2008 03 18, 23:24)
mano skonio vakariene, kai ash alkana..Niam
Papildyta:
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 18, 22:09)
grazu....
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 19, 00:32)
kaip noriuuuuuuuuuuuuuu ..
Kotletai pagal Lalaa Kitaip
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 18, 23:32)
p.s. i plokstaini visad dedu grietines, tadaj is buna puresnis ir tikrai skanesnis nei su pienu
geras! Bandysiu sekantį kartą su grietine
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 18, 16:14)
o ten paprastai su peiliu ipjovei jau uzklote tesla? kaip suprantu tu darei du pyragus ar ne?
Dar neužklojus ant viršaus lakšto, ipjaunu, ir tik tada užkloju Aha, dariau 2, nes mažiukai
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.