Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(rimulia12 @ 2008 07 14, 08:52)
O apie overloka r as svajoju, bet reik pirmiau siuvimo masina susitvarkyt o tai nieko nebepasiuva

Na taip, siuvimo masina be overloko dar si bei ta pasiut gali, bet overloku be siuvimo masinos g.gif gal koks trikotazas bet su juosmeniu ir apacia be masinos vel problema doh.gif

QUOTE(Taurė @ 2008 07 19, 18:36)
Nėr sužymėta ant mašinos strėlytėm kaip siūlą verti ? Kokia mašina ? Parašyk tikslu pavadimimą, surasim instrukciją  bigsmile.gif

Aš savo išsvajotąją gavau. Tai jaučiuosi kaip dundukė , sėdžiu ir nežinau už ko girbtis. Sakiau mb, kad iki pensijos jaučiu neišsiaiškinsiu visų funkcijų  doh.gif

Na iki pensijos pernelyg ilgas laiko tarpas lotuliukas.gif manau issiaiskinsi daug greiciau mirksiukas.gif
QUOTE(Inner_me @ 2008 07 21, 15:43)
gavau ją naudotą. popierių jau nebeturėjo buvusi savininkė.

mastau.gif o taip iverti nesupranti kaip? Juk visos panasiai veriasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 07 27, 08:46)
Na taip, siuvimo masina be overloko dar si bei ta pasiut gali, bet overloku be siuvimo masinos g.gif gal koks trikotazas bet su juosmeniu ir apacia be masinos vel problema doh.gif

Na iki pensijos pernelyg ilgas laiko tarpas lotuliukas.gif manau issiaiskinsi daug greiciau mirksiukas.gif

Vakar prisėdau pagaliau, tai nemoku net apsakyt kiek džiaugsmo turėjau. Labai didelis skirtumas jaučiasi siūnant su mano senesne Singer ir su dabartiniu Vikingu wub.gif Singeris irgi neblogas, bet paylginimui maždaug kaip žigulys ir mersas laugh.gif

Prie Vikingo buvo pridėta pėdelė overlokui daryt, tai manau nebepirksiu ir overloko, nes su ta pėdele nesibanguoja kraštas, labai gražiai apmėto. Ten yra toks galiukas, kuris išdėsto gražiai siūlės ir neleidžia banguotis thumbup.gif Bandžiau ir skiautinio siuvinėjimą nuleistais dantukais, net nesitikėjau tokio rezultato iš pirmo karto clap.gif: Su Singeriu nieko panašaus nesigavo, bet ten ir dantys nenusileidinėjo ir šiaip pati mašina "kietai siuvo". Ehh, dievinu savo Vikingą. Dar stalelį nusipirkau, kad padidintų darbo plotą, išvis nebesuvokiu kaip aš seniau galėjau pasiūt skiautini be to stalelio laugh.gif
Dar labai svarbus momentas, mašina veikiai taip tyliai, kad varant pilnu greičiu mb neburbėjo, kad teliko negirdi thumbup.gif

Žodžiu esu labai laiminga ir nesigailiu investuotos sumos tokiam gėriui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 07 27, 17:30)
Vakar prisėdau pagaliau, tai nemoku net apsakyt kiek džiaugsmo turėjau. Labai didelis skirtumas jaučiasi siūnant su mano senesne Singer ir su dabartiniu Vikingu  wub.gif  Singeris irgi neblogas, bet paylginimui maždaug kaip žigulys ir mersas laugh.gif

Prie Vikingo buvo pridėta pėdelė overlokui daryt, tai manau nebepirksiu ir overloko, nes su ta pėdele nesibanguoja kraštas, labai gražiai apmėto. Ten yra toks galiukas, kuris išdėsto gražiai siūlės ir neleidžia banguotis  thumbup.gif Bandžiau ir skiautinio siuvinėjimą nuleistais dantukais, net nesitikėjau tokio rezultato iš pirmo karto clap.gif: Su Singeriu nieko panašaus nesigavo, bet ten ir dantys nenusileidinėjo ir šiaip pati mašina "kietai siuvo". Ehh, dievinu savo Vikingą. Dar stalelį nusipirkau, kad padidintų darbo plotą, išvis nebesuvokiu kaip aš seniau galėjau pasiūt skiautini be to stalelio laugh.gif
Dar labai svarbus momentas, mašina veikiai taip tyliai, kad varant pilnu greičiu mb neburbėjo, kad teliko negirdi  thumbup.gif

Žodžiu esu labai laiminga ir nesigailiu investuotos sumos tokiam gėriui  wub.gif

Siaip pedele galima ir maniskei nusipirkt, maciau yra aksesuaruose. Bet cia ir reklama uzmetei, dar tuoj imsiu ir susigundysiu labai labai. Zinau ka reiskia siuvimo dziaugsma su gera masina aptureti ipac tai vertinu. Penkis metelius savo laiku siuveja atidirbau, visokiu masinu maciau, bet geriausiai man patiko pramonines universalios su elektronika, o kai atsisedi prie visiskai naujos tai tikras kaifas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 07 27, 14:12)
Siaip pedele galima ir maniskei nusipirkt, maciau yra aksesuaruose. Bet cia ir reklama uzmetei, dar tuoj imsiu ir susigundysiu labai labai. Zinau ka reiskia siuvimo dziaugsma su gera masina aptureti ipac tai vertinu. Penkis metelius savo laiku siuveja atidirbau, visokiu masinu maciau, bet geriausiai man patiko pramonines universalios su elektronika, o kai atsisedi prie visiskai naujos tai tikras kaifas rolleyes.gif

Aš manau, kad tos pėdelės visoms mašinoms yra, bet mano singeris neturėjo, tai ir nežinojau net apie tokią. Ištikro dabar suprantu kaip reikalingos specialios pėdelės, jos labai pagerina siuvimo ir malonumą ir kokybę thumbup.gif

Mačiau babylock overloko demonstraciją pardėje. Kaina jo 1300 usd blink.gif umn.gif: , bet jis ten praktiškai viską pats daro, net siūlus patys sau susiveria doh.gif Nežinau ar ta moteris nupirko kuriai rodė, bet atrodė mašina įspūdingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 07 27, 22:17)
Aš manau, kad tos pėdelės visoms mašinoms yra, bet mano singeris neturėjo, tai ir nežinojau net apie tokią. Ištikro dabar suprantu kaip reikalingos specialios pėdelės, jos labai pagerina siuvimo ir malonumą ir kokybę  thumbup.gif

Mačiau babylock overloko demonstraciją pardėje. Kaina jo 1300 usd  blink.gif  umn.gif: , bet jis ten praktiškai viską pats daro, net siūlus patys sau susiveria  doh.gif  Nežinau ar ta moteris nupirko kuriai rodė, bet atrodė mašina įspūdingai  g.gif

Oho koks overlokas thumbup.gif . As tai kai masina dovanu gavau, tai registravaus tinklapyje gamintojo, tai ir maciau kiek visokiu pedeliu yra, bet maniskei buvo tik kilpu siuvimo pedele, sagu prisiuvimui, ir viskas, nei pasleptam uztrauktukui, nei skiautiniams dygsniuot, nei krastui metyt, nebuvo duota, bet yr pirkti atskirai po 8 svaruskaina
Atsakyti
sveikutes,
netiketai isigyjau sena siuvimo masina privileg modelis 750, gal kuri tokia turit....

problema del zigzago, kodel tai nesiuva tiesaus zigzago, o daro ji toki siaurejanciai...

na siuva placiai siaureja ir vel placiai, (nezinau ar aiskiai parasiau).....

gal kuri ka zinot...kaip ir ka nustatyti????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangek: 29 liepos 2008 - 12:42
QUOTE(dangek @ 2008 07 29, 09:42)
sveikutes,
netiketai isigyjau sena siuvimo masina privileg modelis 750, gal kuri tokia turit....

problema del zigzago, kodel tai nesiuva tiesaus zigzago, o daro ji toki siaurejanciai...

na siuva placiai siaureja ir vel placiai, (nezinau ar aiskiai parasiau).....

gal kuri ka zinot...kaip ir ka nustatyti????

Gal ten taip nustatyta siule? Mano senojoj tai buvo tokia, kad siuva zigzaga ir siaurejaunciai vienodais tarpais, tipo dekoratyvios siules
Papildyta:
Noooooriu tokios masinos cray.gif http://www.youtube.c...h?v=WB8IuRPb6rk
Atsakyti
Va masinos verimas, paziurekit kas nemokat, gal ir jusu veriama taip pat mirksiukas.gif http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 07 29, 15:00)
Gal ten taip nustatyta siule? Mano senojoj tai buvo tokia, kad siuva zigzaga ir siaurejaunciai vienodais tarpais, tipo dekoratyvios siules
Papildyta:

taip vienodais tapais daro...aš suprantu, kad tai dekoratyvinė siūlė, bet negi ji nesiuva paprasto zigzago kaip apmėtimo......kai neturi overloko...
Atsakyti
QUOTE(dangek @ 2008 07 29, 12:44)
taip vienodais tapais daro...aš suprantu, kad tai dekoratyvinė siūlė, bet negi ji nesiuva paprasto zigzago kaip apmėtimo......kai neturi overloko...

turetu siuti mirksiukas.gif jei siuva taip , tai turi ir lygiai tuo labiau siuti, ten turbut reikia suktuka kur siules reguliuojamos pasukti, (jei toks yra) ir sius jei kas nesulauzyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 07 29, 17:07)
turetu siuti mirksiukas.gif  jei siuva taip , tai turi ir lygiai tuo labiau siuti, ten turbut reikia suktuka kur siules reguliuojamos pasukti, (jei toks yra) ir sius jei kas nesulauzyta smile.gif

nu jau visas rankeneles isbandziau visokiausiais budais...ir nieko.... doh.gif

siule dekoratyvi.... schmoll.gif

na kaip nors....gal bedirbant atrasiu ka nors labai paprasto.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 07 29, 08:00)
Papildyta:

Aš tai šitos noriu, bet čia nerealu http://www.husqvarna...er_Diamond.html
Atsakyti