Merginos atsiliepkit kieno tie varskeciai, taip graziai atrodo, noriu recepto... kazkaip praleidau
Kiek daug visko skaniai prigaminot Visko noriu, seilė tysta Šaunuolės
Aš buvau įdėjus varškėtukus, nežinau ar pagal mano receptą darė Bet tikriausiai, jei sako, kad verti dėmesio, nes tikrai skanūs gaunasi. Nusižiūrėjau aš tą receptą iš senos lietuviškų valgių knygos ir jis labai paprastas
Aš buvau įdėjus varškėtukus, nežinau ar pagal mano receptą darė Bet tikriausiai, jei sako, kad verti dėmesio, nes tikrai skanūs gaunasi. Nusižiūrėjau aš tą receptą iš senos lietuviškų valgių knygos ir jis labai paprastas
QUOTE(Gitta @ 2008 03 10, 19:56)
O šiandien pietums buvo kepti varškėčiai. 500 g varškės, 2 kiaušiniai, stiklinė miltų, sukraus, druskos. Viską suminkom, formuojam paplotelius ir kepam. Valgėm su grietine ir aviečių uogiene
Skanaus
Skanaus
uzknisai,tu taip graziai visada viska padarai,net grietine su uogiene kaip parodai
o sitie varskeciai tai tikrai labai skanus,as irgi taip darau
o sitie varskeciai tai tikrai labai skanus,as irgi taip darau
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 16, 09:09)
Nu ir prisigaminusios skanestu, visko taip ir norisi paragauti, saunuoles
Neatsimenu pagal kieno recepta cia buvo varsketukai, tai labai aciu tai, kuri parase (labai neturiu laiko ieskoti )nes einu zuvi pietum kepti O varsketukai tikrai verti demesio
Neatsimenu pagal kieno recepta cia buvo varsketukai, tai labai aciu tai, kuri parase (labai neturiu laiko ieskoti )nes einu zuvi pietum kepti O varsketukai tikrai verti demesio
o koks ten grožis šalia varškėčių
beje,uzknisai,kodel tavo toks nikas? nu čia ne į temą,bet įdomu
o tie varkėčiai kepdami keptuvėje, neprisigeria aliejaus nes bais nemėgstu kaip blynai primirksta to aliejaus uztat kepu tik tuos per visą keptuvę ir be jokio aliejaus.....
Aš varškėčius visada kepu ant sviestuko, o ne su aliejumi. Man skaniau ir, be to, varškėčiai kepami ant sviesto gražią gelsvą spalvą įgauna
ka tik valgem stai toki patiekala
FARSIRUOTOS BULVES GRIETINELEJE
BULVES
FARSAS
GRIETINELES PAKELIS
FERMENTINIS SURIS
1. Nuskusti bulves, ispjauti viduriuka (as isiminejau sutokiu ale dratu, kuri preita savaite nupirkau kaziuko mugej ), prikisti farso (i farsa dejau maltos mesos prieskoniu). viska sudejau i stiklini puoda.
2. uzpiliau grietinele, ir sutrupinau maggi nepilna kubeli.
uzdengiau su dangciu ir i orkaite. 40minuciu, 180 laipsniu.
3. istraukiau, apibarsciau tarkuotu fermentiniu suriu ir dar 5min i orkaite idejau. tik dabar jau nedengiau su dangciu.
stai kas gavos.
dar pabarsciau krapais.
skanaus
FARSIRUOTOS BULVES GRIETINELEJE
BULVES
FARSAS
GRIETINELES PAKELIS
FERMENTINIS SURIS
1. Nuskusti bulves, ispjauti viduriuka (as isiminejau sutokiu ale dratu, kuri preita savaite nupirkau kaziuko mugej ), prikisti farso (i farsa dejau maltos mesos prieskoniu). viska sudejau i stiklini puoda.
2. uzpiliau grietinele, ir sutrupinau maggi nepilna kubeli.
uzdengiau su dangciu ir i orkaite. 40minuciu, 180 laipsniu.
3. istraukiau, apibarsciau tarkuotu fermentiniu suriu ir dar 5min i orkaite idejau. tik dabar jau nedengiau su dangciu.
stai kas gavos.
dar pabarsciau krapais.
skanaus
Oi kaip skanu Pacifik, galeciau suvalgyt dabar viena. As ir gaminu taip, tikrai puiki ideja
QUOTE(Pacific @ 2008 03 16, 16:40)
ka tik valgem stai toki patiekala
FARSIRUOTOS BULVES GRIETINELEJE
BULVES
FARSAS
GRIETINELES PAKELIS
FERMENTINIS SURIS
1. Nuskusti bulves, ispjauti viduriuka (as isiminejau sutokiu ale dratu, kuri preita savaite nupirkau kaziuko mugej ), prikisti farso (i farsa dejau maltos mesos prieskoniu). viska sudejau i stiklini puoda.
2. uzpiliau grietinele, ir sutrupinau maggi nepilna kubeli.
uzdengiau su dangciu ir i orkaite. 40minuciu, 180 laipsniu.
3. istraukiau, apibarsciau tarkuotu fermentiniu suriu ir dar 5min i orkaite idejau. tik dabar jau nedengiau su dangciu.
stai kas gavos.
dar pabarsciau krapais.
skanaus
FARSIRUOTOS BULVES GRIETINELEJE
BULVES
FARSAS
GRIETINELES PAKELIS
FERMENTINIS SURIS
1. Nuskusti bulves, ispjauti viduriuka (as isiminejau sutokiu ale dratu, kuri preita savaite nupirkau kaziuko mugej ), prikisti farso (i farsa dejau maltos mesos prieskoniu). viska sudejau i stiklini puoda.
2. uzpiliau grietinele, ir sutrupinau maggi nepilna kubeli.
uzdengiau su dangciu ir i orkaite. 40minuciu, 180 laipsniu.
3. istraukiau, apibarsciau tarkuotu fermentiniu suriu ir dar 5min i orkaite idejau. tik dabar jau nedengiau su dangciu.
stai kas gavos.
dar pabarsciau krapais.
skanaus
labai jau ir grazu na kalbos nera turetu ir skanu buti SAUNUOLE
uzknisai, koks grozis padarytas is uogienes su grietine
QUOTE(Gitta @ 2008 03 16, 11:51)
Aš buvau įdėjus varškėtukus, nežinau ar pagal mano receptą darė Bet tikriausiai, jei sako, kad verti dėmesio, nes tikrai skanūs gaunasi. Nusižiūrėjau aš tą receptą iš senos lietuviškų valgių knygos ir jis labai paprastas
Gitta, aciu uz receptuka, reiks pabandyti
QUOTE(Pacific @ 2008 03 16, 14:40)
ka tik valgem stai toki patiekala
labai graziai atrodo
Laba
idedu ir as savo paskutinius patiekalus
zrazai su sampinionais ir suriu
reikes mesos pvz. kiaulienos nugarines, gerai apmusam gabaliukus ir pamarinuojam para, tada i vidu dedam gryba su suriu ir susegam su dantu krapstuku, garnyrui labai tinka bulves su morkom, i ikaitinta orkaite 40 min po folija i pabaiga nuimam folija, kad graziai apskrustu
Papildyta:
Blynai su desrelem
teslai 2 kiausiniai, 1 stikline pieno ar kefyro, tiek pat miltu, 2 desreles (supjaustytos) ir kepimo miltelu, bei druskos
idedu ir as savo paskutinius patiekalus
zrazai su sampinionais ir suriu
reikes mesos pvz. kiaulienos nugarines, gerai apmusam gabaliukus ir pamarinuojam para, tada i vidu dedam gryba su suriu ir susegam su dantu krapstuku, garnyrui labai tinka bulves su morkom, i ikaitinta orkaite 40 min po folija i pabaiga nuimam folija, kad graziai apskrustu
Papildyta:
Blynai su desrelem
teslai 2 kiausiniai, 1 stikline pieno ar kefyro, tiek pat miltu, 2 desreles (supjaustytos) ir kepimo miltelu, bei druskos