Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

Šiandien įgivendinau savo svajonę wub.gif http://www.poconosew...;ProductId=8336
Sekanti svajonė, kad atsirastų laiko naudotis pirma svajone doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2008 02 27, 06:17)
isigijau pirmadieni ir as siuvimo masina. Pirkau sveicariska Bernina, patenkinta esu kaip kibiras  biggrin.gif nera ko lyginti su caikom ir senais singeriais. Siuna tyliai minkstai, visokiu siuliu yra. Palyginus ir ne tokia brangi, sumokejau 800 lt. galima buvo nupirkti uz 700 , tik kazkokiu dvieju funkciju nebuvo, tai emiau brangesne. Nesu profesionali siuveja, tai norejau kad masina kuo daugiau darytu uz mane. su paprasta buitine, matyt butu sudetinga. O cia yra nemazai palengvinimu, ivairiu siuliu, ivairiu pedeliu. Be to labai gerai siuna tiek silka tiek oda.  thumbup.gif

Berina mašinos laikomos pačiomis geriausiomis JAV smile.gif Bet jų ir kaina naujų modelių kaip automobilio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2008 02 29, 03:22)
Labos. Jau kelintas mėnuo svaigstu dėl naujos siuv. mašinos. Turėjau seniausią singerį, po to čaiką elektrinę. Dabar noriu naujos . Gal kas susidūrėt su tokia http://www2.senukai....id=000050910910

Turiu panašią, tiksliau 7462, tai normali mašina ir džiaugiausi ja labai. Siuvau rūbelius, skiautinius, užvalkalus ir tt . Tik jau pribrendau "ant daugiau" blush2.gif

Minusai : garsiai veikia, lėtai įsibėgi, sustojus siųti dar prasiųna vieną ar du dygsnius, o tai nėra gerai kai darai mažas detales. Aplamai nėra greita ( nors tik pradėjus siūti atrodė labai greita). Sunkiai prasiūna per daug siūlių sudūrimų, o tai labai svarbu siūnant skiautinius. Tada reikia siūti labai lėtai per storiausią vietą.
Jaučiu perdaug įsijaučiau doh.gif

Smagi mašina jei nežadi siūti kažko rimtesnio. Gerai siūna paprastas medžiagas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2008 03 03, 10:15)
kaip man paaiskino toj parduotuvej, tai kai buna vertikali saudykle labiau vibruoja masina kai siuna, ir garso daugiau. O as pirkau su horizontalia, tai is tiesu jauciasi skirtumas. Anksciau turejau caika su vertikalia saudykle, tai stalas drebedavo.
gal yra ir daugiau skirtumu, nezinau.

Kažkada buvau radusi kompiuterinius vaizdus horizontalios ir vertikalios šaudyklės. Ten rodė kaip kiekviena iš jų veikia. Ne vien vibracijos mažiau, bet ir mažiau šansų, kad susipainios iūlas, aplamai gražiau siūna smile.gif Visos naujos siuvimo mašinos gaminamos su horizontaliom šaudyklėm, vertikalios atgyvenę jau.
Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2008 06 21, 15:22)
man panaši situacija buvo Siuvimo stiliaus reklamuojamoje parduotuvėje šiauliuose. Niekas neišbandyta, nieko nežino. Na dirbo dar tik savaitę. Norėjau arba berninos e65 arba janome 525. Tai apie berninas nieko nežinojo visai. Tik tiek, kad tyliau dirba+ neturėjo spausdintos lietuviškos instrukcijos, tik atseit diske. Taip ir likau be siuvamosios. Bet galvoju dabar apie janome ko gero.

Imk Janome geriau. Jei rinktumeisi tarp Bernina ( ne bernette) ir Janome, sakyčiau visom keturiom, kad Berninai nėra lygių, bet Bernina bernette nera tas pas kas tik Bernina. Bernette mašinas berninai gamina kažkas kitas, tik pagal bernina licenziją. Taip pat pvz yra Viking mašinos ir yra Viking huskystar. Vat tos vyking huskytar niekad nepirkčiau unsure.gif ( huskystar irgi gamina kažkas pagal viking licenziją). Tikiuosi aiškiai paaiškinau doh.gif Taip pat yra su Pfaff, yra Pfaff ir yra Pfaff smart linija, tą smart gamina kažkas kitas pagal pfaff licenziją.
Žodžiu makalynė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 07 06, 12:09)
Imk Janome geriau. Jei rinktumeisi tarp Bernina ( ne bernette) ir Janome, sakyčiau visom keturiom, kad Berninai nėra lygių, bet Bernina bernette nera tas pas kas tik Bernina.

Dėkui už paaiškinimą. Jau apsisprendžiau imt Janome. Tik nenusipirkau. Laukiu gal kokia akcija vėl pasitaikys, nes dabar išbandyt vis tiek nelabai galiu (jau per pilvą nebeprisilenkiu- gimdyt tuoj reiks).
Atsakyti
Sveikos, nesenai įsigijau siuvimo mašiną Janome 2049, pirkau nieko neismanydama apie siuvimo masinas, bet kol kas esu labai patenkinta. Tik įdomu ar ji tinkama siuti storom medžiagom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 07 06, 06:12)
Dėkui už paaiškinimą. Jau apsisprendžiau imt Janome. Tik nenusipirkau. Laukiu gal kokia akcija vėl pasitaikys, nes dabar išbandyt vis tiek nelabai galiu (jau per pilvą nebeprisilenkiu- gimdyt tuoj reiks).

Aš nėščia ir susvaigau, kad noriu siūti laugh.gif Siuvau iki galo, bet prieš galą jau sunku sėdėti buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 07 06, 21:19)
Aš nėščia ir susvaigau, kad noriu siūti laugh.gif Siuvau iki galo, bet prieš galą jau sunku sėdėti buvo  doh.gif

aš aną kartą siuv.mašiną palikus vidury virtuvės (kitai dienai) gimdyt išvažiavau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 07 06, 08:09)
Šiandien įgivendinau savo svajonę  wub.gif  http://www.poconosew...;ProductId=8336

bigsmile.gif ooo kokia svajone thumbup.gif o as vis svaigstu kaip noriu overloko, nu lauksiu Kaledu, gal ir issipildys mano svajone. Va tada tai busiu apskritai laiminga biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, as tai turiu sena rusiska, paskui tevukas jai pritaise varykliuka(pries tai rankine buvo). Bet va kad jau pradejo streikuot. Gal zinot kur rast meistra siuvimo masinai Klp?
Papildyta:
QUOTE(Oresta3 @ 2008 07 07, 12:23)
bigsmile.gif ooo kokia svajone thumbup.gif  o as vis svaigstu kaip noriu overloko, nu lauksiu Kaledu, gal ir issipildys mano svajone. Va tada tai busiu apskritai laiminga biggrin.gif

O apie overloka r as svajoju, bet reik pirmiau siuvimo masina susitvarkyt o tai nieko nebepasiuva
Atsakyti
Sveikutės mamytės siuvėjėlės. Štai aš gavau dovanų siuvimo mašiną, elektrinė, gana nebloga. džiaugiuosi lb, norėčiau naudoti, tačiau VISAI NEMOKU SU JA ELGTIS blush2.gif net siūlo įverti nemoku. Kažkada kai mokaius technikume, tai mokėmės siuvimo, viskas gavosi gerai, bet tai buvo prieš šešis metus. Db nieko neprisimenu. Internete yra visko apie siuvimo mašinas, bet apie naudojimo instrukciją nifeko neradau verysad.gif Gal galėtumėte man padėti arba kokią nuorodą įmesti? būčiau lb dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inner_me @ 2008 07 19, 06:58)
Sveikutės mamytės siuvėjėlės. Štai aš gavau dovanų siuvimo mašiną, elektrinė, gana nebloga. džiaugiuosi lb, norėčiau naudoti, tačiau VISAI NEMOKU SU JA ELGTIS  blush2.gif net siūlo įverti nemoku. Kažkada kai mokaius technikume, tai mokėmės siuvimo, viskas gavosi gerai, bet tai buvo prieš šešis metus. Db nieko neprisimenu. Internete yra visko apie siuvimo mašinas, bet apie naudojimo instrukciją nifeko neradau  verysad.gif Gal galėtumėte man padėti arba kokią nuorodą įmesti? būčiau lb dėkinga  4u.gif

Nėr sužymėta ant mašinos strėlytėm kaip siūlą verti ? Kokia mašina ? Parašyk tikslu pavadimimą, surasim instrukciją bigsmile.gif

Aš savo išsvajotąją gavau. Tai jaučiuosi kaip dundukė , sėdžiu ir nežinau už ko girbtis. Sakiau mb, kad iki pensijos jaučiu neišsiaiškinsiu visų funkcijų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 07 19, 20:36)
Nėr sužymėta ant mašinos strėlytėm kaip siūlą verti ? Kokia mašina ? Parašyk tikslu pavadimimą, surasim instrukciją  bigsmile.gif

Aš savo išsvajotąją gavau. Tai jaučiuosi kaip dundukė , sėdžiu ir nežinau už ko girbtis. Sakiau mb, kad iki pensijos jaučiu neišsiaiškinsiu visų funkcijų  doh.gif

sveikute 4u.gif mano mašina yra VICTORIA, modelio skaičių nėra. Nupiešta ten strėlytėm kaip verti, bet man nepavyksta kažkas, nes nesiuva, siūlą velia, siūlas stiprokai įtemptas. Kažkur reikia reguliuoti turbūt g.gif Manau tikrai išsiaiškinsi su savaja mašina, tik laiko reikai turėti smile.gif Na pensijoj kaip tik jo daugiausia ir turėsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o tai prie mašinos nebuvo istrukcijos? blink.gif
Atsakyti
gavau ją naudotą. popierių jau nebeturėjo buvusi savininkė.
Atsakyti