Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(Taurė @ 2008 07 29, 18:08)
Aš tai šitos noriu, bet čia nerealu http://www.husqvarna...er_Diamond.html

tai jau tikrai, kainuoja tikriausiai tiek pat , kiek automobilis.
Atsakyti
Prieš porą metų savo senąjį VERITĄ pakeičiau ELNA-galery. Rinkausi labai ilgai ,nes reikėjo patikimos,kokybiškos, lengvai prižiūrimos siuvamosios.
Esu 100 proc. patenkinta ir, jei vėl tektų rinktis,pirmenybę teikčiau būtent šios firmos mašinoms. Nustebino labai tylus darbas.
Atsakyti
QUOTE(galinike @ 2008 08 03, 06:08)
Prieš porą  metų savo senąjį VERITĄ pakeičiau ELNA-galery. Rinkausi labai ilgai ,nes reikėjo patikimos,kokybiškos, lengvai prižiūrimos siuvamosios.
Esu 100 proc. patenkinta ir, jei vėl tektų rinktis,pirmenybę teikčiau būtent šios firmos mašinoms. Nustebino labai tylus darbas.

Tyla labai svarbu. Aš maniau, kad mano singer tyliai veikia, bet kai padirbėjau su vikingu, tai supratau, kad singer yra traktorius lotuliukas.gif

Dabar renkuosi overlockus. Galvoju apie pfaff 4852 ir viking 936 g.gif Reikės abu išmėginti ir tada jau nurodysiu mb kurios kalėdų dovanos norėsiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 08 04, 18:24)
Tyla labai svarbu. Aš maniau, kad mano singer tyliai veikia, bet kai padirbėjau su vikingu, tai supratau, kad singer yra traktorius  lotuliukas.gif

Dabar renkuosi overlockus. Galvoju apie pfaff 4852 ir viking 936  g.gif  Reikės abu išmėginti ir tada jau nurodysiu mb kurios kalėdų dovanos norėsiu laugh.gif

Man irgi MB zadejo Kaledom overloka bet nzn kaip cia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 08 07, 08:10)
Man irgi MB zadejo Kaledom overloka bet nzn kaip cia bus g.gif

MB labai entuziastingai žiūri į mano pomėgius, tik va darbuotis prie siuvimo mašinos man tenka retai, nes esu labai užkrauta darbais. Bet visviena noriu viską turėti, kad kai atsiranda proga prisėsti prie siuvimų, viską turėčiau ir negaiščiau laiko paieškoms doh.gif
Man beliko išsirinkti kurį, bet linkstu link viking g.gif Išbandžiau pfaff, tik žemesnio modelio, tai dreba kaip tankas, atrodo tuoj pakils ir išskris lotuliukas.gif Sakė tipo tas kur aš nužiūrėjus taip nedreba, bet reik išbandyti viską bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 08 07, 21:19)

Man beliko išsirinkti kurį, bet linkstu link viking  g.gif  Išbandžiau pfaff, tik žemesnio modelio, tai dreba kaip tankas, atrodo tuoj pakils ir išskris  lotuliukas.gif  Sakė tipo tas kur aš nužiūrėjus taip nedreba, bet reik išbandyti viską  bigsmile.gif

bigsmile.gif
butu labai idomu kai issirinksi ir parodytum ka issirinkai

overlokas kol kas dar mintyse ir svajose man, bet ir tyliai tyliai jo noriu ir po biski taupausi, nes norisi tikrai gero, gal viska siut galeciau ir trikotaza wub.gif ir kitus audinukus ir viska viska
Atsakyti
sveiki 4u.gif perskaiciau abi temas, bet taip ir neissirinkau modelio ax.gif labai noriu siuti, kazkada gilioj jaunystej siuvau lelems ir ... su mociutes kojine, rankine, elektrine, bet dabar tikriausiai net siulo nebemokeciau isiverti lotuliukas.gif isskilo man toks klausimas ar janome masinos turi dviguba adatos rezima (gal ne taip pavadinau) ar cia reikia kazka papildomai nusipirkti, nes kiek parasymu paskaiciau, tai jos neturi o brother turi.
Issirinkau du janome modelius neapsisiprendziu: JP 760, DC 3030, gal galit patarti kuri geresne, vistiek daugiau patirties turit 4u.gif
Kas tas kviltingas? ir ka reiskia atjungiamas medziagos transportavimas?jp760
dc3030
ir kokias patartumet padeles nusipirkti (galvoju, kad reiktu nusipirkti uztrauktukui, kazi ar reikia tokios overlokines, nes prie kitu modeliu maciau tokia prideda) gal yra specialiu siuvant uzuolaidas (juostelem), ir skiautinimas siuti(dygsniavimui) blush2.gif ( apie skaiutinius nelabai ka ismanau, bet labai noriu pasisiuti)
Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Papildyta:
Tiesa siandien skambinau Arturui, kurio kontaktai buvo temoje, tai jis dabar uzsienyje, del paasikinimo ir patarimo viskas thumbup.gif , bet kai paklausiau kainu verysad.gif tai josd tokios pat ksip ir internetinese parduotuvese. gal kas zinot kur Klaipedoje galeciau gauti isamia informacija ir realiai paziureti paciupineti masinas? g.gif Burda zinau kur yra, bet tokia jauna dirba, nieko neismano
Atsakyti
sveikos 4u.gif
norim pirkti brolienei dovanų siuvimo mašiną g.gif tačiau apie firmas neišmanom nei mes, nei ji doh.gif be to žiūrim, kad ir kaina būtų prieinama blush2.gif
Ką galėtumėt pasakyt apie siuvimo mašinas JANOME mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2008 08 11, 04:24)
sveiki 4u.gif perskaiciau abi temas, bet taip ir neissirinkau modelio ax.gif labai noriu siuti, kazkada gilioj jaunystej siuvau lelems ir ... su mociutes kojine, rankine, elektrine, bet dabar tikriausiai net siulo nebemokeciau isiverti lotuliukas.gif isskilo man toks klausimas ar janome masinos turi dviguba adatos rezima (gal ne taip pavadinau) ar cia reikia kazka papildomai nusipirkti, nes kiek parasymu paskaiciau, tai jos neturi o brother turi.
Issirinkau du janome modelius neapsisiprendziu: JP 760, DC 3030, gal galit patarti kuri geresne, vistiek daugiau patirties turit 4u.gif
Kas tas kviltingas? ir ka reiskia atjungiamas medziagos transportavimas?jp760
dc3030
ir kokias patartumet padeles nusipirkti (galvoju, kad reiktu nusipirkti uztrauktukui, kazi ar reikia tokios overlokines, nes prie kitu modeliu maciau tokia prideda) gal yra specialiu siuvant uzuolaidas (juostelem), ir skiautinimas siuti(dygsniavimui) blush2.gif ( apie skaiutinius nelabai ka ismanau, bet labai noriu pasisiuti)
Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Papildyta:
Tiesa siandien skambinau Arturui, kurio kontaktai buvo temoje, tai jis dabar uzsienyje, del paasikinimo ir patarimo viskas thumbup.gif , bet kai paklausiau kainu  verysad.gif tai josd tokios pat ksip ir internetinese parduotuvese. gal kas zinot kur Klaipedoje galeciau gauti isamia informacija ir realiai paziureti paciupineti masinas? g.gif Burda zinau kur yra, bet tokia jauna dirba, nieko neismano

Jei yra galimybė, pamėgink siūti abiem ir išsirinksi kuri patogesnė. Jei nori siūti skiautinius ir nemažus, žiūrėk, kad tarpas tarp tos alkūnės ir adatos būtų didesnis, ne skitaip būtų sunkų manevruotį didelį skiautinį.
Šiaip apie jas abi neblogi atsiliepimai 4u.gif

Atsakyti
turiu pramoninę JUKI mašiną, bet bijau su ja siūti blush2.gif todėl siūnu rankiniu būdu - suku su ranka. Ar labai lažau?
Karts nuo karto ją įjungiu, kad apsitepaluotų variklis, bet valdyt tai taip ir neišmokstu doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės- siuvėjos, skaitau šią temlę ir suprantu, kokia aš žalia šiame reikale doh.gif nors jau keletą mėnesių siuvu vaikams lininius krikšto rūbelius. Siuvu su mašian, kurią prieš keletą metų man parvežė š Vokietijos Victoria . Tai va, pradėjo streikuoti verysad.gif Pradėjau mąstyti apie naują mašiniuką ax.gif Norėčiau su overloku, kad būtų. Gal gali kas pasiūlyti man kokį variantą? į ką reikia atkreitpti dėmesį perkant siuvimo mašiną (tik nesijuokit iš manęs, ne skaip suprantu, Jūs čia tikros asės thumbup.gif ). kaip minėjau, siuvu beveik vien tik iš lininio audinio ( daug darbuojuosi rankomis puošdama rūbą).

P.S. Gal žinot, kur Klaipėdoje geriausia ieškoti siuvimo mašinos už prieinamą kainą.

LABAI PRAŠAU patarimų, nes nėr kada naršyti po internetą -darbų kalnas, o dar sūnelis aplink duodasi ( juk suprantat mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2008 08 13, 11:59)
turiu pramoninę JUKI mašiną, bet bijau su ja siūti blush2.gif todėl siūnu rankiniu būdu - suku su ranka. Ar labai lažau?
Karts nuo karto ją įjungiu, kad apsitepaluotų variklis, bet valdyt tai taip ir neišmokstu doh.gif

Vau vo cia tai masinike. superine. Jinai pano svajone, bet vitos pas mane namie jai nera.O be reikalo taip vargsti. Pradek po biski ir pamatysi kaip prie jos priprasi.ir net galvosi kad vargai su ranka siudama.

va ir iskilo man problema, kur rast tokia gera buitine kaip sitoji JUKI doh.gif
parasiau ir galvoju ivesiu i googe juki ir ka manost yra ju ir puitiniu thumbup.gif
JUKI siuvimo masinos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 14 rugpjūčio 2008 - 10:59