kibinai ir kibinai jau kelita diena uzejo kibinadieniai as kepiau siandien kotletukus orkaitei idarytus fermentiniu suriu. dar neragavu kvepia ir atrodo skaniai
Sveikos,
po tokių jūsų šedevrų nelabai man yra ką girtis,tačiau...rodau.
Kažkurios mamytės jau aprašytas receptas...bulvės keptos su šonine
Papildyta:
jergau...susinervinau
neišėjo pamažinti....gal žinote ar galima ištrinti?
po tokių jūsų šedevrų nelabai man yra ką girtis,tačiau...rodau.
Kažkurios mamytės jau aprašytas receptas...bulvės keptos su šonine
Papildyta:
jergau...susinervinau
neišėjo pamažinti....gal žinote ar galima ištrinti?
QUOTE(grange @ 2008 03 07, 16:07)
kepiau tai miltais tik pabarsčiau, bet pamiršau kaip reikia dėt, tai man biški į kibinus nepanašūs gavos, nes ne per vidurį tas eina. na bet vistiek skanu,ačiū už receptą (tik aš dėjau 50 gr riebalų mažiau ir vos vos kefyro daugiau, nes pakelis 200 gr tebuvo margarino)
va rezultatas:
gavos 17 didelių "kibinų "
va rezultatas:
gavos 17 didelių "kibinų "
neitiketinai skaniai atrodo bet gamintis tingiu
QUOTE(Virdzinija @ 2008 03 07, 19:58)
neitiketinai skaniai atrodo bet gamintis tingiu
bet kad greit pasigamino, kepimas ilgiau truko
Niu viskas jau užkibininot ir mane ryt iš sesijos grįžta MB tai pasitiksiu su tais kibinais įdomu kaip gausis
aš dar norėjau paklaust dėl kibinų, o jei daryt kapotą mėsą, tai kaip tą įdarą padaryt, ko dar dėt kad nebūtų sausa?
Labas vakarelis...na bet ir skanumelis cia pas jus net seiles drimba, kaip viskas skanei atrodo
noreciau ir as savo patiekalais pasidalinti, bet kad beda nemoku nuotraukeliu ikelti
noreciau ir as savo patiekalais pasidalinti, bet kad beda nemoku nuotraukeliu ikelti
QUOTE(justina_r @ 2008 03 07, 23:03)
nu vat lengva siandienine musu vakariene - zuviene
zuvyte, bulvytes, patroskinta morkyte su svoguniuku, petrazoles, drustyke ar bulijonas kubeliais, pabalinimui grietinele arba grietine
zuvyte, bulvytes, patroskinta morkyte su svoguniuku, petrazoles, drustyke ar bulijonas kubeliais, pabalinimui grietinele arba grietine
niam
Papildyta:
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 07, 02:31)
I vistos odele isuktus zarazus su farsu ir baravykais.Buvo siaip skanu, jei ilgai isbus skrandyje, po tokios socios vakarienes.
cia zali buvo
atrodo super, bet kiek darbo
pagarba
QUOTE(6663 @ 2008 03 07, 23:25)
Aciu Bet su balandeliais man gaunasi daugiau darbo.O suvynioti nu maximum 10-15min.trunka.Tik truputi aprankioju riebalus is odeliu.
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 08, 00:21)
Aciu Bet su balandeliais man gaunasi daugiau darbo.O suvynioti nu maximum 10-15min.trunka.Tik truputi aprankioju riebalus is odeliu.
bet, blynciki, reikia gi tas odeles atskirt - o tai jau daug...
Tai niekas nebandet sraigiu su idaru niam kaip skanu