Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo riešutai

QUOTE(žemuogienė @ 2008 03 18, 14:40)
ant pakuotės nerašo, bet aš drąsiai skalbčiau  blush2.gif  rašo, kad tinka alergiškiems  4u.gif

Dėkui 4u.gif Tikriausiai mėginsiu užsisakinėti, nes gal vanduo labai kietas pasidarė, kad dabartiniais milteliais skalbiant drabužiai labai kieti būna doh.gif Seniau taip nebuvo, nors miltelių nekeičiu jau bene porą metų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 03 18, 14:55)
Dėkui  4u.gif  Tikriausiai mėginsiu užsisakinėti, nes gal vanduo labai kietas pasidarė, kad dabartiniais milteliais skalbiant drabužiai labai kieti būna  doh.gif  Seniau taip nebuvo, nors miltelių nekeičiu jau bene porą metų  unsure.gif

aš gautą pakuotę išdalinau į 3 dalis - nes ten įdėti 3 maišiukai skalbimui, tai žiūrėsim kiek čia užteks. įtariu ilgam, jeigu tik patalynę skalbsiu ir rankšluosčius smile.gif
Atsakyti
Aptikau tų riešutų Tomas Philipse - 1kg 27Lt, ir papirkau. Ką galiu pasakyti po 1 skalbimo-prastai.Turbūt reikia skalbti be dėmelės skalbinius, nes dėmių neišskalbė, o virtuviniai rankšluostukai irgi tokie negražios murzinos spalvos liko. Kvapas irgi nesužavėjo, kažkoks uogienės. O užteks jų kone iki gyvenimo galo, nes rašo, kad reikia 6-8 riešutėlių 1'am skalbimui.
Atsakyti
Aš vakar irgi Tome Philipse netyčia aptikau kažkokius riešutus doh.gif - pavarčiau, paskaičiau ir padėjau doh.gif O štai šiandien randu, kad čia visai geras daiktas turėtų būti g.gif
Gal ten pas juos prastesni kokie parduodami...
Atsakyti
nesuprantu kuo jie geresni,nei skalbimo skystis?
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2008 04 18, 08:17)
nesuprantu kuo jie geresni,nei skalbimo skystis?

reikėtų pasiskaityti smile.gif jie ekologiški, tinka alergiškiems, kvapų nemėgstantiems žmonėms. tie, kuriuos aš turiu, nepalieka jokio kvapo išskalbtuose rūbuose. taip, dėmėtų rūbų iki galo neišskalbia, bet aš naudoju juos skalbti patalynę ir rankšluosčius - mane rezultatai tenkina smile.gif
Atsakyti
Nu manes jie visiskai netenkina. Per prastas skalbimo rezultatas ax.gif
Ir man kylas klausimas, ar tikrai jie tinka alergiskiems zmonems. 'Kas turi kryzminiu alergiju tai tiems tikrai netinka. Pas mus tie riesutai atvezami is Indijos. Tai kiek reikia chemijos, kad ju kokie parazitai nesugrauztu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 18 balandžio 2008 - 15:30
Maximoj šiandien MB matė ecoballs, kamuoliai skalbimui. Trijų kamuolių kaina 229Lt. doh.gif . Gal tai kažkas panašaus į riešutus, gal kas išbandėt?
Atsakyti
Smagu, kad randu bendraminciu Lietuvoje, norinciu skalbti ekologiskai!
Sveikutes!
Taigi nuomoniu ir as prisirinkau ivairiu, cia Prancuzijoj ir Vokietijoj apie juos ima vis daugiau kalbeti.Bet man tai daugeli minusu galima istaisytio pliusais! Sumaniau ir as isbandyti, labai knietejo.
Taigi, nusipirkau kg, raso, kad 4 seimai skalbiant 2 kart i sav. turi uztekti metams. taigi, labai apsimoka, naturali medziaga, netersia gamtos, ir puikiausiai tinka jautriai odai. kai riesutai snusiskalbia po kokiu 3 kartu, juos galima rinkti ir paskui 10 minuciu pavirinus gaunam universalu tirpaliuka indam ar grindim plauti, o galime netgi pkalukus plauti, vietoj sampuno.
Tik yra 2 dalykai, kuriuos ruosiuosi "pagerinti": Kai atsidariau ta maisiuka, kvapas, taip trenktelejo i galva, kaip nuo amoniako, ar acto. Bet isskalbus nieko bjauraus.Sako galima ipilti siek tiek kvepiancio eterinio aliejaus.
Beje, uya nusiskundimu , kad ilgainiui skalbiant baltus, tie riesuteliai gali nudazyti tamsiau, ar papilketi, siuo atveju siuloma iberti specialios druskos demem, ar sodos, ar tiesiog skalbimo muilo. Bet as dar atskirai baltu neskalbiau, pabandysiu.
sekmes! thumbup.gif
Atsakyti
tas kvapas vėliau nebesijaučia, aš irgi atsidariusi maišiuką nustebau, tokiu odekolonu man jie padavė biggrin.gif dabar stovi vonioj, net nėra jokio kvapo. aš tik patalynę skalbiu, rankšluosčius, nes iš rūbų dėmių gerai neišima smile.gif
Atsakyti
Tas tai taip, teko girdeti blush2.gif
bet as vistiek meginsiu su kokia soda ar isemeju pries tai pasidarbuoti. buvo atsiliepimu, kad margiems audiniams spalvos paryskeja, turbet tas pats efektas ir acto ipylus, ar ne?
kitas ekologiskas "bajeris " ir mada- tai daugiakartiniai , skalbiami pampersai kudikiams. Nors a s dar ne nestuke.gif , bet labai idomu pasidare.
kam idomu, galim pasidalinti info ir paplepeti apie tai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Louloute @ 2008 05 28, 15:32)
kitas ekologiskas "bajeris " ir mada- tai daugiakartiniai , skalbiami pampersai kudikiams. Nors a s dar ne  nestuke.gif , bet labai idomu pasidare.
kam idomu, galim pasidalinti info  ir paplepeti apie tai blush2.gif

kažkur yra tema apie tai wink.gif
Atsakyti