Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(logika @ 2008 03 16, 14:09)
o koks ten grožis šalia varškėčių  bigsmile.gif
beje,uzknisai,kodel tavo toks nikas?  g.gif  nu čia ne į temą,bet įdomu  blush2.gif


Del niko tai reiktu moderatoriu paprasyti, kad pakeistu i kita koki ax.gif , buvo tarpa kazkas labai uzknise, tikra to zodzio prasme, tai, kai jungiausi, nereikejo daug galvoti lotuliukas.gif kaip jauciausi, taip ir vadinausi, o dabar biski geda del tokio niko, ale pasikeisiu ir tiek bedos.Merginos labai aciu visoms uz pagyras blush2.gif man net nesmagu kartais darosi, atrodo, kad cia kazka tokio padariau, bet istikro, tai nieko naujo, nieko gero biggrin.gif O pazaisti su maistu siaip megstu, kai laiko turiu ir man paciai skaniau ir smagiau valgyti, kai truputi papuosi kuom nors, neipatingai, bet paprastai, o ir MB siaip ivertina tai ka gaminu ir yra sioks toks stimulas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2008 03 16, 14:19)
Aš varškėčius visada kepu ant sviestuko, o ne su aliejumi. Man skaniau ir, be to, varškėčiai kepami ant sviesto gražią gelsvą spalvą įgauna mirksiukas.gif

wau, išties gera mintis, bandysiu ir aš tada taip biggrin.gif 4u.gif


P.S. grange skanu, tik trūksta išpurpusių razinkų laugh.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 16 kovo 2008 - 18:23
QUOTE(juratija @ 2008 03 11, 21:24)
user posted image

Labai pigu ir paprasta (be pavadinimo smile.gif )

6 bulvės
1 morka
500g faršo
šesnako skiltelė
prieskoniai

kadangi neturėjau bulviatarkės, sutarkavau bulves ir morką burokine tarka. Sudėjau faršą, susmulkinau šesnako skiltelę, sudėjau prieskonius. Viską gerai išmaišiau ir suformavau kotletukus. Į aliejumi išteptą formą juos sudėti ir kepti apie 30-40 min karštoje orkaitėje. Labai skanu ir sveika  thumbup.gif


Šiandien kepiau. Buvo labai skanu 4u.gif Ačiū už receptuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2008 03 16, 19:44)
Šiandien kepiau. Buvo labai skanu  4u.gif  Ačiū už receptuką  4u.gif

Aš irgi kepiau, bet man nepatiko blush2.gif . Gal dėl to, kad bulvės sutarkuotos buvo burokine tarka g.gif ?
Atsakyti
Dėkui merginos už pagyras, iš tiesų tai tie suktinukai nieko ypatinga, bet labai skanu smile.gif

Kiek daug čia grožybių vėl pridėjote bigsmile.gif Šaunuolės visos 4u.gif

O gal turit kokių minčių dėl varškėtukų, kodėl vieną kartą gaunasi gražūs, kaip Gitta'os ir uzknisai, o kitą kartą sukrenta kaip kad man šiandien atsitiko blush2.gif Gal nuo varškės priklauso? Na ir miltų iš akies dedu, gal reikės pamatuot lens.gif
P.S. pas mus varškėtukai irgi visada kepami su trupučiu sviestuko thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 03 16, 23:20)
Dėkui merginos už pagyras, iš tiesų tai tie suktinukai nieko ypatinga, bet labai skanu  smile.gif

Kiek daug čia grožybių vėl pridėjote  bigsmile.gif  Šaunuolės visos  4u.gif

O gal turit kokių minčių dėl varškėtukų, kodėl vieną kartą gaunasi gražūs, kaip Gitta'os ir uzknisai, o kitą kartą sukrenta kaip kad man šiandien atsitiko  blush2.gif  Gal nuo varškės priklauso? Na ir miltų iš akies dedu, gal reikės pamatuot lens.gif
P.S. pas mus varškėtukai irgi visada kepami su trupučiu sviestuko  thumbup.gif

Mano mama davė man pastebėjimą irgi dėl panašios priežasties varškės patiekalams 4u.gif jei gamini iš tos varshkės kur būna kvadratinės formos nu kaip ala tarybiškai supakuota tai dažniausiai iš jos kepiniai tokie sukrenta, geriau kepti iš tos tokios rupios, kur būna trikampio formos arba ovalo formos pakuotėj (na yra ir kvadratinės jei suprantat apie ką aš čia) cool.gif gal dėl to ir čia, nes ta senovinės formos būna skystesnė tokia g.gif gal suprasit ką aš turėjau omeny 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aushrele @ 2008 03 17, 00:35)
Mano mama davė man pastebėjimą irgi dėl panašios priežasties varškės patiekalams 4u.gif  jei gamini iš tos varshkės kur būna kvadratinės formos nu kaip ala tarybiškai supakuota tai dažniausiai iš jos kepiniai tokie sukrenta, geriau kepti iš tos tokios rupios, kur būna trikampio formos arba ovalo formos pakuotėj  (na yra ir kvadratinės jei suprantat apie ką aš čia) cool.gif gal dėl to ir čia, nes ta senovinės formos būna skystesnė tokia g.gif gal suprasit ką aš turėjau omeny 4u.gif

Ačiū aushrele, suprantu apie kokias varškes kalbi mirksiukas.gif Bet šįkart kaip tik kepiau iš Dvaro rupios 9% varškės doh.gif Davar galvoju, kad gal cukraus padauginau, nes daugokai dėjau, kadangi varškė pasitaikė rūgštoka doh.gif Baisu man kept tuos varškėčius, nes vieną kartą gaunasi vos ne kaip spurgos essen.gif o kitą kartą sukritę blynukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aushrele @ 2008 03 17, 01:35)
Mano mama davė man pastebėjimą irgi dėl panašios priežasties varškės patiekalams 4u.gif  jei gamini iš tos varshkės kur būna kvadratinės formos nu kaip ala tarybiškai supakuota tai dažniausiai iš jos kepiniai tokie sukrenta, geriau kepti iš tos tokios rupios, kur būna trikampio formos arba ovalo formos pakuotėj  (na yra ir kvadratinės jei suprantat apie ką aš čia) cool.gif gal dėl to ir čia, nes ta senovinės formos būna skystesnė tokia g.gif gal suprasit ką aš turėjau omeny 4u.gif


Tos pliurzes biggrin.gif , kaip as vadinu, is keturkampiu popieriniu pakeliu niekada neperku ir nemoku nieko is jos pagaminti.Be to manau, kad del iseigu ten yra zenkliai didesnis isrugu kiekis paliktas , o ir pati varske dazniausiai buna sumalta.
Rokiskio namine maiseliuose nieko, bet man geriausiai kepiniai iseina su zemaitijos pieno varske, kur po kila kalademis sufasuota, gali pjaustyti, kaip suri, arba dar yra toks zemaitijos p. varskes suris vadinas, sufasuotas i surio forma, bet ten varske, irgi gera.Dar pieno zvaigzdziu dvaro man nebloga irgi fasuota i surio pavidalo forma.Bet tos trintos homogenizuotos visokios, tai schmoll.gif
Is geros varskes padaryti varskeciai dar nekepti buna lengvuciai ir purus mirksiukas.gifO riebalus reikia pakaitinti i salta keptuve nedeti.
O va cukraus as isvis i varskecius nededu, jei reikia paskui uzsidedi, bet kad jie visai nerugstus gaunasi, o jei dar su uogiene valgoma tai ir taip saldu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzknisai: 17 kovo 2008 - 02:10
Egzotika user posted image

vistiena, persikas, suris, garnyras pagal kiekvieno skoni ax.gif

vistiena su riesutais user posted image

siems patiekalam labiausiai tinka vistienos krutinele, pries tai para marinuota majoneze smile.gif
Atsakyti
OHO, kiek daug nauju receptu! 4u.gif Owly ir Daividija - speju, kad jus kazkas pagrobe ir uzdare i vergija virtuveje lotuliukas.gif tiek ideju, tiek patiekalu thumbup.gif tik atrodo, kad pusryciams, priespieciams, pietums, pavakariams, vakarienei ir naktipieciams po skirtinga patiekala ruosiate lotuliukas.gif tikiuosi, nepervargstat!!! bigsmile.gif

Labai patiko ir Pacific idarytos bulves!!! thumbup.gif

Lalos vistiena irgi nereali!!!

O as ikelsiu labai jau kukliu patiekaliuku nuotraukytes:
Desreles keptos ant lauzo:
reikes vaikisku desreliu, pagaliuko sumauti desrelems, ugnies. Kepti apie 2-3 minutes virs zariju.

user posted image

Lasisos uzkepele:
reikes lasisos file, bulviu, morkos, svoguno, majonezo, surio, prieskoniu.
Visa tai susmulkinti, issluoksniuoti kepimo skardoje ir kepti orkaiteje (apie 220laipsniu) apie 40 minuciu. Jei detumete apvirtas bulves, tada kepti reiketu tik apie 20 min ir lasisa gautusi sultingesne.

user posted image
Atsakyti
vakariene:
pupeliu troskinys
pupeles, desreles, siek tiek morku, astriu prieskoniu ir pomidoru pastos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 17, 11:07)
vakariene:
pupeliu troskinys
pupeles, desreles, siek tiek morku, astriu prieskoniu ir pomidoru pastos


Skaniai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O pupos kokios diiideeeleees biggrin.gif
Atsakyti