Mano šios dienos pietūs. Taip skaniai seniai bevalgiau, nors receptas labai paprastas. Idealiai tinka mėgstantiems lengvą maistą ar vegetarams.
Kepti kopūstai
150 g kopūstų supjaustytų nedideliais gabaliukais
150 g supjaustytų morkų
100 g pievagrybių
1 a.š. sėmenų aliejaus (galima nenaudoti aišku. Aš naudojau, nes naują keptuvę išbandžiau).
prieskonių
Ištepiau keptuvę aliejumi, pakaitinau, sudėjau morkas ir kopūstus. Taip pamaišant pakepinau (ar troškinau
) Kai šiek tiek suminkštėjo, subėriau pievagrybius ir dar pakepinau kelias minutes. Svarbu, kad daržovės nebūtų žalios, tačiau traškios. Prieš baigiant kepti subėriau čili pipirų, krapų ir kitų prieskonių.
Paskaninau dar lydyto sūrio gabaliukais (vegetarai gali dėt tofu). Labai sotu (neįveikiau net pusės
) ir lengva