Sekanti svajonė, kad atsirastų laiko naudotis pirma svajone
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2008 02 27, 06:17)
isigijau pirmadieni ir as siuvimo masina. Pirkau sveicariska Bernina, patenkinta esu kaip kibiras nera ko lyginti su caikom ir senais singeriais. Siuna tyliai minkstai, visokiu siuliu yra. Palyginus ir ne tokia brangi, sumokejau 800 lt. galima buvo nupirkti uz 700 , tik kazkokiu dvieju funkciju nebuvo, tai emiau brangesne. Nesu profesionali siuveja, tai norejau kad masina kuo daugiau darytu uz mane. su paprasta buitine, matyt butu sudetinga. O cia yra nemazai palengvinimu, ivairiu siuliu, ivairiu pedeliu. Be to labai gerai siuna tiek silka tiek oda.
Berina mašinos laikomos pačiomis geriausiomis JAV Bet jų ir kaina naujų modelių kaip automobilio
Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2008 02 29, 03:22)
Labos. Jau kelintas mėnuo svaigstu dėl naujos siuv. mašinos. Turėjau seniausią singerį, po to čaiką elektrinę. Dabar noriu naujos . Gal kas susidūrėt su tokia http://www2.senukai....id=000050910910
Turiu panašią, tiksliau 7462, tai normali mašina ir džiaugiausi ja labai. Siuvau rūbelius, skiautinius, užvalkalus ir tt . Tik jau pribrendau "ant daugiau"
Minusai : garsiai veikia, lėtai įsibėgi, sustojus siųti dar prasiųna vieną ar du dygsnius, o tai nėra gerai kai darai mažas detales. Aplamai nėra greita ( nors tik pradėjus siūti atrodė labai greita). Sunkiai prasiūna per daug siūlių sudūrimų, o tai labai svarbu siūnant skiautinius. Tada reikia siūti labai lėtai per storiausią vietą.
Jaučiu perdaug įsijaučiau
Smagi mašina jei nežadi siūti kažko rimtesnio. Gerai siūna paprastas medžiagas
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2008 03 03, 10:15)
kaip man paaiskino toj parduotuvej, tai kai buna vertikali saudykle labiau vibruoja masina kai siuna, ir garso daugiau. O as pirkau su horizontalia, tai is tiesu jauciasi skirtumas. Anksciau turejau caika su vertikalia saudykle, tai stalas drebedavo.
gal yra ir daugiau skirtumu, nezinau.
gal yra ir daugiau skirtumu, nezinau.
Kažkada buvau radusi kompiuterinius vaizdus horizontalios ir vertikalios šaudyklės. Ten rodė kaip kiekviena iš jų veikia. Ne vien vibracijos mažiau, bet ir mažiau šansų, kad susipainios iūlas, aplamai gražiau siūna Visos naujos siuvimo mašinos gaminamos su horizontaliom šaudyklėm, vertikalios atgyvenę jau.
Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2008 06 21, 15:22)
man panaši situacija buvo Siuvimo stiliaus reklamuojamoje parduotuvėje šiauliuose. Niekas neišbandyta, nieko nežino. Na dirbo dar tik savaitę. Norėjau arba berninos e65 arba janome 525. Tai apie berninas nieko nežinojo visai. Tik tiek, kad tyliau dirba+ neturėjo spausdintos lietuviškos instrukcijos, tik atseit diske. Taip ir likau be siuvamosios. Bet galvoju dabar apie janome ko gero.
Imk Janome geriau. Jei rinktumeisi tarp Bernina ( ne bernette) ir Janome, sakyčiau visom keturiom, kad Berninai nėra lygių, bet Bernina bernette nera tas pas kas tik Bernina. Bernette mašinas berninai gamina kažkas kitas, tik pagal bernina licenziją. Taip pat pvz yra Viking mašinos ir yra Viking huskystar. Vat tos vyking huskytar niekad nepirkčiau ( huskystar irgi gamina kažkas pagal viking licenziją). Tikiuosi aiškiai paaiškinau Taip pat yra su Pfaff, yra Pfaff ir yra Pfaff smart linija, tą smart gamina kažkas kitas pagal pfaff licenziją.
Žodžiu makalynė