Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

O aš šiandien žemaičių blynus kepiau. va rezultatas:
user posted image
tik pamiršau prieskonius į mėsytę doh.gif tai tokie beskoniai, bet viską kompensuos grietinė su druskyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 03 18, 16:54)
O aš šiandien žemaičių blynus kepiau. va rezultatas
tik pamiršau prieskonius į mėsytę  doh.gif  tai tokie beskoniai, bet viską kompensuos grietinė su druskyte  smile.gif

Nu kaip skaniai atrodo thumbup.gif Noreciau 4u.gif
Atsakyti
Mano zuvies kukuliukai su darzovem bigsmile.gif
user posted image
Atrodo neypatingai,bet man lb skanuuuuu thumbup.gif mano mazasis -didysis nevalgiukas,bet ir tai 3 suvalge bigsmile.gif

Receptukas
Ivairias darzoves,dedu ka tuo momentu turiu-bulves,morkos,ziediniai kopustai,zirneliai-pavirti apie 15 minuciu,kol vandens nedaug lieka,tada ipilti pieno,jam uzvirus,sudeti zuvies kukuliukus,truputi sviesto,ipjaustyti svogunu,troskinti apie 20 minuciu,pabaigoje iberti petrazoliu,krapu.

Kukuliukus darau taip-i zuvies farsa (apie 300g buvo) imusti kiausini,pora saukstu krakmolo,zuvies prieskoniu,puses citrinos sulciu,svieziu krapu ir viska ismaisyti,as dar palieku pastovet kokiai valanda,o tada darau mazus kukuliukus rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 03 18, 18:43)
Nu kaip skaniai atrodo  thumbup.gif Noreciau  4u.gif

Ačiū blush2.gif recepto nerašiau, nes ji ir taip visoms aiškus.. Tik kad bulves viriau su lupena-tada nelinkusios isirti kepimo metu smile.gif

QUOTE(Creed @ 2008 03 18, 19:09)
Mano zuvies kukuliukai su darzovem bigsmile.gif
user posted image
Atrodo  neypatingai,bet man lb skanuuuuu thumbup.gif mano mazasis -didysis nevalgiukas,bet ir tai 3 suvalge bigsmile.gif

Receptukas
Ivairias darzoves,dedu ka tuo momentu turiu-bulves,morkos,ziediniai kopustai,zirneliai-pavirti apie 15 minuciu,kol vandens nedaug lieka,tada ipilti pieno,jam uzvirus,sudeti zuvies kukuliukus,truputi sviesto,ipjaustyti svogunu,troskinti apie 20 minuciu,pabaigoje iberti petrazoliu,krapu.

Kukuliukus darau taip-i zuvies farsa (apie 300g buvo) imusti kiausini,pora saukstu krakmolo,zuvies prieskoniu,puses citrinos sulciu,svieziu krapu ir viska ismaisyti,as dar palieku pastovet kokiai valanda,o tada darau mazus kukuliukus rolleyes.gif

O man kaip tik labai skaniai atrodo bigsmile.gif , tik kad aš žuvies nemėgstu schmoll.gif
Atsakyti
šiandien pietums valgiau Suši,gamino draugė,o aš žiūrėjau smile.gif bet kitą kartą jau pati gaminsiu.
Sušiui reikės
ryžių
user posted image
lašišos (darėm iš rūkytos,galima daryti su žalia lašiša)
user posted image
avokado
user posted image
kilmėlio sušiui sukti ir žalių spec.lakštai į kuriuos sukamas visas turinys.
user posted image
tie žali lakštai pas mus yra pirkti tokioje pakuotėje
user posted image
krienų,kas mėgsta,ryžių acto (nebūtina), sojos padažo
user posted image
avokadą supjaustome taip.
user posted image

Papildyta:
žalią papalotėlį perkepame per pusę išilgai pagal einančias linijas, ir uždedame ryžius ir lašišą.viską darome ant kilimėlio.
user posted image
sukame (bene sunkiausias darbas) reikia praktikos biggrin.gif
user posted image
user posted image
susuktas atrodo taip
user posted image
user posted image
supjaustome
user posted image
user posted image
valgėme su krienais, ir sojos padažo. tad jų nebūtina turėti,jei kas nemėgsta. bet su sojos padažu labai skanu. vietoj lašišos į vidų galima sukti avokado 4u.gif irgi skanu thumbup.gif galima ir šiaip avokadą kartu su susuktu suši valgyti 4u.gif kas kaip nori. ryžių actas pilasi į verdančius ryžius,bet irgi nebūtina biggrin.gif \
skanaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo logika: 18 kovo 2008 - 18:46
oo kaip išsamiai, liuks good.gif

visai norėčiau pabandyti.

O tų žalių lapų, kur pas mus, merginos, rasčiau? Rimi turi būt ar ne, bet prie kur jų ieškot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 18 kovo 2008 - 18:49
QUOTE(grange @ 2008 03 18, 17:48)
oo kaip išsamiai, liuks good.gif

visai norėčiau pabandyti.

O tų žalių lapų, kur pas mus, merginos, rasčiau? Rimi turi būt ar ne, bet prie kur jų ieškot?  g.gif

yra pirkti LT,kainuoja apie 10 litų,bet kur ieškoti nežinau biggrin.gif skanu,bandyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 03 18, 18:37)
Ačiū  blush2.gif  recepto nerašiau, nes ji ir taip visoms aiškus.. Tik kad bulves viriau su lupena-tada nelinkusios isirti kepimo metu  smile.gif

jo,as irgi visada darau is bulviu su lupena thumbup.gif

QUOTE(logika @ 2008 03 18, 18:47)
šiandien pietums valgiau Suši,gamino draugė,o aš žiūrėjau  smile.gif  bet kitą kartą jau pati gaminsiu.

Niekada nesu pati dariusi susi bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mačiau maximoi buna kartais būna ir iki (bet gal ir nevisuose) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 03 18, 16:54)
O aš šiandien žemaičių blynus kepiau. va rezultatas:
user posted image
tik pamiršau prieskonius į mėsytę  doh.gif  tai tokie beskoniai, bet viską kompensuos grietinė su druskyte  smile.gif

o kokia mesyte dedat?farsa apkepta su swogunais?
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2008 03 18, 16:47)
šiandien pietums valgiau Suši,gamino draugė,o aš žiūrėjau  smile.gif  bet kitą kartą jau skanaus  drinks_cheers.gif

labai issamiai viskas parodyta,kaip tik vakar nusipirkau kilimeliu ir tu zaliu lapu thumbup.gif O ryziai cia paprasti?ar spec susiui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 03 18, 18:07)
labai issamiai viskas parodyta,kaip tik vakar nusipirkau kilimeliu ir tu zaliu lapu thumbup.gif O ryziai cia paprasti?ar spec susiui? g.gif

tai to kilimėlio vieno užtenka g.gif nu kitas tarkim atsargai nebent biggrin.gif
ryžiai paprasti 4u.gif
Atsakyti