Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Lalaa @ 2008 02 21, 18:10)
drinks_cheers.gif bet, kad tema nesibaigtu taip greit neriekia cia deti saldumynu, sriubu ir panasiu patiekalu  4u.gif tam yra kita tema  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Ir jei dedam tai dedam receptuką su nuotrauka, o ne dalimis 4u.gif O receptams be nuotraukų yra juk daug kitų temų, nes man tai irgi patinka matyti vaizdinį rezultatą essen.gif

Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 21, 22:30)

kad MB iš juoko lūžta kai pradedu fotkint bash.gif , tai fotosesijas gal tik dvi tesu surengus  blush2.gif

manishkis irgi juokiasi.. biggrin.gif arba pradeda nekantraut, kada gi duosiu valgyt hihihi.gif
Atsakyti
Vishtienos skrandukai:

..sugalvojau patroshkinti su kopustais smile.gif :
puode apkepam skrandukus (apie 15-20 min), suberiam pjaustyta cesnaka, dar pakepam ir beriam shviezia pjaustyta kopusta su morkom. Ipilam vandens ir troshkinam (tol kol skrandukai suminkshteja)..Tada idedam truputi raugintu kopustu (del rugshteles), pomidoru padazo, prieskoniu ir dar patroshkinam.
Skanaus smile.gif ..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 02 21, 19:43)
I verdanti vandeni ryzius.Po 10 minuciu idejau kokteilio su juros gerybem,tigriniu kreveciu luptu.Ant silpnos ugnies troskinau dar 10 minuciu.Po to idejau saldyt.darzoves ir sviezia paprika ir cesnakus.Troskinau dar 15 minuciu.Prieskoniai,citrina ir tiek.
Nedejau zuvies verysad.gif pamirsau-labai norejome valgyti wub.gif


Is aprasymo atrodo, kad ilgokai troskinai. O juru gerubes nesigavo kietokos? As kai gaminu ka nors is saldytu juros gerybiu, tai jas apverdu kokia 1 min ir tada dedu i keptuve kokioms 5 min pasitroskinimui. Tai del to ir klausiu, ar nesigauna jos kietokos?

QUOTE(KibirVibir @ 2008 02 21, 22:01)
galima paprasyti nedeti tokio didelio formato nuotrauku, labai jau iskraipo visa langa ir kraunasi ilgiau, jei internetas letas  blush2.gif  blush2.gif


Jei atsidarytum nuotrauka su programa MS Office Picture Manager, virsuje gali pasirinkti Edit pictures, tada sone atsiranda toks laukelis, ten reikia paspausti ant Compres picture ir pazymeti Compres for: Web pages. Tada paspausti mygtuka OK, issisaugoti pakeitimus ir sumazinta, taciau ne prastesnes kokybes nuotraukyte kelti cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2008 02 21, 22:22)
o kaip čia taip smulkiai jas supjaustei, kažkaip įdomiai labai atrodo  bigsmile.gif

su tokia tarka, kur plonais griežinėliais pjausto

QUOTE(egleegle @ 2008 02 22, 08:50)
Jei atsidarytum nuotrauka su programa MS Office Picture Manager, virsuje gali pasirinkti Edit pictures, tada sone atsiranda toks laukelis, ten reikia paspausti ant Compres picture ir pazymeti Compres for: Web pages. Tada paspausti mygtuka OK, issisaugoti pakeitimus ir sumazinta, taciau ne prastesnes kokybes nuotraukyte kelti cia  4u.gif

Mano MS office senesnė versija, tai neturi tos programos doh.gif Su Corel'iu mažinu nuotraukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 22, 10:01)
su tokia tarka, kur plonais griežinėliais pjausto
Mano MS office senesnė versija, tai neturi tos programos  doh.gif Su Corel'iu mažinu  nuotraukas doh.gif


Na, zinau, kad ir su paint'u galima foto mazinti. As aprasiau, kaip pati darau, taciau tai nera vienintelis budas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 22, 05:00)
Vishtienos skrandukai:



pas Tave visada viskas idealiai atrodo essen.gif isivaizduoju koks skonis ax.gif kai vien tik ziurint per kompa seiles vos ne ant monitoriaus istryksta
Atsakyti
Man irgi taip gaunasi, jei tik perilgai patroskinu juros gerybes (ypac kalmarus ir astunkojus) jos sukieteja, uztenka 3-5 min. ax.gif
Atsakyti
kalmarus reikia kuo trumpiau virti, troskinti ar kepti, o astuonkojis paruosiamas kitaip nei kalmarai ir turi labai ilgai virti arba virti greitpuodyje, arba uzsaldyti saldiklyje ir tada virti.Ilgai termiskai apdorojant kalmarus jie pasidaro guminiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 02 22, 13:31)
kalmarus reikia kuo trumpiau virti, troskinti ar kepti, o astuonkojis paruosiamas kitaip nei kalmarai ir turi labai ilgai virti arba virti greitpuodyje, arba uzsaldyti saldiklyje ir tada virti.Ilgai termiskai apdorojant kalmarus jie pasidaro guminiai  rolleyes.gif

bet juk kai perku misini saldytu juros gerybiu tai verdu trumpai, nes jei virciau pagal astunkojus tai visos kitos gerybes jau butu gumines wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 22, 13:35)
bet juk kai perku misini saldytu juros gerybiu tai verdu trumpai, nes jei virciau pagal astunkojus tai visos kitos gerybes jau butu gumines wink.gif

tai tie misiniai dazniausiai jau buna apdoroti, neziurint i tai, kad viskas uzsaldyta. Mano pasakymas daugiau tinka kai "cielus" kalmarus ir astuonkojus gamini, o misinukas jau susmulkintas buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 02 22, 13:44)
tai tie misiniai dazniausiai jau buna apdoroti, neziurint i tai, kad viskas uzsaldyta. Mano pasakymas daugiau tinka kai "cielus" kalmarus ir astuonkojus gamini, o misinukas jau susmulkintas buna  mirksiukas.gif

tai tikriausiai buna apdoroti, o "cielu" tai nedarau ax.gif kazkada reiketu pabandyti farsiruota kalmara padaryti rolleyes.gif
Atsakyti