pora dienu nepasirodyk, ir she tau, naujas meniu su visom mandrybem
bandziau rashytis, kas labai patiko, bet pameciau gala
nu tai nevardinu, bet linkejimai visoms- nerealiai skaniai jus cia pasidarbavot
egleegle, manęs tikrai niekas neuždarė virtuvėje Nors virtuvėje pasisukioti mėgstu, bet receptus sudedu kokį kartą per mėnesį Kai nuotraukas perkeliu ir peržiūriu Tai čia visai mažai kaip už mėnesį
Neryte, skaniai atrodo pupelių troškinys
Spyglės zuikio irgi norėčiau paragauti
Ingule20, lineva jau atsakė, ačiū jai Ten tikrai amarilis Beje čia yra tema apie amarilius
Neryte, skaniai atrodo pupelių troškinys
Spyglės zuikio irgi norėčiau paragauti
Ingule20, lineva jau atsakė, ačiū jai Ten tikrai amarilis Beje čia yra tema apie amarilius
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 17, 12:07)
vakariene:
pupeliu troskinys
pupeles, desreles, siek tiek morku, astriu prieskoniu ir pomidoru pastos
pupeliu troskinys
isbandysim si patiekaliuka, nes atrodo labai jau skaniai
Pora vakarieniu :
Darzoves su tailandietishkais ryziu makaronais (rice stick): kokias turim darzoves apkepam su trintu cesnaku ir sojos padazu: kepiau morkas, pievagrybius, ziedini kopusta, zirnelius ir jau nebeprisimenu ka dar ..
Ryziu makaronu virti nereikia, juos palaikiau 10 min karshtam vandeny, paskui 5 minutem suverciau i keptuve ir palaikiau uzdengtus..Skanaus..
Vel tilapijos file: pamarinavau zuvi pora dienu shaldytuve dvieju rushiu padazuose (parinkau ashtrokus, ivairiu pipiru ir pan)..Paragavau dar zalia zuvi, vos nesuvalgiau, kaip skaniai buvo ishsimarinavus..Kiekviena gabaleli pamirkiau padaze : kiaushiniai, majonezo shaukshtas, daug ivairiu zoleliu, o tada jau i keptuve..kepti ilgai nereikia..Buvo super skanu, nors gal neishvaizdu..
Darzoves su tailandietishkais ryziu makaronais (rice stick): kokias turim darzoves apkepam su trintu cesnaku ir sojos padazu: kepiau morkas, pievagrybius, ziedini kopusta, zirnelius ir jau nebeprisimenu ka dar ..
Ryziu makaronu virti nereikia, juos palaikiau 10 min karshtam vandeny, paskui 5 minutem suverciau i keptuve ir palaikiau uzdengtus..Skanaus..
Vel tilapijos file: pamarinavau zuvi pora dienu shaldytuve dvieju rushiu padazuose (parinkau ashtrokus, ivairiu pipiru ir pan)..Paragavau dar zalia zuvi, vos nesuvalgiau, kaip skaniai buvo ishsimarinavus..Kiekviena gabaleli pamirkiau padaze : kiaushiniai, majonezo shaukshtas, daug ivairiu zoleliu, o tada jau i keptuve..kepti ilgai nereikia..Buvo super skanu, nors gal neishvaizdu..
Aš vakar kepiau tipo pyragą su brokoliais, "Baltojo katino svetainės " receptas :
Ant sluoksniuotos bemielės tešlos dedam įdarą: dubenyje sumaišyti apvirtus brokolius, parūkytą kumpį, grietinę, tarkuotą sūrį, aš dėjau baziliko, uždengti antru lakštu ir į orkaitę....180 laipsnių, 20-25 min
Ant sluoksniuotos bemielės tešlos dedam įdarą: dubenyje sumaišyti apvirtus brokolius, parūkytą kumpį, grietinę, tarkuotą sūrį, aš dėjau baziliko, uždengti antru lakštu ir į orkaitę....180 laipsnių, 20-25 min
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 17, 09:07)
vakariene:
pupeliu troskinys
pupeliu troskinys
va va mes sitaip irgi daznai vakarieniaujam... dar jei turim raugintu agurku ypjaustom ir butinai cesnako
QUOTE(poeme @ 2008 03 18, 08:53)
Aš vakar kepiau tipo pyragą su brokoliais, "Baltojo katino svetainės " receptas :
noriu,atrodo
idomiau pateikti kotletai
QUOTE(Lalaa @ 2008 03 18, 11:25)
idomiau pateikti kotletai
nu tikrai,kad graziai Ir nuotraukyciu grazumas
QUOTE(6663 @ 2008 03 18, 06:19)
Vel tilapijos file:
Ir atrodo ir skoni pajauciau
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2008 03 18, 09:53)
Liuks atrodo