dekui labai,bandysim ir situos pagamint
tikrai viskas cia labai skanu
QUOTE(uogute @ 2008 03 13, 21:50)
Oi tai kad cia ne mano as pati tai dar jaunute namu seimininke mokausi is supermamu
Bet ymesiu jums kopija, mat tingiu ieskoti kur ten buvo receptukas.
Beje degtine minima recepte, as jos neturiu ir nedejau
VA RADAU
http://giedrius-v.li....com/30220.html
Bet ymesiu jums kopija, mat tingiu ieskoti kur ten buvo receptukas.
Beje degtine minima recepte, as jos neturiu ir nedejau
VA RADAU
http://giedrius-v.li....com/30220.html
Aciu labai...
QUOTE(aguonele @ 2008 03 13, 18:39)
6663 aciu uz fantastiska kepeneliu recepta
Mano vaizdas gal ne toks grazus, bet skonis viska atperka
Mano vaizdas gal ne toks grazus, bet skonis viska atperka
Na man nuotraukeleje graziai atrode, bet skonis Nepatiko
jautukas2, tai gi del skonio nesigincijama .As esu kepeneliu megeja, naudoju beje tik vistienos. Va siandien prie to pacio ir pasteto prisidariau kad pusrycius skanius valgyciau ..
QUOTE(Marge @ 2008 03 13, 20:11)
As dariau tinginiu lazanija, tik truputi kitaip visai nebloga gavos, bet... kita karta nedaryciau Gal kas galit nuotraukas ikelt?
o kaip darei ta lazanija?
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 13, 13:23)
Neryte, zadejau ir as guliasa daryti ale MB vakar liezuvi partempe, tai gavau marinuoti, virti ir kepti, ot kaip pavargau
jau kaip skaniai atrodo,o nuotrauku ryskumas pas tave
Saunuoles mamytes,kad tiek visko prigaminat,as irgi dariau kepeneliu kotletus,MB tai kirto apsilaizydamas.
QUOTE(doviliuke21 @ 2008 03 13, 21:54)
o kaip darei ta lazanija?
Sitoj temoj 9 puslapy yra Tinginiu lazanija tik as vietoj makaronu kriauklyciu dejau lakstinius lazanijai, ir to padazo su pienu ir miltais baisiai daug gavosi, daugiau negu puse ismeciau. O siaip visai neblogai, draugui patiko
QUOTE(juratija @ 2008 03 11, 20:24)
Labai pigu ir paprasta (be pavadinimo )
6 bulvės
1 morka
500g faršo
šesnako skiltelė
prieskoniai
kadangi neturėjau bulviatarkės, sutarkavau bulves ir morką burokine tarka. Sudėjau faršą, susmulkinau šesnako skiltelę, sudėjau prieskonius. Viską gerai išmaišiau ir suformavau kotletukus. Į aliejumi išteptą formą juos sudėti ir kepti apie 30-40 min karštoje orkaitėje. Labai skanu ir sveika
šiandien šitą pamėginau, tai mano bernužėlis juos praminė kugeliukais, nes skonis gavosi panašus į kugelio, o mažiukai, labai skanu ačiū
Šiandienos mano pietūs
Bulvės smulkiai supjaustom, sumaišom su prieskoniais, dedam į skardą, ant viršaus dedam ploną sluoksnį smulkiai pjaustytų svogūnų, sluoksnį pabarstytos prieskoniais žuvies(naudojau pangasijos file), sluoksnį pjaustytos saldžios paprikos, viską uždengiame folija (dar geriau turėti indą su dangčiu) ir kepame 200 laipsnių orkaitėj apie 35 minutes, tada nuimame foliją, pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar dedame į orkaitę, kol viršus gražiai paruduos
Skanaus
Bulvės smulkiai supjaustom, sumaišom su prieskoniais, dedam į skardą, ant viršaus dedam ploną sluoksnį smulkiai pjaustytų svogūnų, sluoksnį pabarstytos prieskoniais žuvies(naudojau pangasijos file), sluoksnį pjaustytos saldžios paprikos, viską uždengiame folija (dar geriau turėti indą su dangčiu) ir kepame 200 laipsnių orkaitėj apie 35 minutes, tada nuimame foliją, pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar dedame į orkaitę, kol viršus gražiai paruduos
Skanaus
PIGALICA atrodo super sveika ir turbut be galo skanu
QUOTE(Pigalica @ 2008 03 14, 17:49)
Šiandienos mano pietūs
Nu jau nuotrauka kaip iš žurnalo viršelio atrodo super
QUOTE(Pigalica @ 2008 03 14, 17:49)
ajajai kaip skaniai ir gerai atrodo