O aš šiandien žemaičių blynus kepiau. va rezultatas:
tik pamiršau prieskonius į mėsytę tai tokie beskoniai, bet viską kompensuos grietinė su druskyte
QUOTE(Ingule20 @ 2008 03 18, 16:54)
O aš šiandien žemaičių blynus kepiau. va rezultatas
tik pamiršau prieskonius į mėsytę tai tokie beskoniai, bet viską kompensuos grietinė su druskyte
Nu kaip skaniai atrodo Noreciau
Mano zuvies kukuliukai su darzovem
Atrodo neypatingai,bet man lb skanuuuuu mano mazasis -didysis nevalgiukas,bet ir tai 3 suvalge
Receptukas
Ivairias darzoves,dedu ka tuo momentu turiu-bulves,morkos,ziediniai kopustai,zirneliai-pavirti apie 15 minuciu,kol vandens nedaug lieka,tada ipilti pieno,jam uzvirus,sudeti zuvies kukuliukus,truputi sviesto,ipjaustyti svogunu,troskinti apie 20 minuciu,pabaigoje iberti petrazoliu,krapu.
Kukuliukus darau taip-i zuvies farsa (apie 300g buvo) imusti kiausini,pora saukstu krakmolo,zuvies prieskoniu,puses citrinos sulciu,svieziu krapu ir viska ismaisyti,as dar palieku pastovet kokiai valanda,o tada darau mazus kukuliukus
Atrodo neypatingai,bet man lb skanuuuuu mano mazasis -didysis nevalgiukas,bet ir tai 3 suvalge
Receptukas
Ivairias darzoves,dedu ka tuo momentu turiu-bulves,morkos,ziediniai kopustai,zirneliai-pavirti apie 15 minuciu,kol vandens nedaug lieka,tada ipilti pieno,jam uzvirus,sudeti zuvies kukuliukus,truputi sviesto,ipjaustyti svogunu,troskinti apie 20 minuciu,pabaigoje iberti petrazoliu,krapu.
Kukuliukus darau taip-i zuvies farsa (apie 300g buvo) imusti kiausini,pora saukstu krakmolo,zuvies prieskoniu,puses citrinos sulciu,svieziu krapu ir viska ismaisyti,as dar palieku pastovet kokiai valanda,o tada darau mazus kukuliukus
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 03 18, 18:43)
Nu kaip skaniai atrodo Noreciau
Ačiū recepto nerašiau, nes ji ir taip visoms aiškus.. Tik kad bulves viriau su lupena-tada nelinkusios isirti kepimo metu
QUOTE(Creed @ 2008 03 18, 19:09)
Mano zuvies kukuliukai su darzovem
Receptukas
Receptukas
O man kaip tik labai skaniai atrodo , tik kad aš žuvies nemėgstu
šiandien pietums valgiau Suši,gamino draugė,o aš žiūrėjau bet kitą kartą jau pati gaminsiu.
Sušiui reikės
ryžių
lašišos (darėm iš rūkytos,galima daryti su žalia lašiša)
avokado
kilmėlio sušiui sukti ir žalių spec.lakštai į kuriuos sukamas visas turinys.
tie žali lakštai pas mus yra pirkti tokioje pakuotėje
krienų,kas mėgsta,ryžių acto (nebūtina), sojos padažo
avokadą supjaustome taip.
Papildyta:
žalią papalotėlį perkepame per pusę išilgai pagal einančias linijas, ir uždedame ryžius ir lašišą.viską darome ant kilimėlio.
sukame (bene sunkiausias darbas) reikia praktikos
susuktas atrodo taip
supjaustome
valgėme su krienais, ir sojos padažo. tad jų nebūtina turėti,jei kas nemėgsta. bet su sojos padažu labai skanu. vietoj lašišos į vidų galima sukti avokado irgi skanu galima ir šiaip avokadą kartu su susuktu suši valgyti kas kaip nori. ryžių actas pilasi į verdančius ryžius,bet irgi nebūtina \
skanaus
Sušiui reikės
ryžių
lašišos (darėm iš rūkytos,galima daryti su žalia lašiša)
avokado
kilmėlio sušiui sukti ir žalių spec.lakštai į kuriuos sukamas visas turinys.
tie žali lakštai pas mus yra pirkti tokioje pakuotėje
krienų,kas mėgsta,ryžių acto (nebūtina), sojos padažo
avokadą supjaustome taip.
Papildyta:
žalią papalotėlį perkepame per pusę išilgai pagal einančias linijas, ir uždedame ryžius ir lašišą.viską darome ant kilimėlio.
sukame (bene sunkiausias darbas) reikia praktikos
susuktas atrodo taip
supjaustome
valgėme su krienais, ir sojos padažo. tad jų nebūtina turėti,jei kas nemėgsta. bet su sojos padažu labai skanu. vietoj lašišos į vidų galima sukti avokado irgi skanu galima ir šiaip avokadą kartu su susuktu suši valgyti kas kaip nori. ryžių actas pilasi į verdančius ryžius,bet irgi nebūtina \
skanaus
oo kaip išsamiai, liuks
visai norėčiau pabandyti.
O tų žalių lapų, kur pas mus, merginos, rasčiau? Rimi turi būt ar ne, bet prie kur jų ieškot?
O tų žalių lapų, kur pas mus, merginos, rasčiau? Rimi turi būt ar ne, bet prie kur jų ieškot?
QUOTE(grange @ 2008 03 18, 17:48)
oo kaip išsamiai, liuks
yra pirkti LT,kainuoja apie 10 litų,bet kur ieškoti nežinau skanu,bandyk
QUOTE(Ingule20 @ 2008 03 18, 18:37)
Ačiū recepto nerašiau, nes ji ir taip visoms aiškus.. Tik kad bulves viriau su lupena-tada nelinkusios isirti kepimo metu
jo,as irgi visada darau is bulviu su lupena
QUOTE(logika @ 2008 03 18, 18:47)
šiandien pietums valgiau Suši,gamino draugė,o aš žiūrėjau bet kitą kartą jau pati gaminsiu.
Niekada nesu pati dariusi susi
mačiau maximoi buna kartais būna ir iki (bet gal ir nevisuose)
QUOTE(Ingule20 @ 2008 03 18, 16:54)
O aš šiandien žemaičių blynus kepiau. va rezultatas:
o kokia mesyte dedat?farsa apkepta su swogunais?
QUOTE(logika @ 2008 03 18, 16:47)
šiandien pietums valgiau Suši,gamino draugė,o aš žiūrėjau bet kitą kartą jau skanaus
labai issamiai viskas parodyta,kaip tik vakar nusipirkau kilimeliu ir tu zaliu lapu O ryziai cia paprasti?ar spec susiui?
QUOTE(daividija @ 2008 03 18, 18:07)
labai issamiai viskas parodyta,kaip tik vakar nusipirkau kilimeliu ir tu zaliu lapu O ryziai cia paprasti?ar spec susiui?
tai to kilimėlio vieno užtenka nu kitas tarkim atsargai nebent
ryžiai paprasti