Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

kibinai ir kibinai jau kelita diena uzejo kibinadieniai biggrin.gif as kepiau siandien kotletukus orkaitei idarytus fermentiniu suriu. dar neragavu kvepia ir atrodo skaniai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
po tokių jūsų šedevrų nelabai man yra ką girtis,tačiau...rodau. blush2.gif

Kažkurios mamytės jau aprašytas receptas...bulvės keptos su šonine ax.gif

Papildyta:
jergau...susinervinau doh.gif
neišėjo pamažinti....gal žinote ar galima ištrinti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjaurybe: 07 kovo 2008 - 19:50
QUOTE(grange @ 2008 03 07, 16:07)
kepiau tai miltais tik pabarsčiau, bet  lotuliukas.gif  pamiršau kaip reikia dėt, tai man biški į kibinus nepanašūs gavos, nes ne per vidurį tas eina. na bet vistiek skanu,ačiū už receptą  thumbup.gif  (tik aš dėjau 50 gr riebalų mažiau ir vos vos kefyro daugiau, nes pakelis 200 gr tebuvo margarino)
va rezultatas:

gavos 17 didelių "kibinų "

neitiketinai skaniai atrodo thumbup.gif bet gamintis tingiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2008 03 07, 19:58)
neitiketinai skaniai atrodo  thumbup.gif bet gamintis tingiu  ax.gif

bet kad greit pasigamino, kepimas ilgiau truko mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu viskas ph34r.gif jau užkibininot ir mane biggrin.gif ryt iš sesijos grįžta MB tai pasitiksiu su tais kibinais tongue.gif įdomu kaip gausis g.gif
Atsakyti
nu vat lengva siandienine musu vakariene - zuviene smile.gif
user posted image
zuvyte, bulvytes, patroskinta morkyte su svoguniuku, petrazoles, drustyke ar bulijonas kubeliais, pabalinimui grietinele arba grietine 4u.gif
Atsakyti
aš dar norėjau paklaust dėl kibinų, o jei daryt kapotą mėsą, tai kaip tą įdarą padaryt, ko dar dėt kad nebūtų sausa?
Atsakyti
Labas vakarelis...na bet ir skanumelis cia pas jus smile.gif net seiles drimba, kaip viskas skanei atrodo
noreciau ir as savo patiekalais pasidalinti, bet kad beda nemoku nuotraukeliu ikelti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaty_te: 07 kovo 2008 - 22:12
QUOTE(justina_r @ 2008 03 07, 23:03)
nu vat lengva siandienine musu vakariene - zuviene  smile.gif

zuvyte, bulvytes, patroskinta morkyte su svoguniuku, petrazoles, drustyke ar bulijonas kubeliais, pabalinimui grietinele arba grietine  4u.gif

smile.gif niam
Papildyta:
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 07, 02:31)

I vistos odele isuktus zarazus biggrin.gif su farsu ir baravykais.Buvo siaip skanu, jei ilgai isbus skrandyje, po tokios socios vakarienes. essen.gif  alc.gif  wacko.gif  blush2.gif
cia zali buvo

atrodo super, bet kiek darbo doh.gif
pagarba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 03 07, 23:25)
Papildyta:
atrodo super, bet kiek darbo doh.gif
pagarba 4u.gif

Aciu 4u.gif Bet su balandeliais man gaunasi daugiau darbo.O suvynioti nu maximum 10-15min.trunka.Tik truputi aprankioju riebalus is odeliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 08, 00:21)
Aciu 4u.gif Bet su balandeliais man gaunasi daugiau darbo.O suvynioti nu maximum 10-15min.trunka.Tik truputi aprankioju riebalus is odeliu. smile.gif

bet, blynciki, reikia gi tas odeles atskirt blink.gif - o tai jau daug... smile.gif
Atsakyti
Tai niekas nebandet sraigiu su idaru niam kaip skanu blush2.gif
Atsakyti