saslai
vistienos arba kalakuto mesyte supjaustom tradiciniais saslu gabalais,pilam citrinos sulciu,majonezo,cesnako,paprikos milteliu ir kokio nors babajisko misinio T.y konors kas turi kario arba tiesiog kario milteliu.as dejau tika-tandori padaza.kiekis priklausomai kiek astriai megejai esat,rekomenduoju padaza pries dedant paragaut ir perkant paskaityt etikete.ismaisom ir paliekam ramybej kokias 2-3 val.
susipjastom svoguna i keturias dalis,padalinam po viena.tada maunam mesyte pakaitom su svogunu.i skarda tiesiam folija,dedam sumauta mesa taip kad nesiektu dugno,ipilam vandens.
viskas atrodys mazdaug taip:
tada uzdengiam virsu folija ir i orkaite.karts nuo karto atidengiam pavartom,palaistom.kai mesa suminksteja folija nuimam ir apskrudinam.is likusio inde skyscio padariau padaza-tiesiog imeciau sauksta to pacio tika-tandori padazo ir ismaisiau.valgem su ryziais ir salotom
tai kuri parasys kad buvo sausa mesa ausis nulupsiu mokykites pazint savo orkaites ir ju kaprizus
+2008 02 27, 23:23-->
nu tu kurmi, kaip skanu
vasara priminei
Papildyta:
nu jau sultinga , per ekrana uzuodziau, kaip skanu..
kopustai irgi niam (tik ash nemegstu vaisiu maiste )
QUOTE(BOMBONKE @ 2008 02 27, 23:23)
nu tu kurmi, kaip skanu
vasara priminei
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 27, 21:54)
musu pietus
sprandine kepta rankoveje, bulves su prieskoniais ir imeciau dar pievagrybiu pries pabaiga.
[
sprandine kepta rankoveje, bulves su prieskoniais ir imeciau dar pievagrybiu pries pabaiga.
[
nu jau sultinga , per ekrana uzuodziau, kaip skanu..
kopustai irgi niam (tik ash nemegstu vaisiu maiste )
QUOTE(6663 @ 2008 02 28, 01:53)
vasara priminei
man visai ir ziemai tiko.tiesiog labai uzsimaniau kazko ka paprastai indu ir pan restoranuos rast gali.
Lengva uzkandine vakariene :
Kietai virti kiaushiniai, mozarella suris, cesnakas, juodieji pipirai, truputis svogunu laishku, majonezas.
Viska sukraunam ant baltos ar juodos duonos riekeliu ir keliom min - i orkaite.
(dar viena uzkandele shaltosiose foto ):
Kietai virti kiaushiniai, mozarella suris, cesnakas, juodieji pipirai, truputis svogunu laishku, majonezas.
Viska sukraunam ant baltos ar juodos duonos riekeliu ir keliom min - i orkaite.
(dar viena uzkandele shaltosiose foto ):
QUOTE(6663 @ 2008 02 28, 05:46)
Lengva uzkandine vakariene :
Niamniam.Dar kartą niamniam
Mano vakarienė:
Vištienos kotletukai: vištienos krutinelės faršas,apkepintos morkos, česnaks, prieskoniai, kiaušinis ir biški grietinėlės.Apkepame keptuvėje, pylame biški balto vyno, grietinėlės ir troškiname.
Garnyrui kuskusas ir salotos.
6663, elena, puikus patiekalai einu i saldytuva pusryciu ieskoti, nes skrandis per daug sulciu isskiria tokias nuoraukas beziurint
jau patiekaliuku grozis
Kepejeles
Norejau del kuskuso paklaust. Siandien kaip sykis nusipirkau ir nezinau taip tiksliai kaip gaminti. Ryzius tai verdu santykiu 1:2, o kaip kuskusa?
Norejau del kuskuso paklaust. Siandien kaip sykis nusipirkau ir nezinau taip tiksliai kaip gaminti. Ryzius tai verdu santykiu 1:2, o kaip kuskusa?
QUOTE(aguonele @ 2008 02 28, 13:48)
Kepejeles
Norejau del kuskuso paklaust. Siandien kaip sykis nusipirkau ir nezinau taip tiksliai kaip gaminti. Ryzius tai verdu santykiu 1:2, o kaip kuskusa?
Norejau del kuskuso paklaust. Siandien kaip sykis nusipirkau ir nezinau taip tiksliai kaip gaminti. Ryzius tai verdu santykiu 1:2, o kaip kuskusa?
Aš jo neverdu.Suberiu norimą kiekį kuskuso į puodą užpilu verdančiu vandeniu taip, kad kruopos būtų apsemtos, puodą uždengiu. Kruopos turi išbrinkti vandenyje ir suminkštėti.Na dar druskos,kokių prieskonių.Laikau maždaug 10 minučių.
QUOTE(Elena @ 2008 02 28, 14:05)
Aš jo neverdu.Suberiu norimą kiekį kuskuso į puodą užpilu verdančiu vandeniu taip, kad kruopos būtų apsemtos, puodą uždengiu. Kruopos turi išbrinkti vandenyje ir suminkštėti.Na dar druskos,kokių prieskonių.Laikau maždaug 10 minučių.
Aciu Elena .Bandysiu pasigaminti, labai jau noriu paiyvairinti virtuve
QUOTE(aguonele @ 2008 02 28, 12:48)
Kepejeles
Norejau del kuskuso paklaust. Siandien kaip sykis nusipirkau ir nezinau taip tiksliai kaip gaminti. Ryzius tai verdu santykiu 1:2, o kaip kuskusa?
Norejau del kuskuso paklaust. Siandien kaip sykis nusipirkau ir nezinau taip tiksliai kaip gaminti. Ryzius tai verdu santykiu 1:2, o kaip kuskusa?
as perku kuskusa toki kurio nereikia virti, uzpilu verdanciu vandeniu ir palaikau 3 min. (taip parasyta instrukcijoje)