[quote=Mintibutė,2008 03 11, 17:11]
Jis viska,kas is salotu ir ridikeliu valgo su ketciupu... ketciupas+cukrus+druska+pipirai+actas - visai nieko skonis
Wat kaip indomiai ir as isbandysiu
[quote=Mintibutė,2008 03 11, 17:57]
kai atsibosiu jums su savo receptais - varykit mane lauk
desreles uzmarinuojame acte su isspaustu cesnaku (actas turi buti stiprus) paliekame nakciai pirma susuke i spirale ir uztvirtine smeigtuku
kita diena kepame (ypac skanu ant lauzo)
salotos - melynasi kopustas ir svogunai uzpilti karstu marinatu ( actas+druska+pipiriukai+medus - uzvirinta)
Papildyta:
cia tik nuotrauka,recepto nedesiu,nes nemanau,kad bus norinciu pasigaminti
MB vienas is megstamiausiu patiekalu,vakar kai paruosiau,tai akis is dziaugsmo suzibo
[/quote]
Kur jau tawe cia warysi lauk su tokiais skanumykais
Aha tikrai o kokia tais desreles tu marinuoji? Ir taip graziai susisuka, nesurtuksta... O cia kur keptos, orkaitej?
Noreciau paragauti tu sraigyciu, wiliojanciai atrodo
mūsų šiandienos pietūs
išviriau kelias kulšis ir jas supjausčiau gabaliukais
tada pakepinau ant sviesto daug svogūnų(čia manau svarbu tik principas,o daržovės bile kokios)
tada ,kai pakepė svogūnai,sudėjau pjaustytą vištieną ir pridėjau mirkytų razinų,pabaigai dėjau grietinės ir pakepinau kol sutirštės
valgėm su ryžiais,galutinio varianto jau nebėra,bet skanu buvo
Likusiam sultinyje,kur virė vištiena,išviriau briuselio kopūstų sriubą
šitą kadrą dar spėjau pagauti
išviriau kelias kulšis ir jas supjausčiau gabaliukais
tada pakepinau ant sviesto daug svogūnų(čia manau svarbu tik principas,o daržovės bile kokios)
tada ,kai pakepė svogūnai,sudėjau pjaustytą vištieną ir pridėjau mirkytų razinų,pabaigai dėjau grietinės ir pakepinau kol sutirštės
valgėm su ryžiais,galutinio varianto jau nebėra,bet skanu buvo
Likusiam sultinyje,kur virė vištiena,išviriau briuselio kopūstų sriubą
šitą kadrą dar spėjau pagauti
Mintibute,o ten sraiges?kokios sraiges?pas mane pilnas sodas sraigiu,kaip as ju nekenciu,po pilna maiseli surenku ir ismetu,naikintojos.
QUOTE(poeme @ 2008 03 11, 18:58)
karmen jauciu veluoju su atsakymu, bet as pilu vandens beveik iki virsaus,vis tiek nuverda ir nugaruoja, tai lieka skanaus padazo
ačiū
Bjaurybe as ir taip darau vistiena. Visa tik verdu, nededu razinu (nu as ju siaip nevalgau ), tik grietines ir daug daug krapu . Su bulvem mano MB pirstus gali apsilaizyti.
Kepiau pgal Glacee recepta
WISTIENA SU 40SKILTELIU CESNAKU
Labai skaniai gawosi
As ir taip darau tik razinu nededu, skanumelis
WISTIENA SU 40SKILTELIU CESNAKU
Labai skaniai gawosi
QUOTE(bjaurybe @ 2008 03 11, 20:12)
mūsų šiandienos pietūs
išviriau kelias kulšis ir jas supjausčiau gabaliukais
tada pakepinau ant sviesto daug svogūnų
išviriau kelias kulšis ir jas supjausčiau gabaliukais
tada pakepinau ant sviesto daug svogūnų
As ir taip darau tik razinu nededu, skanumelis
Labai pigu ir paprasta (be pavadinimo )
6 bulvės
1 morka
500g faršo
šesnako skiltelė
prieskoniai
kadangi neturėjau bulviatarkės, sutarkavau bulves ir morką burokine tarka. Sudėjau faršą, susmulkinau šesnako skiltelę, sudėjau prieskonius. Viską gerai išmaišiau ir suformavau kotletukus. Į aliejumi išteptą formą juos sudėti ir kepti apie 30-40 min karštoje orkaitėje. Labai skanu ir sveika
QUOTE(juratija @ 2008 03 11, 20:24)
Labai pigu ir paprasta (be pavadinimo )
6 bulvės
1 morka
500g faršo
šesnako skiltelė
prieskoniai
kadangi neturėjau bulviatarkės, sutarkavau bulves ir morką burokine tarka. Sudėjau faršą, susmulkinau šesnako skiltelę, sudėjau prieskonius. Viską gerai išmaišiau ir suformavau kotletukus. Į aliejumi išteptą formą juos sudėti ir kepti apie 30-40 min karštoje orkaitėje. Labai skanu ir sveika
Labai paprasta ir liuks skamba reiks kepti
QUOTE(bjaurybe @ 2008 03 11, 11:27)
bandau įdėti šį sykį pamažintas foto
Papildyta:
čia pagal kažkurios mamytės receptą kepiau bulves su šonine
Papildyta:
čia pagal kažkurios mamytės receptą kepiau bulves su šonine
gal kartojuos, bet superine ideja ir jauciu labai skanu
Papildyta:
QUOTE(juratija @ 2008 03 11, 21:24)
Labai pigu ir paprasta (be pavadinimo )
6 bulvės
1 morka
500g faršo
šesnako skiltelė
prieskoniai
6 bulvės
1 morka
500g faršo
šesnako skiltelė
prieskoniai
o jau spalvos grazumelis nuo morkyciu
Papildyta:
QUOTE(burbulioke @ 2008 03 11, 21:07)
WISTIENA SU 40SKILTELIU CESNAKU
Papildyta:
QUOTE(Mintibutė @ 2008 03 11, 17:57)
desreles uzmarinuojame acte su isspaustu cesnaku (actas turi buti stiprus) paliekame nakciai pirma susuke i spirale ir uztvirtine smeigtuku
kita diena kepame (ypac skanu ant lauzo)
kita diena kepame (ypac skanu ant lauzo)
labai miela ir super ideja - bandysim
QUOTE(Mintibutė @ 2008 03 11, 17:32)
wow, kaip idomu..super
norisi paragauti..
[quote=poeme,2008 03 11, 17:58]
Eik tu sau !!!!!!!!!! Kaip atrodo Nesu nieko panasaus macius ir ragavus Butinai darysiu , aciu O valgyt ji reikia šaltą? Be nieko, ar su padažu?
[/quote]
as valgau salta,o B su besameliu/majonezu
[quote=daividija,2008 03 11, 18:02]
O desreles cia tos paprastos,pieniskos?skaniai atrodo
Mintibute,tavo zalias pudingas itariu,kad skanu...
[/quote]
desreles tuos su farsu,ne pieniskos
[quote=lotute,2008 03 11, 18:24]
Na ir kaip skonis?
[/quote]
astrus nuo padazo priklauso
[quote=grange,2008 03 11, 18:25]
nu jooo kaip įdomiai ( o ten pas jus vietinis gal koks čia recepotas, nes nesu girdėjus šiaip....), o jis valgomas vienas taip ar dar su kuom nors?
aš žinau, kad kitiems, tai delikatesas...............
o kaip jas valgo, iš vidaus ištraukia, bet tai jos jau nebegyvos būna, nesuprantų? ar dar gyvas verdi/kepi ar ką čia darai ? kas tas padažas? tiesiog įdomu
[/quote]
ne as ji jau LT darydavau.... tik is grybu.... del spinatu/cukiniju/kepeneliu pati sugalvojau
dazniausiai jau virtas sraiges perku,bet kartais pati prisirenku ir verdu vandeny su spriskoniais uzdengtame puode,nes lipa (tiesa,3dienas joms leidziu isstustinti,jei pati renku),paskui visas skonis priklauso nuo padazo
[quote=burbulioke,2008 03 11, 18:32]
[color=Chocolate]Kur jau tawe cia warysi lauk su tokiais skanumykais
Aha tikrai o kokia tais desreles tu marinuoji? Ir taip graziai susisuka, nesurtuksta... O cia kur keptos, orkaitej?
Noreciau paragauti tu sraigyciu, wiliojanciai atrodo
[/quote]
desreles is farso... nuotraukoje keptos keptuveje,o skaniausia ant lauzo
[quote=daividija,2008 03 11, 19:18]
Mintibute,o ten sraiges?kokios sraiges?pas mane pilnas sodas sraigiu,kaip as ju nekenciu,po pilna maiseli surenku ir ismetu,naikintojos.
[/quote]
cia vynogines sraiges.... naikintojos
[quote=juratija,2008 03 11, 20:24]
[/quote
kaip skaniai atrodo
[quote=6663,2008 03 11, 20:57]
gal kartojuos, bet superine ideja ir jauciu labai skanu
[/quote]
Eik tu sau !!!!!!!!!! Kaip atrodo Nesu nieko panasaus macius ir ragavus Butinai darysiu , aciu O valgyt ji reikia šaltą? Be nieko, ar su padažu?
[/quote]
as valgau salta,o B su besameliu/majonezu
[quote=daividija,2008 03 11, 18:02]
O desreles cia tos paprastos,pieniskos?skaniai atrodo
Mintibute,tavo zalias pudingas itariu,kad skanu...
[/quote]
desreles tuos su farsu,ne pieniskos
[quote=lotute,2008 03 11, 18:24]
Na ir kaip skonis?
[/quote]
astrus nuo padazo priklauso
[quote=grange,2008 03 11, 18:25]
nu jooo kaip įdomiai ( o ten pas jus vietinis gal koks čia recepotas, nes nesu girdėjus šiaip....), o jis valgomas vienas taip ar dar su kuom nors?
aš žinau, kad kitiems, tai delikatesas...............
o kaip jas valgo, iš vidaus ištraukia, bet tai jos jau nebegyvos būna, nesuprantų? ar dar gyvas verdi/kepi ar ką čia darai ? kas tas padažas? tiesiog įdomu
[/quote]
ne as ji jau LT darydavau.... tik is grybu.... del spinatu/cukiniju/kepeneliu pati sugalvojau
dazniausiai jau virtas sraiges perku,bet kartais pati prisirenku ir verdu vandeny su spriskoniais uzdengtame puode,nes lipa (tiesa,3dienas joms leidziu isstustinti,jei pati renku),paskui visas skonis priklauso nuo padazo
[quote=burbulioke,2008 03 11, 18:32]
[color=Chocolate]Kur jau tawe cia warysi lauk su tokiais skanumykais
Aha tikrai o kokia tais desreles tu marinuoji? Ir taip graziai susisuka, nesurtuksta... O cia kur keptos, orkaitej?
Noreciau paragauti tu sraigyciu, wiliojanciai atrodo
[/quote]
desreles is farso... nuotraukoje keptos keptuveje,o skaniausia ant lauzo
[quote=daividija,2008 03 11, 19:18]
Mintibute,o ten sraiges?kokios sraiges?pas mane pilnas sodas sraigiu,kaip as ju nekenciu,po pilna maiseli surenku ir ismetu,naikintojos.
[/quote]
cia vynogines sraiges.... naikintojos
[quote=juratija,2008 03 11, 20:24]
[/quote
kaip skaniai atrodo
[quote=6663,2008 03 11, 20:57]
gal kartojuos, bet superine ideja ir jauciu labai skanu
[/quote]
MANO VAKARIENE:ZUVIS SU APKEPTOMIS BULVEMIS KOPUSTO LAPE.gal ir neatrodo graziai,bet tikrai buvo skanu.(Recepta nuziurejau per televizoriu,kaip toks italas dare )
Pirmiausia apsikepam bulves.Bulves plonai supjaustome griezineliais,sumaisome su grietinele,kariu(butinai),druska,pipirais,dedame i riebalais istepta inda
Pabarstome suriu
Ir kepame 45min-160tem orkaiteje.Kol kepa,pasidarome pomidoru padazo.Skardine kapotu pomidoru,arba keleta zaliu,pakaitiname keptuveje su prieskoniais
I skarda supilame pomidorus,dedame garbanoto kopusto lapa,ant jo pabarstytos prieskoniais bet kokios zuvies file
Ant virsaus keptu bulviu ir uzdengiame kitu kopusto lapu.kepame 15-20min.
Pirmiausia apsikepam bulves.Bulves plonai supjaustome griezineliais,sumaisome su grietinele,kariu(butinai),druska,pipirais,dedame i riebalais istepta inda
Pabarstome suriu
Ir kepame 45min-160tem orkaiteje.Kol kepa,pasidarome pomidoru padazo.Skardine kapotu pomidoru,arba keleta zaliu,pakaitiname keptuveje su prieskoniais
I skarda supilame pomidorus,dedame garbanoto kopusto lapa,ant jo pabarstytos prieskoniais bet kokios zuvies file
Ant virsaus keptu bulviu ir uzdengiame kitu kopusto lapu.kepame 15-20min.