Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Pigalica @ 2008 03 14, 16:49)
Šiandienos mano pietūs essen.gif

kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras blush2.gif
Tai kad ideja kilo pažūrėjus į jūsų gaminamus šedevrus wub.gif
Atsakyti
Man klausimukas iškylo del kibinu darymo. ax.gif
Ar reikia margarina tirpint,ar tarkuot? g.gif
Atsakyti
štai manoji lazanija su mėsa, sūriu ir pievagrybiu padažu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2008 03 14, 19:38)
Man klausimukas iškylo del kibinu darymo. ax.gif
Ar reikia margarina tirpint,ar tarkuot? g.gif

tarkuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 03 14, 23:25)

Ačiukas. 4u.gif
Bandysiu daryt. mirksiukas.gif

Renatėlė lazanija kaip skaniai atrodo. wub.gif
Atsakyti
Renatėlė lazanija kaip skaniai atrodo. wub.gif


ir iš tikrųjų labai skani, ne tik atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grranata @ 2008 03 13, 17:03)
uzknisai o kaip tuos papuosimus taip graziai ispjaustot? Ar yra kokiu spec formyciu ar as cia esu tundra ir nieko nemoku? ax.gif paprotinkit mane jauna ir "zalia" seimininke blush2.gif


As asmeniskai neturiu jokiu formyciu, nei irankiu.Turejau viena, ale per kraustymus kazkur dingo.Ta tokia paprasta issukti bulvei, ar morkai.Kai turiu laiko, tai man patinka ka nors papjaustyti, ar padelioti(pav. kol kepa mesa, ar verda bulves).As savamoksle ax.gif , kaip man iseina, taip ir prikeverzoju biggrin.gif .O obuoli kaip pjaustyti, tai radau nete kazkur.Knyguciu buna knygynuose apie maisto puosyba, ten viskas detaliai parodyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2008 03 14, 19:18)
Ačiū už pagyras blush2.gif
Tai kad ideja kilo pažūrėjus į jūsų gaminamus šedevrus wub.gif


Tikrai sauniai atrodo. Sian bandysiu kept ax.gif Tik iskilo toks klausimas - o nereik ipilt kokio vandens truputi, ar aliejaus?
Tiesiog viska sudet ir kept? ax.gif
Atsakyti
http://i140.photobuc...te/DSCF3381.jpg
salotos, poras, pomidoras, grietine, majonezas, druskyte
http://i140.photobuc...te/DSCF3376.jpg
vistos kojytes, itriniau kariu, druskyte, zalumynais, ipjoviau , ten idejau dar prieskoniu, kepant verciau is vienos puses i kita...
bulves su daug ivairiu prieskoniu plius grietine, majonezas..
mniammmmmmmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2008 03 15, 15:10)
kokio vandens truputi, ar aliejaus?
Tiesiog viska sudet ir kept?  ax.gif

Nieko nepilu, tiesiog uždengiu ir tiek, nuo žuvies ir nuo bulvių prisirenka sulčių, viskas troškinasi savo sultyse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatėlė @ 2008 03 14, 22:14)
štai manoji lazanija su mėsa, sūriu ir pievagrybiu padažu
user posted image

skaniai atrodo, o kur receptas?
Atsakyti