Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(Vyna @ 2008 05 16, 09:41)
tai čia irgi per 4 pozicijas užkabinėji siūlą ir paskutinis žingsnis -  įverti siūlą į adatą -  nuleidi tokią kojelę, užkabini už mažo kabliuko ir atleidi, ir siūlas jau perkištas per adatos skylutę thumbup.gif , nereikia pačiai taikyti rolleyes.gif
Papildyta:

A, tai tik per adata perveria, na ir tai gerai, svarbu kad greitai thumbup.gif
Atsakyti
O gal žinot kur vilniuj naują siuvimo mašiną glima nusiprkt, ir kokios jų kainos daug maž?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 03, 22:22)
O gal žinot kur vilniuj naują siuvimo mašiną glima nusiprkt, ir kokios jų kainos daug maž?

Tikrai prekiauja Burdos salone Trakų g. Ten kainos maždaug nuo 1000Lt prasideda pačių pigiausių modelių.
Daugiau apie kainas nežinau, bet mašinų esu mačiusi parduotuvėje "Siuvimo reikmenys" Komarskio g. (ta pati pard. yra ir Ibrahime). Dar žinau viena pažįstama pirko Gariūnuose.
Matyt yra dar daug kitų vietų.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 03, 22:22)

Labas siulau eiti pasidairyti i ,,Siuvimo stiliu'' yra ir internetinis psl,kazkada sau pirkau masiniuka- Coveri pro 1000,yra ivairiomis kainomis,be to galima pirkti issimoketinai.Intern psl-siuvimo stilius.
Atsakyti
QUOTE(vidusas @ 2008 06 05, 08:42)
Labas siulau eiti pasidairyti i ,,Siuvimo stiliu'' yra ir internetinis psl,kazkada sau pirkau masiniuka- Coveri pro 1000,yra ivairiomis kainomis,be to galima pirkti issimoketinai.Intern psl-siuvimo stilius.

as pirkau Brother salone berods savanoriu prospekte kazkur ten yra jau nebepamenu adreso
ten yra ir pigesniu ir pbrangesniu ir gali vietoj paimt masina isivert siula ir paziuret kaip siuna bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui merinos užm atsakymus. smile.gif 4u.gif

pasitrankysiu po jūsų išvardintas vietas, labai noriu siūti, o mano senoji chaika jau visai nukvakus blush2.gif
Papildyta:
http://www.siuvimost...t...mid=27&id=9

Va kažkokią nusižiūrėjau ir ne brangi (palyginus) ir overlokines bei trikotažines siūles daro smile.gif Reiks labiau pasidomėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 07, 15:18)
Dėkui merinos užm atsakymus. smile.gif  4u.gif

pasitrankysiu po jūsų išvardintas vietas, labai noriu siūti, o mano senoji chaika jau visai nukvakus  blush2.gif
Papildyta:
http://www.siuvimost...t...mid=27&id=9

Va kažkokią nusižiūrėjau ir ne brangi (palyginus) ir overlokines bei trikotažines siūles daro smile.gif Reiks labiau pasidomėt smile.gif

Atrodo sauniai thumbup.gif
Atsakyti

Buvau šiandien tame siuvimo stiliuje. Čia kur Kaune Urme yra. Tik kad ten moteriškė nelabai ką galėjo papasakoti, toks jausmas, kad aš čia forumo prisiskaičiusi daugiau už ją išmanau. Ko paklausi - to negausi verysad.gif na tik tiek, kad pačiupinėt tą mašiną gali smile.gif vieną net išbandžiau biggrin.gif bet ir tai, kai pasakiau, kad šiandien turbūt nepirksiu dar, tai greit susipakavo... Na bet čia gal diena tokia pasitaikė bigsmile.gif
Taigi. Galvoju ar Bernina Bernette E65 ar gal ką nors iš Brother už panašią kainą (apie 800)? Tik ar nebus, kad už Brotherio vardą mokėsiu, o funkcijų ir t.t. gausiu mažiau lyginant su ta Bernina? Nes man, siuvusiai tik su mamos čaika ir močiutės prieškariniu veritu, tai ta bernina visiškas 'no name', o brotheris bent jau burdoj reklamuojasi. ot argumentas lotuliukas.gif
Patarkit merginos!
Atsakyti
man panaši situacija buvo Siuvimo stiliaus reklamuojamoje parduotuvėje šiauliuose. Niekas neišbandyta, nieko nežino. Na dirbo dar tik savaitę. Norėjau arba berninos e65 arba janome 525. Tai apie berninas nieko nežinojo visai. Tik tiek, kad tyliau dirba+ neturėjo spausdintos lietuviškos instrukcijos, tik atseit diske. Taip ir likau be siuvamosios. Bet galvoju dabar apie janome ko gero.
Atsakyti
Na Kaune lyg ir ne savaitė kaip atsidarę. smile.gif
Aš tai pas juos nuėjau dvejodama dėl berninos e65 ir Janome 2041 Harmony. Pagal tą pardavėją Bernina kur kas geresnė. Taigi Janome kaip ir išbraukiau iš savo sąrašo, bet dabar galvoju gal iš vis rinktis iš kokio Brotherio?
Atsakyti
Aš tai turiu Janome 525S, Kol kas esu patenkinta. Pirkau internetu, aišku be konsultacijos, biški šian bei ten pasiskaitinėjaum ir rizikavau užsisakyti.O dėl konsultacijos, tai iš tikro, nieko naujo nei buvau skaičius nesužinojau. Bet nieko, po truputi skaitau instrukcija ir mokausi...
Atsakyti
[quote=driftas,2008 06 21, 23:14]

Kaip gaila ,kad tokios vistos dirba parduotuvese.Man labiau pasiseke as Vilniuj buvau siuvimo stiliaus parduotuvej,tai tikrai miela moteryte aptarnavo, o be to ir meistras vietoj buna (kas del techniniu klausimu) As turiu overloka Janome firmos,man patinka ,tyliai dirba.Taigi manau kad tos firmos ir masinos geros.Taip pat Janome firmos ploksciasiule,patenkinta.Buvau konsultuotis mielai padejo,tiesa turejau garantini.As tik sau kazka siunu,nezinau jei istisai siutum,bet kiek esu skaicius apie tas masinas tai neblogi atsiliepimai. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti