QUOTE(Raimondina @ 2011 08 19, 11:17)
As esu isbandziusi tuos muilo riesutus, tai nusivyliai nerealiai, nes tas maiselis su muilo riesutais man isiro skalbiankej ir ispeckiojo visus rubus!
Tai draugelka patare nusipirkti Ringuva muilo drozles. Sias muilo drozles galima deti tiesiai i skalbiankes bugna ir tuomet viskas gerai buna. Ant pakuotes tai yra parasyta, kad jas pries dedant i skalbianke reikia istirpinti siltame vandenyje, bet jei skalbi aukstesnej temperaturoj nei 30, tai jos auomatiskai istirpsta ir pacios bugne
super dalykas - ir ekologiska, ir naturalu, ir nedirgina odeles. Na, taip, kvapas specifinis siek tiek lieka, bet ko noret is naturaliu priemoniu - gal sintetinio alpiu kvapo?
nu aš gi ne blondinė, pati naudoju tas drožles, parašyta neautomatinėms skalb. mašinoms ir rankomis
beje, kvapo nelieka jokio, gal netinkamai skalbiant jis atsiranda
RINGUVA natūralus skalbiklis
Skalbiklis RINGUVA puikiai tinka kūdikių, alergiškų žmonių drabužiams, apatiniam trikotažui bei patalynei skalbti. Gaminamas iš natūralių žaliavų, todėl nedirgina odos ir nekenkia aplinkai. Skalbiklis skirtas baltiems ir spalvotiems medvilniniams, lininiams bei sintetiniams audiniams skalbti rankomis ir neautomatinėmis skalbimo mašinomis bei virinti. Po skalbimo drabužiai nesielektrina, gaiviai kvepia, tampa standesni, juos lengva lyginti.
Patikrintas Lietuvos alergologų ir klinikinių imunologų draugijos.
http://www.ringuva.l...=1&t=3&k=5&s=17
šiaip aišku geras dalykas, su kuo sutinku visai
ir jų muilai super, tiems riešutukams, dar labai toli iki ringuvos