Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Mintibutė @ 2008 03 11, 15:45)
MB gaminta vakariene ax.gif

O kaip padaryti, kad bulvės tokios gražios būtų?
Atsakyti
QUOTE(burbulioke @ 2008 03 11, 15:57)
Nuostabiai skaniai atrodo  thumbup.gif
O tas kecupo padazas kaip gaminamas?  blush2.gif


Jis viska,kas is salotu ir ridikeliu valgo su ketciupu... ketciupas+cukrus+druska+pipirai+actas - visai nieko skonis 4u.gif
QUOTE(Nome @ 2008 03 11, 15:59)
O kaip padaryti, kad bulvės tokios gražios būtų?

vyras visada bulves aptrina aliejumi ir apibarsto vegeta 4u.gif
Papildyta:
o cia jau mano sedevras biggrin.gif
sonkauliukai marinuoti citrusu sultyse + priskoniai
salotos - melynasis kopustas+svogunai+rope+baltasis ridikas +majonezas
salotos - pankolis+svogunas+actas+medus+aliejus ---labai skanu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 10, 14:28)
kovo 8-osios pietus smile.gif
vistiena saldziarugsciame padaze
vistiena, morkos, svogunai, cesnakas, paprika, kukuruzai, ananasai, prieskoniai ir viskas uzpilta saldziarugsciu padazu, valgem su ryziais


Papildyta:
QUOTE(Saldainė @ 2008 03 10, 16:17)
Dariau pries pora dieneliu indiska patiekaliuka. Tai kaip pirmam kartui manau isejo labai puikiai.
Labai paprasta pasigaminti ir labai greitai.


Kokie faini receptukai thumbup.gif Bandysiu ir aš ax.gif
O aš įdedu vakar keptą šoninę ax.gif
Itryniau daug česnako, vegetos, kiaulienos prieskonių...pamarinavau 2 val ir į foliją ......su bulvėm ir kopūstų salotom ( kopūstas, poras, paprika su majonezu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 11 kovo 2008 - 16:17
QUOTE(Renatėlė @ 2008 02 24, 04:03)
o čia mano šios dienos pietūs: vištienos filė vėrinukai su pievagrybiais, du skirtingi garnyrai man ir vyrui.

http://public.fotki....0080223016.html

viena nuotrauka čia neįsikėlė  ax.gif
vyras jau sukinėja pirštą prie smilkinio, kad fotografuoju ir dar internete rodau... biggrin.gif


biggrin.gif o maniskis pats fotkina vos ne viska, ka pagaminu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 03 11, 17:11)
o cia jau mano sedevras biggrin.gif
sonkauliukai marinuoti citrusu sultyse + priskoniai

Kaip skaniai atrodo thumbup.gif

O saldžių patiekalų čia nededat? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 11 kovo 2008 - 16:21
Sveikos kulinarės 4u.gif
darau kimštas paprikas su faršu, bet man liko šiek tiek paruošto faršo su ryžiais, gal patarsit kaip jį būtų galima sunaudoti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmen: 11 kovo 2008 - 16:21
QUOTE(Karmen @ 2008 03 11, 17:21)
Sveikos kulinarės  4u.gif
darau kimštas paprikas su faršu, bet man liko šiek tiek paruošto faršo su ryžiais, gal patarsit kaip jį būtų galima sunaudoti?  g.gif

Jei nenori visiškai atskirą patiekalą daryt..padaryčiau kukulius, apkepčiau keptuvėj ir įdėčiau kartu su paprikom troškintis, jie taip pat įgaus paprikos kvapą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2008 03 11, 17:23)
Jei nenori visiškai atskirą patiekalą daryt..padaryčiau kukulius, apkepčiau keptuvėj ir įdėčiau kartu su paprikom troškintis, jie taip pat įgaus paprikos kvapą  wub.gif

super thumbup.gif jaučiu taip ir padarysiu bigsmile.gif
o dar pasakykit ar paprikas troškinimui užpilti visas ar kažkur iki pusės ar dar mažiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 03 11, 15:45)
MB gaminta vakariene ax.gif
kadangi MB nemegsta ilgai knistis virtuveje,taigi jo receptas labai paparstas

reikia dziaugtis kad is vis knisasi biggrin.gif maniskis virtuveje svecias cool.gif

QUOTE(poeme @ 2008 03 11, 16:20)
O saldžių patiekalų čia nededat?  ax.gif

ne... saltus uzkandzius prie saltu su nuotraukom temos, o saldzius prie saldziu ax.gif
Atsakyti
idesiu savo megstamo zaliojo pudingo recepta

spinatai+svogunai+cesnakai+ besamelis (labai labai tirstas)+keli kiausiniai + tarkuotas suris + prieskoniai

svogunus ir cesnakus apkepiname,pasidarome besameli (kuo tirstesni),apkepiname spinatus ( arba sampinjonus,arba kepeneles,arbe vien tik svogunus/porus) tada viska per mesmale/mikseriu ir sumaisome su kiausiniais ir tarkuotu suriu. Dedame i forma ir i orkaite apie 1val. Leidziame pilnai atvesti (kad sustingtu) ir valgome.

Labai skanu 4u.gif ir sotu
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 03 11, 16:11)
vyras visada bulves aptrina aliejumi ir apibarsto vegeta 4u.gif

O tai gal jas apverda? Jei ne, tai per kiek laiko iškepa nesmulkinta bulvė? Man kažkaip atrodo, kad labai ilgai tada turėtų kepti
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 03 11, 16:33)
O tai gal jas apverda? Jei ne, tai per kiek laiko iškepa nesmulkinta bulvė? Man kažkaip atrodo, kad labai ilgai tada turėtų kepti

neapverda tikrai smile.gif
bulves perpjaunam pusiau ir kepam kartu su mesa 4u.gif kartunir iskepa apie valanda 4u.gif
Atsakyti