Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(Singer meistras @ 2009 09 14, 13:56)

1...Labai teisingai rašo dėl tos prispaudimo kojelės. Visi tie pasakojimai apie automatinį savireguliavimą – yra tik pasakos lengvatikiams. Nors, tiksliau pasakius, yra grynai žiopliams skirtų mašinų, (sakydamas „žiopliams“ nenoriu nieko įžeisti). Šios tikrai puikios mašinos, yra valdomos per mikroprocesorių. Kompiuteris perspėja siuvėją apie neteisingus veiksmus, parenka tinkamą darbo režimą ir siuvimo/siuvinėjimo programą. Tiesa, šiuos mašinos yra labai brangios ir mažai kam įperkamos. Jos gaminamos tikrai ne Kinijoje. Tai Šveicarijos siuvimo technikos stebuklai.
2.Užuolaidoms, o taip pat šilko, perkelio siuvimui, kojelės prispaudimo didis minimalus.
3.Geriau, kai yra galimybė pačiam pasireguliuoti tą kojelės prispaudimo didį ir transporterio lygį virš adatinės plokštelės. Ypač tai svarbu siuvant labai plonas, jautrias ir trapias medžiagas.

Nuoširdžiai dėkoju už išsamius atsakymus 4u.gif
Jau beveik apsisprendžiau, kokią siuvimo mašiną pirksiu.
Dabar dar blaškausi dėl kito pirkinio- overloko.
Papasakokit, prašau, siuvančios (-tys) namuose gaminukus iš trikotažo ir šiaip tuose reikaluose išmanantys, kokius overlokus naudojate? Paprastus trisiūlius ar ketursiūlius?
Kiek suprantu iš teorijos, trisiūliai skirti apmėtymui, ir jais trikotažo sujungimo siūlės bus netvirtos? Ir kad trikotažui sujungti reikia 4-siūlio overloko (kartu ir apmėtymo siūlė, ir grandininė tampri sujungimo siūlė)
Kaip išties praktikoje? Galbūt užtektų ir trisiūlio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aune: 16 rugsėjo 2009 - 17:24
Laba dienele.... 4u.gif Tikiuosi kad man padesit...Reikia apsispresti del siuvimo masinos... 4u.gif Gal kas turit kaskure patarkit kas geriau butu pirkti???Buvau kaskaip jau lig ir apsisprendus bet .... blush2.gif
Taiva modeliukai tokie JANOME 521 SEWIST BERNETTE E 56 JANOME 2041NX HARMONY JANOME 415
O GAL GALI MAN PATARTI MEISTRAS,KAS TIKTU MAN LABIAU ,SIUNU DAZNAI IR IS TRIKOTAZO,TURIU OVERLOKA,BET DEL APDAILOS REIKIA KAD GERAI SIUTU IR TRIKOTAZA. Buciau labai dekinga....Padekit man apsispresti...SOS notworthy.gif help.gif
Atsakyti
[quote=masiniukas,2009 09 17, 17:10]

Jau rašiau apie tai, kad trikotažo kokybiškam siuvimui naudojamos tik grandininio digsnio šiuv. mašinos ir spec. overlokai. Šios mašinos yra nepigios. Reikalauja patirties.
Atsakyti
[quote=Singer meistras,2009 09 17, 22:55]
[quote=masiniukas,2009 09 17, 17:10]

Jau rašiau apie tai, kad trikotažo kokybiškam siuvimui naudojamos tik grandininio digsnio šiuv. mašinos ir spec. overlokai. Šios mašinos yra nepigios. Reikalauja patirties.
[/quote]
na bet is tu kurias isvardinau kuri yra ta vienintele verta demesio, 4u.gif kaskaip blaskausi...kure patartumet isigyti....???
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 09 16, 18:23)
Nuoširdžiai dėkoju už išsamius atsakymus  4u.gif
Jau beveik apsisprendžiau, kokią siuvimo mašiną pirksiu.
Dabar dar blaškausi dėl kito pirkinio- overloko.
Papasakokit, prašau, siuvančios (-tys) namuose gaminukus iš trikotažo ir šiaip tuose reikaluose išmanantys, kokius overlokus naudojate? Paprastus trisiūlius ar ketursiūlius?
Kiek suprantu iš teorijos, trisiūliai skirti apmėtymui, ir jais trikotažo sujungimo siūlės bus netvirtos? Ir kad trikotažui sujungti reikia 4-siūlio overloko (kartu ir apmėtymo siūlė, ir grandininė tampri sujungimo siūlė)
Kaip išties praktikoje? Galbūt užtektų ir trisiūlio?  g.gif

g.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Parduodu naudotas buitines siuvimo mašinas: JANOME 4623 LE plus , JANOME MS2522 Limitededition , HUSKYSTAR 207, kainos nuo 400 iki 600 lt
860885111
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 09 18, 10:52)

As turiu Bernina 800DL, tai ketursiūlis overlokas, pries tai turėjau trijų siūlų kinietiską. Tai kaip žemė ir dangus skiriasi. bigsmile.gif Esu be galo patenkinta.
Trikotažui vis dėlto reikia ketursiūlio, tada gali viską susiūti su overloku. As pavyzdžiui vaikui visas palaidines trikotažines susiuvu tik su overloku per 15 minučių. Mašinos visai nereikia thumbup.gif
Todėl, jei finansai leidžia ir planuoji siūti drabužius, tai be abėjo pirk ketursiūlį. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(masiniukas @ 2009 09 17, 17:10)
Laba dienele.... 4u.gif  Tikiuosi kad man padesit...Reikia apsispresti del siuvimo masinos... 4u.gif Gal kas turit kaskure patarkit kas geriau butu pirkti???Buvau kaskaip jau lig ir apsisprendus bet .... blush2.gif
Taiva modeliukai tokie JANOME 521 SEWIST  BERNETTE E 56  JANOME 2041NX  HARMONY  JANOME 415
  O GAL GALI MAN PATARTI MEISTRAS,KAS TIKTU MAN LABIAU ,SIUNU DAZNAI IR IS TRIKOTAZO,TURIU OVERLOKA,BET DEL APDAILOS REIKIA KAD GERAI SIUTU IR TRIKOTAZA. Buciau labai dekinga....Padekit man apsispresti...SOS  notworthy.gif  help.gif

Geriausia nuvažiuoti į parduotuvę ir išbandyti. Tada bus žymiai lengviau apsispręsti. 4u.gif Modeliukai labai panašūs.
Atsakyti
Mielos Mamos.
Greitai bus metai, kai su Jumis bendrauju šiame forume. Norėčiau Jums pasiūlyti keletą paprastų elektromechaninių siuvimo mašinų. Tai kainuotu apie 200 Lt už kiekviena, o gal ir pigiau. Mašinos ne pirmos jaunystės, bet patikimos ir patogios. Tarnaus ir anūkams. Manau, nepasigailėsite. Tai firminė vakarietiška technika iš senesnių laikų, atliekanti visas būtiniausias siuvimo operacijas. Garantuoju jos ilgalaikį darbą.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2009 09 25, 23:00)
Mielos Mamos.
Greitai bus metai, kai su Jumis bendrauju šiame forume. Norėčiau Jums pasiūlyti keletą paprastų elektromechaninių siuvimo mašinų. Tai kainuotu apie 200 Lt už kiekviena, o gal ir pigiau. Mašinos ne pirmos jaunystės, bet patikimos ir patogios. Tarnaus ir anūkams. Manau, nepasigailėsite. Tai firminė vakarietiška technika iš senesnių laikų, atliekanti visas būtiniausias siuvimo operacijas. Garantuoju jos ilgalaikį darbą.   

thumbup.gif

Sveiki. O kur jus rasti Kaune? Ieskau siuvimo masinos paprastos ir nebrangios rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2009 09 26, 14:32)
Sveiki. O kur jus rasti Kaune? Ieskau siuvimo masinos paprastos ir nebrangios rolleyes.gif  ax.gif

Vieta: KAUNAS, K. Petrausko 22, tel. 861481965, visa inf. mano profilį
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti