6663, tavo patiekaliukai - kaip visada -
Savaitgalio pica. Si karta istepiau picos pagrinda pomidoru padazu, dejau kumpio, pakepintu pievagrybiu, marinuotu agurkeliu ir surio.
Kai praeita karta dejau kumpi, sviezius pievagrybius, sauleje dziovintus pomidorus, feta, alyvuoges - buvo skaniau, bet tada nepadariau foto...
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 27, 01:30)
labai megstu eziukus,bet mano padazas toks : spirgai+svogunas+grybai arba uogiene
Noroi ir aš parasyk, jei gali receptuką. Taip skaniai atrodo. Niekada ežiukų dar nebandžiau virti. Ačiū
Ką tik papietavau tai parodau ką dariau
Reikės vištienos (aš dėjau 3 kulšeles ar kaip jos ten vadinas...), 2bulvių, šaldytų daržovių beviek viso maišelio, nu iš tų mažesnių,krapų, ir rama grietinėlės padažo.
(aišku daržovės dedamos kokias mėgstat).
Naudoju tokį, nes jis ne toks riebus kaip tikra grietinėlė
iš vakaro pasimarinavau vištą su kmynais, vegeta ir čili pipirais, vos vos.
tada į stiklinį indą su dangčiu, sudėjau vieną pjaustytą bulvę ir česnako porą skiltelių
ant viršaus uždėjau vištieną
sudėjau likusią pjaustytą bulvę, ir šaldytų daržovių iš maišelio, taip pat užbarščiau naminių šaldytų krapų, dedu daug kur nes kvepia kaip švieži
supyliau visą tą indelį ramos grietinėlės padažo, dar praskalavau su pora šaukštų vandens, kad gerokai apsemtų viską, užbarščiau dar vios vos vegetos ir į orkaitę.
troškinos 1,5 valandos, gal jau ir biškutį per daug, nes vištiena minkšta. padažiukas taip sutirštėjo, kvepia, žodžiu liuks
Reikės vištienos (aš dėjau 3 kulšeles ar kaip jos ten vadinas...), 2bulvių, šaldytų daržovių beviek viso maišelio, nu iš tų mažesnių,krapų, ir rama grietinėlės padažo.
(aišku daržovės dedamos kokias mėgstat).
Naudoju tokį, nes jis ne toks riebus kaip tikra grietinėlė
iš vakaro pasimarinavau vištą su kmynais, vegeta ir čili pipirais, vos vos.
tada į stiklinį indą su dangčiu, sudėjau vieną pjaustytą bulvę ir česnako porą skiltelių
ant viršaus uždėjau vištieną
sudėjau likusią pjaustytą bulvę, ir šaldytų daržovių iš maišelio, taip pat užbarščiau naminių šaldytų krapų, dedu daug kur nes kvepia kaip švieži
supyliau visą tą indelį ramos grietinėlės padažo, dar praskalavau su pora šaukštų vandens, kad gerokai apsemtų viską, užbarščiau dar vios vos vegetos ir į orkaitę.
troškinos 1,5 valandos, gal jau ir biškutį per daug, nes vištiena minkšta. padažiukas taip sutirštėjo, kvepia, žodžiu liuks
QUOTE(grange @ 2008 02 27, 13:18)
Ką tik papietavau tai parodau ką dariau
Kaip skaniai atrodo Reikės išbandyti Aš tai vištieną su daržovėmis troškinu puode ir baigiant troškintis dedu grietinės.
O šiandien pas mane troškinasi faršu įdaryta paprika, bet foto pamiršau padaryt, na nebent galutinio rezltato nepamiršiu
+2008 02 26, 23:32-->
koks fainas receptukas, o nuotraukos
QUOTE(BOMBONKE @ 2008 02 26, 23:32)
koks fainas receptukas, o nuotraukos
QUOTE(grange @ 2008 02 27, 14:18)
..paskutine foto bandziau ishtraukti ish ekrano, kaip skaniai atrodo
Papildyta:
QUOTE(egleegle @ 2008 02 27, 11:10)
aciu, nu bet ir pica , seiles varva ..
QUOTE(6663 @ 2008 02 27, 06:39)
Shi kart tikrai nieko idomaus: velgi sparneliai.., tik mb megsta keptus, ash labai megstu troshkinta vishtiena..
Tiesa, valgem su Cezario salotom: salotos, morkytes, pomidorai, butinai dziuveseliai (ar kaip jie kitaip vadinasi? ) ir parmezan'o suris..Padazas butent Cezario salotom..
ir dar..sparneliai marinavosi apie para-dvi shaldytuve.., marinatas man labiausiai patinka toks: ko yra shaldytuve..Nuo vakarelio turejau likusio alaus, tekilos, tad sparniukam teko mirkti alkoholyje , zinoma, kartu su cesnakais, prieskoniais ir pan.
Tiesa, valgem su Cezario salotom: salotos, morkytes, pomidorai, butinai dziuveseliai (ar kaip jie kitaip vadinasi? ) ir parmezan'o suris..Padazas butent Cezario salotom..
ir dar..sparneliai marinavosi apie para-dvi shaldytuve.., marinatas man labiausiai patinka toks: ko yra shaldytuve..Nuo vakarelio turejau likusio alaus, tekilos, tad sparniukam teko mirkti alkoholyje , zinoma, kartu su cesnakais, prieskoniais ir pan.
o ką priduoda džiuvesėliai, Cezario salotoms?
malonu kad patiko
QUOTE(Redazi @ 2008 02 27, 18:27)
o ką priduoda džiuvesėliai, Cezario salotoms?
tai be jų būtų ne taip, nebūtų to traškio manau nu ir šiaip, jei jau priklauso ingredientas tai matyt reikia.
QUOTE(Redazi @ 2008 02 27, 19:27)
o ką priduoda džiuvesėliai, Cezario salotoms?
Toks Cezario salotu receptas ..
(ash asmenishkai ju nemegstu, mb - labai myli )
musu pietus
sprandine kepta rankoveje, bulves su prieskoniais ir imeciau dar pievagrybiu pries pabaiga.
vakarienei valgeme stai ka (uosvis gamino )
kopustai (rauginti) troskinti vyne su desros gabaliukais, kelios rusies mesos gabaliukais, grybais ir slyvom
nesuprantu kas cia darosi... negaliu sumazinti nuotraukos pirmosios, rodo, kad sumazinta, o isideda vis tiek didele antroji nuotrauka susimazino puikiai, o si kazko spiriojasi, atsiprasau uz nepatogumus 9jei kam istampys langa)
sprandine kepta rankoveje, bulves su prieskoniais ir imeciau dar pievagrybiu pries pabaiga.
vakarienei valgeme stai ka (uosvis gamino )
kopustai (rauginti) troskinti vyne su desros gabaliukais, kelios rusies mesos gabaliukais, grybais ir slyvom
nesuprantu kas cia darosi... negaliu sumazinti nuotraukos pirmosios, rodo, kad sumazinta, o isideda vis tiek didele antroji nuotrauka susimazino puikiai, o si kazko spiriojasi, atsiprasau uz nepatogumus 9jei kam istampys langa)
Nu paneles jus super seimininkes Nuostabiu patarimu galima cia rast