Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(Oresta3 @ 2008 05 15, 15:48)
Na tas kaip sakei geleziukas kur apacioje siulai, yra rytele, o kad suktu , manajai masinai nereik nieko, iveri siula , pritvirtini prie ryteles, rytele ant vyniojimo mechanizmo ir prispaudi prie ribotuvo, toks garsas buna cik, ir adata savaime atsijungia, suka tik rytele.

na pas mane deja, savaime neatsijungia verysad.gif instrukcijoj parodyta kad pasukti reikia, bet juk nesisuka doh.gif gal ten pirmą kart kažką atsukti reikia? neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
Aš irgi pagaliau nusipirkau mašinyte Janome 525s, thumbup.gif esu labai patenkinta, savaitgalį atlenkinėjau krūva kelnių, dabar kaupiuosi romanetėms...
Atsakyti
Vyna, kur pirkai, kiek mokėjai? Kodėl šitą modelį?
ir aš noriu mašinos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @ktyvi: 15 gegužės 2008 - 16:17
QUOTE(remini @ 2008 05 15, 11:58)
na pas mane deja, savaime neatsijungia  verysad.gif instrukcijoj parodyta kad pasukti reikia, bet juk nesisuka  doh.gif gal ten pirmą kart kažką atsukti reikia? neįsivaizduoju  g.gif

Na kai kuriuose masinu modeliuose skremuli reikia pasukti atgal, laikant ju vidury esanti ratuka. g.gif negali parodyt kokia pas tave masina?
Atsakyti
http://www.lewisham....roduct/BM2600U1 tokia mano masina, tik markiruote kita
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 05 15, 19:02)
Na kai kuriuose masinu modeliuose skremuli reikia pasukti atgal, laikant ju vidury esanti ratuka. g.gif negali parodyt kokia pas tave masina?

na pas mane tokia:
user posted image
o kas tas skremulis? 4u.gif nesijuokit, aš visai dar žalia šitam reikale blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@ktyvi @ 2008 05 15, 17:16)
Vyna, kur pirkai, kiek mokėjai? Kodėl šitą modelį?
ir aš noriu mašinos

Aš užsisakiau per internetą www.siuvimoreikmenys.lt gaunasi pigiau nei pirkti parduotuvėj ax.gif Iš pradžių buvau kitokia nusižiūrėjus, bet kai paskaičiau kad reikia su horizontalia šaudykle, pradėjau ieškoti kitos, ir tiesiog internete užkliuvo šito modeliuko kaina, paskaičius parašymą tiko ir modelis, o kai nesu turėjus jokios mašinos, tik rankine pas močiutę naudojau, tai kaip ir nebuvo su kuo lyginti.Tik dar svarsčiau Janome 521 ar Janome 525s, bet kai pagalvojau kad kaina nežymiai didesnė apsistojau Ties Janome 525s,kur yra automatinis siulo įvėrimas, žinokit thumbup.gif dalykiukas.
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 05 16, 08:50)
Aš užsisakiau per internetą www.siuvimoreikmenys.lt gaunasi pigiau nei pirkti parduotuvėj ax.gif .............kaina nežymiai didesnė apsistojau Ties Janome 525s,kur yra automatinis siulo įvėrimas, žinokit  thumbup.gif dalykiukas.

Ir aš vakar apie tą užsisakymą jau paplanavau. Per kiek laiko užsakymą įvykdė, ar į namus atvežė ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 05 16, 03:37)
na pas mane tokia:
user posted image
o kas tas skremulis?  4u.gif nesijuokit, aš visai dar žalia šitam reikale  blush2.gif

Gerai nesijuoksiu, jei nevadinsi manes "jus" nes pradedu sukiotis atgal ir ziuret kas ten man dar uz nugaros (juokauju), o skremuliu vadinamas tas ratas desinej, kuris sukas kai siuvi mirksiukas.gif , na bet is paziuros masinoj turetu veikti privyniojimo mechanizmas kaip manoj, gal pabandyk stipriau paspaut? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vyna @ 2008 05 16, 04:50)
Aš užsisakiau per internetą www.siuvimoreikmenys.lt gaunasi pigiau nei pirkti parduotuvėj ax.gif Iš pradžių buvau kitokia nusižiūrėjus, bet kai paskaičiau kad reikia su horizontalia šaudykle, pradėjau ieškoti kitos, ir tiesiog internete užkliuvo šito modeliuko kaina, paskaičius parašymą tiko ir modelis, o kai nesu turėjus jokios mašinos, tik rankine pas močiutę naudojau, tai kaip ir nebuvo su kuo lyginti.Tik dar svarsčiau Janome 521 ar Janome 525s, bet kai pagalvojau kad kaina nežymiai didesnė apsistojau Ties Janome 525s,kur yra automatinis siulo įvėrimas, žinokit  thumbup.gif dalykiukas.

Ir kaip ta automatika veikia? Nei karto tokios nemaciau, nors masinu tikrai daugybe esu macius pramoniniu ipac. Ir su automatiniais itvirciais ir su traukianciom kojelem, ir su siulu nukirpimu, nu tokia dar nepasitaike ax.gif prasom apsviesti blush2.gif
Mana tai gan lengvai isiveria, siula tik permetei ir yr, nereikia niekur nieko perkisinet, na isskyrus adata mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 05 16, 12:18)

Ir kaip ta automatika veikia? Nei karto tokios nemaciau, nors masinu tikrai daugybe esu macius pramoniniu ipac. Ir su automatiniais itvirciais ir su traukianciom kojelem, ir su siulu nukirpimu, nu tokia dar nepasitaike ax.gif  prasom apsviesti blush2.gif
Mana tai gan lengvai isiveria, siula tik permetei ir yr, nereikia niekur nieko perkisinet, na isskyrus adata mirksiukas.gif

tai čia irgi per 4 pozicijas užkabinėji siūlą ir paskutinis žingsnis - įverti siūlą į adatą - nuleidi tokią kojelę, užkabini už mažo kabliuko ir atleidi, ir siūlas jau perkištas per adatos skylutę thumbup.gif , nereikia pačiai taikyti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2008 05 16, 09:44)
Ir aš vakar apie tą užsisakymą jau paplanavau. Per kiek laiko užsakymą įvykdė, ar į namus atvežė ir t.t.?

trečiadienį vakarę padariau užsakymą, ketvirtadienį pasiskambinau ir pasiteiravau dėl atsiskaitymo, tai sutariau kad padarau pavedimą ketvirtadienį, ir penktadienį jau mašiną turėjau rolleyes.gif Atsiimti ją reikėjo pačiai iš jų tinklo parduotuvės(parduotuve, kurią pasirinksi pasirenki pati).Aš kadangi Kaune, tai atsiėmiau Savanorių maximoj.
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 05 16, 12:18)
Gerai nesijuoksiu, jei nevadinsi manes "jus" nes pradedu sukiotis atgal ir ziuret kas ten man dar uz nugaros (juokauju), o skremuliu vadinamas tas ratas desinej, kuris sukas kai siuvi mirksiukas.gif , na bet is paziuros masinoj turetu veikti privyniojimo mechanizmas kaip manoj, gal pabandyk stipriau paspaut? g.gif

ačiū už pagalbą mirksiukas.gif na dar pabandysiu visokius varijantus, jei neišeis tai teks turbūt į pardavėjus kreiptis doh.gif
o šiaip net mb bandė sukti, kai aš jau visus pirštus nutryniau, bet irgi veltui... kaip prikalta doh.gif
o "jūs" kreipiausi į visas kas man galėtų padėti 4u.gif
Atsakyti
Help. Nusprendžiau pirkt naują siuvimo mašiną, tik neapsisprendžiu ar: Janome 525s ar Bernina bernette E65? Pirkt žadu internetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipse: 16 gegužės 2008 - 21:33