Eina sau... net nežinau, nuo kurio patiekalo pradėti... TAIP SKANIAI jūsų gaminiai atrodo, kad baigiu ekraną nulaižyti.. Iš kur tiek fantazijos... Aš tai, galima sakyti, pradedančioji, todėl pas mane repertuare maximum 15 patiekalų o jau puošybos elementai... vyras turbūt akis pamestų pamatęs
beje, ne į temą truputį...owly, kaip vadinasi gėlė tavo avatare? Pas mane tokia prieš dvi savaites pražydo
QUOTE(Nome @ 2008 03 16, 19:48)
Aš irgi kepiau, bet man nepatiko . Gal dėl to, kad bulvės sutarkuotos buvo burokine tarka ?
Mums taip pat nelabai patiko, bet aš irgi su burokine tarkavau
QUOTE(Ingule20 @ 2008 03 17, 12:24)
beje, ne į temą truputį...owly, kaip vadinasi gėlė tavo avatare? Pas mane tokia prieš dvi savaites pražydo
klausimėlis ne į temą, bet atsakimėlį ne į temą irgi bus ten manyčiau AMARILIS
QUOTE(lineva @ 2008 03 17, 13:30)
Mums taip pat nelabai patiko, bet aš irgi su burokine tarkavau
Ačiū reikia užsirašyti
Beje, gal galit čičinsko kepsnio receptuką parašyti? Šiandien noriu ką nors negaminto pabandyti, o šitas, kiek žinau-faršas į virtas bulves susuktas? Bijau, kad neišeis man O jei išeitų, tai vakare ir nufotografuočiau
[quote=egleegle,2008 03 17, 10:32]
OHO, kiek daug nauju receptu! Owly ir Daividija - speju, kad jus kazkas pagrobe ir uzdare i vergija virtuveje tiek ideju, tiek patiekalu tik atrodo, kad pusryciams, priespieciams, pietums, pavakariams, vakarienei ir naktipieciams po skirtinga patiekala ruosiate tikiuosi, nepervargstat!!!
Labai patiko ir Pacific idarytos bulves!!!
Lalos vistiena irgi nereali!!!
O as ikelsiu labai jau kukliu patiekaliuku nuotraukytes:
Desreles keptos ant lauzo:
reikes vaikisku desreliu, pagaliuko sumauti desrelems, ugnies. Kepti apie 2-3 minutes virs zariju.
mmmmm.. kaip tokiu desreliu noreciau
OHO, kiek daug nauju receptu! Owly ir Daividija - speju, kad jus kazkas pagrobe ir uzdare i vergija virtuveje tiek ideju, tiek patiekalu tik atrodo, kad pusryciams, priespieciams, pietums, pavakariams, vakarienei ir naktipieciams po skirtinga patiekala ruosiate tikiuosi, nepervargstat!!!
Labai patiko ir Pacific idarytos bulves!!!
Lalos vistiena irgi nereali!!!
O as ikelsiu labai jau kukliu patiekaliuku nuotraukytes:
Desreles keptos ant lauzo:
reikes vaikisku desreliu, pagaliuko sumauti desrelems, ugnies. Kepti apie 2-3 minutes virs zariju.
QUOTE(egleegle @ 2008 03 17, 12:05)
Skaniai atrodo O pupos kokios diiideeeleees
aciu
acha, megstu tokias mesingas pupas
Vakar susiruošiau padaryt kibinus,štai rezultatas.
AČIŪ už receptuka.
AČIŪ už receptuka.
QUOTE(soske @ 2008 03 17, 14:10)
Et, kaip tik kelios buvo like... Bet teko palikti lapems
QUOTE(SUNO @ 2008 03 17, 17:00)
Labai skaniai atrodo! Man kibinai labai asocijuojasi su mamos Velykinemis bandelemis , tai labai pakele nuotaika tavo nuotraukos, SUNO!
QUOTE(egleegle @ 2008 03 17, 17:15)
Labai skaniai atrodo! Man kibinai labai asocijuojasi su mamos Velykinemis bandelemis , tai labai pakele nuotaika tavo nuotraukos, SUNO!
Ačiū egleegle,malonu kad pakele nuotaika.
Laaabai skaniai atrodo SUNO tavo kibinai. As praeita savaite ir kepiau, pasidariau pora mini kibinu, tai sakyciau net skaniau buvo nei dideli.
QUOTE(cadra @ 2008 03 16, 15:24)
labai jau ir grazu na kalbos nera turetu ir skanu buti SAUNUOLE
as orkaiteje idarytas buvles dariau tai niam niam kaip skanu yra