Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Nerytė @ 2008 02 28, 14:10)
as perku kuskusa toki kurio nereikia virti, uzpilu verdanciu vandeniu ir palaikau 3 min. (taip parasyta instrukcijoje)  mirksiukas.gif

Nerytė, aš tokį irgi perku.Jis jau su prieskoniais thumbup.gif IKI parduotuvėje yra dviejų rūšių 4u.gif
Atsakyti
As perku be prieskoniu (prisededu kiek noriu ir kokiu noriu ax.gif ), o kodel laikai 10 min. jei parasyta 3 g.gif neisbrinksta perdaug?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 28, 14:22)
As perku be prieskoniu (prisededu kiek noriu ir kokiu noriu ax.gif ), o kodel laikai 10 min. jei parasyta 3  g.gif  neisbrinksta perdaug?

Tai 10 min laikau paprasta...o tą kur greito paruošimo...tiek kiek parašyta ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 02 27, 22:23-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2008 02 27, 22:23)
saslai  4u.gif

tai kuri parasys kad buvo sausa mesa ausis nulupsiu  cool.gif mokykites pazint savo orkaites ir ju kaprizus tongue.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Aš panašiai kepu vištienos krūtinėlę, nei karto nesigavo sausa. Nu kaip užsimaniau doh.gif

QUOTE(6663 @ 2008 02 28, 04:46)
Lengva uzkandine vakariene mirksiukas.gif :
Kietai virti kiaushiniai, mozarella suris, cesnakas, juodieji pipirai, truputis svogunu laishku, majonezas.
Viska sukraunam ant baltos ar juodos duonos riekeliu ir keliom min - i orkaite.
(dar viena uzkandele shaltosiose foto smile.gif ):

Atrodo labai skaniai 4u.gif Išbandysim cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2008 02 28, 08:12)
[color=darkviolet]Niamniam.Dar kartą niamniam  lotuliukas.gif

Mano vakarienė:
Vištienos kotletukai: vištienos krutinelės faršas,apkepintos morkos, česnaks, prieskoniai, kiaušinis ir biški grietinėlės.Apkepame keptuvėje, pylame biški balto vyno, grietinėlės ir troškiname.
Garnyrui kuskusas ir salotos.

Atrodo labai skaniai, neabejoju, kad ir yra kaip atrodo essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 27, 22:54)
musu pietus

sprandine kepta rankoveje, bulves su prieskoniais ir imeciau dar pievagrybiu pries pabaiga.

user posted image

vakarienei valgeme stai ka (uosvis gamino blush2.gif )
kopustai (rauginti) troskinti vyne su desros gabaliukais, kelios rusies mesos gabaliukais, grybais ir slyvom  ax.gif
user posted image

nesuprantu kas cia darosi... negaliu sumazinti nuotraukos pirmosios, rodo, kad sumazinta, o isideda vis tiek didele blink.gif  g.gif  antroji nuotrauka susimazino puikiai, o si kazko spiriojasi, atsiprasau uz nepatogumus 9jei kam istampys langa) ax.gif

noriuuu raugintu kopustu troskintu vyne. Parasykite kaip gaminate ACIU
Atsakyti
Tiesa, valgem su Cezario salotom: salotos, morkytes, pomidorai, butinai dziuveseliai (ar kaip jie kitaip vadinasi? g.gif ) ir parmezan'o suris..Padazas butent Cezario salotom..

Sveikos,
Viskas taip skaniai atrodo, as noriu pasigaminti cezario salotu. Viskas kaip ir aisku, tik va neznau kaip ta padaza padaryti? Isduokit paslapti smile.gif Specifinis jis toks lengvas ir skanus man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2008 02 28, 14:27)
noriuuu raugintu kopustu troskintu vyne. Parasykite kaip gaminate ACIU

as negaminu, nemoku sio patiekalo gaminti blush2.gif zinau, kad nuspaudzia kopustus, troskina vyne, po to sudeda kitus ingridientus, tik tiek galiu pakomentuoti ax.gif
Atsakyti
Nu negalima šios temos alkanai skaityti blink.gif sėdžiu ir šlamčių ryžių trapučius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 02 28, 10:12)
Niamniam.Dar kartą niamniam  lotuliukas.gif

Mano vakarienė:
Vištienos kotletukai: vištienos krutinelės faršas,apkepintos morkos, česnaks, prieskoniai, kiaušinis ir biški grietinėlės.Apkepame keptuvėje, pylame biški balto vyno, grietinėlės ir troškiname.

user posted image

mmmm wub.gif kaip skaanu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Verasa @ 2008 02 28, 16:30)

Sveikos,
Viskas taip skaniai atrodo, as noriu pasigaminti cezario salotu. Viskas kaip ir aisku, tik va neznau kaip ta padaza padaryti? Isduokit paslapti smile.gif Specifinis jis toks lengvas ir skanus man smile.gif

Padaziuka perku smile.gif , jis cia vadinasi Cesar Salad Dressing..
Manau gal turetu buti ir Lt, panashiu pavadinimu g.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2008 02 28, 09:12)
Niamniam.Dar kartą niamniam  lotuliukas.gif

Mano vakarienė:

nu tu blynciki, kaip tik vakar svajojau apie kotletukus..
net silpna blink.gif , kaip norisi..
Atsakyti
Rytoj gaminsiu tinginiu lazanija biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Vis palandzioju cia pasigroziu jusu sedevrais, seile pavarvinu ir nedrystu prisijungti, bet siandien kazkaip laikiau MB pietu, tai turejau laiko pafotkinti, tai nutariau irgi imesti zuvies kotletus su bulviu kose.Receptas tai paprastas-zuvies farsas, kiausinis, truputi sonines, krakmolo ziupsnelis ir kotletukai gatavi ax.gif

user posted image

Merginos, o kas tas kuskusas blush2.gif koks jo skonis, kur jo rasti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzknisai: 28 vasario 2008 - 22:16