Pavasaris išėjo - šaltibarščiai atėjo
Aš šaltibarščius darau su pienu. Kiti ingredientai: virtas burokėlis, kefyras, agurkas, kiaušinis, prieskoniai, žalumynai.
Ir jūros gėrybės su sojų padažu.
Reikės kokių 200 - 300 gramų jūros gėrybių kokteilio (šaldyto). Jūros gėrybes sudėti į verdantį vandenį, palaukti, kol užvirs ir nusunkti.
Tuo tarpu apkepinti pievagrybius, porą. Kai apskrus, įpilti grietinėlės, sojos padažo, įdėti prieskonių ir sudėti apvirtas jūros gėrybes. Dar troškinti 1-2minutes. Taip gaminant jūros gėrybės gaunasi minkštutės
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2008 03 18, 09:53)
Aš vakar kepiau tipo pyragą su brokoliais
MMMM, kaip gražu... Kaip norėčiau, kad man kas tokį pyragą iškeptų
QUOTE(Lalaa @ 2008 03 18, 12:25)
idomiau pateikti kotletai
Lalaa, o tu apskritai esi tokia kūrybinga, ar kažkur matei panašius kotletus? Aš daugiausia, ką sugalvoju, tai kaip nors su padažu pažaisti
tavo idėja
QUOTE(Ingule20 @ 2008 03 18, 17:54)
O aš šiandien žemaičių blynus kepiau. va rezultatas:
Laaabai mėgstu žemaičių blynus
ačiū, kad priminei receptą
QUOTE(logika @ 2008 03 18, 19:47)
šiandien pietums valgiau Suši,gamino draugė,o aš žiūrėjau
Aš turbūt neišdrįsčiau pati gaminti
Jau ir taip suši yra nerealus patiekalas, o jei dar pati pasigamini, tai iš viso - tik pirščiukus apsilaižyti belieka