Jau kokius 4 metus naudoju. Labai ekonomiška. Išskalbimo kokybe esu patenkinta.
Sunaudojau jau pirmą puskilogramį riešutų per pusmetį, skalbdama kas antrą dieną. Riešutus pasirinkau dėl jų ekologiškumo ir žemos kainos per skalbimą, nes reikia vystyklus plaut dažnai. Esu jais patenkinta, puiki priemonė kasdieniams skalbiniams, rimtesnių dėmių, kurių neišbalintų saulė, dar nepasitaikė, bet jei būtų, tam yra ūkinis muilas Labai patinka, kad skalbiniuose nebūna sintetinio kvapo.
QUOTE(šakute @ 2013 03 20, 23:02)
Sunaudojau jau pirmą puskilogramį riešutų per pusmetį, skalbdama kas antrą dieną. Riešutus pasirinkau dėl jų ekologiškumo ir žemos kainos per skalbimą, nes reikia vystyklus plaut dažnai. Esu jais patenkinta, puiki priemonė kasdieniams skalbiniams, rimtesnių dėmių, kurių neišbalintų saulė, dar nepasitaikė, bet jei būtų, tam yra ūkinis muilas Labai patinka, kad skalbiniuose nebūna sintetinio kvapo.
Aš skalbdama muilo riešutais į skalbimo mašinos minkštiklio skyrelį įlašinu kelis lašus eterinio al. Skalbiniai puikiai ir natūraliai kvepia Labiausiai man patinka melisų etrer. al.
QUOTE(GreenKid's @ 2013 03 22, 16:50)
Aš skalbdama muilo riešutais į skalbimo mašinos minkštiklio skyrelį įlašinu kelis lašus eterinio al. Skalbiniai puikiai ir natūraliai kvepia Labiausiai man patinka melisų etrer. al.
Aš eterinį aliejų lašinu ant riešutų maišelio, tada man geriau kvapas išlieka.
Skalbiu absoliučiai viską, kadangi dukros nedidelės, eina daržan, tai dėmėtų, užmurzintų drabužių nemažai, tada tulžies muilas labai gelbėja. Esu labai patenkinta ir skalbimo kokybe ir kaina.
O mane labai nuvylė Nes tikrai neišplauna net 40 laipsnių temperatūroje smulkių dėmelių...
QUOTE(Vėjų Laumė @ 2013 04 15, 17:26)
O mane labai nuvylė Nes tikrai neišplauna net 40 laipsnių temperatūroje smulkių dėmelių...
Net 40? Tai žemiausia temperatūra skalbimui su riešutais, nebandėte 60?
Na aš visada skalbiu 30 laipsnių temperatūroj, išskyrus patalynę, ar pvz. baltus drabužius įprasti skalbikliai tai išplauna. Be to sūnaus rūbelius nelabai ir galima aukštesnėj temperatūroj skalbti
ar gali buti, jog nuo riesutu mano balti rubai papilkejo, na igavo toki idomu atspalvi.
Gal truputį ne į temą, bet norėjau pasigirti.
Štai koks mano muilo riešutėlis iš sėklos užaugęs. Foto daryta prieš gerą mėn. tad dabar jis jau dvigubai didesnis.
muilo riešutėlis
Štai koks mano muilo riešutėlis iš sėklos užaugęs. Foto daryta prieš gerą mėn. tad dabar jis jau dvigubai didesnis.
muilo riešutėlis
QUOTE(mazas_bumbuliukas @ 2013 04 23, 19:35)
Gal truputį ne į temą, bet norėjau pasigirti.
muilo riešutėlis
muilo riešutėlis
Opa O vat ir turesim lietuviska muilo riesuta Parodyt karts nuo karto kaip auga.Tikrai ydomu
QUOTE(svajone* @ 2013 04 23, 22:53)
Opa O vat ir turesim lietuviska muilo riesuta Parodyt karts nuo karto kaip auga.Tikrai ydomu
Tikrai parodysiu, kaip jam sekasi augti. Pačiai labai įdomu. Laikau vis kumščius, kad kas blogo nenutiktų
Beje, sėkla išdygo tik po 5 mėn. nuo pasodinimo į žemę.