Hmmmm, neiseme man kudikelio rubeliuose demiu, likusiu po tustinimosi. Kita karta pameginau su neutral, lygiai taip pat demes liko. tai ir nebezinau, gal neblogai reiktu juos vertinti. O beje, ar nepapilkeja jums balti rubeliai?
Turiu jų visą maišą, bet vis neprisiruošiu panaudot. Tai pamirštu, tai galvoju, kad rūbai per purvini ir neišplaus. Kažko stebuklingo iš jų nesitikiu, manau, kad naudosiu tik tamsiems rūbams.
Pati klausiau šioje temoje, kokią sodą reikia dėti. Viena narė rašė, kad deda paprastą. Aš pabandžiau su ta valgomąją (ar geriamąją ), tai skalbiniai buvo balti. Būtų įdomu pabandyt su ta kalcinuota. Tik va, ir man klausimas iškilo, kur jos įsigyt.
Pati klausiau šioje temoje, kokią sodą reikia dėti. Viena narė rašė, kad deda paprastą. Aš pabandžiau su ta valgomąją (ar geriamąją ), tai skalbiniai buvo balti. Būtų įdomu pabandyt su ta kalcinuota. Tik va, ir man klausimas iškilo, kur jos įsigyt.
Radau internete, kad Senukuose galima įsigyt kalcinuotos sodos. Ji priskiriama prie vandens minkštinamųjų priemonių.
Trečią sykį naudodama muilo riešutus skalbiau 95 laipsnių temperatūroje. Riešutai (kokie 5) jau buvo naudojami trečią skalbimą. Buvau nustebinta, kai pamačiau putojant vandenį. Kažkaip maniau, kad nuo tų riešutų putų nelabai sulauksiu.
Kagi ir as isigijau skalbimo riesutu, isploviau baltus rubelius ir toks jausmas, kad jie papilkejo ( tiesa dejau ir sodos) . Kilo klausimas, nuo ko tas pilkumas atsiranda...?