Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(Singi @ 2009 08 14, 16:59)
Sveikos siuvejeles. reik pagalbos renkantis siuvimo masina is Janome modeliu.kazka tokio panasaus  nuziurejau is modelio 419s ir 2049LX
.Gal turite atsiliepimu. Ir gal galit patart kur galima pigiau isigyti? dekoju. esu is Kauno

siūlau kreiptis va čia

siuvimo mašinos

labai malonus žmogus, ir jei išdrįsi paprašyti padarys nuolaidėlę tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl nuolaidų, tai užtikau štai tokią akciją
http://www.siuvimost...t...6&Itemid=39
Manau, kad tikrai įspudinga! Merginos, naudokites proga!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kuri overloka rekomenduotumet?

http://www.siuvimost...t...d=27&id=164

aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2009 08 17, 14:24)
Sveikos  4u.gif    kuri overloka rekomenduotumet?

http://www.siuvimost...t...d=27&id=164
aciu  ax.gif

Kiek supratau, tai čia yra overlokas kartu su plokščiasiūle mašina.
Aš tai turiu Bernina 800DL. Esu be galo patenkinta, kokybė thumbup.gif , apmeto įvairiausias medžiagas. Tikrai galiu patarti.
1300MDC super mašina, jeigu planuoji siūti trikotažą. Nes tada galima profesionaliai palenkti apačią. Aš tai apie plokščiasiūlę kol kas tik svajoju.. ax.gif
4u.gif
Atsakyti
oj as ne ta nuoroda imeciau doh.gif norejau ideti nuoroda su visais overlokais ax.gif

o ar ta 800DL apmeto ir silkiuka plonu krasteliu tokiu? nieko kolkas nesimanau apie overlokus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 08 14, 19:14)
siūlau kreiptis va čia

siuvimo mašinos

labai malonus žmogus, ir jei išdrįsi paprašyti padarys nuolaidėlę tikrai  mirksiukas.gif

aš būtent čia pirkau savo Janome Jubilee 85 smile.gif gavau super išsamią konsultaciją, labai malonus savininkas, tikrai rekomenduoju ten pasidomėti siuvimo mašinomis thumbup.gif
Beje, savo siuvimo mašinyte esu be galo patenkinta, siūti beveik nemokėjau blush2.gif , o su šia mašinyte viskas gaunasi kuo puikiausiai, labai lengvas valdymas smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2009 08 17, 18:22)
oj as ne ta nuoroda imeciau  doh.gif  norejau ideti nuoroda su visais overlokais  ax.gif
o ar ta  800DL apmeto ir silkiuka plonu krasteliu tokiu?  nieko kolkas nesimanau apie overlokus  blush2.gif

Jo, Bernina 800DL labai gražiai tą siaura apmėtymą daro. Aš dabar visą trikotažą ir vaikui ir sau su tokiu apmėtymu darau. Nereikia palenkti apačios, tiesiog apsimėtai ir viskas. Labai greitai gaunasi ir atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit zaliai visai pasakyt ka reiskia sagos kilpos apsiuvimas per 3 ar per 4 zingsnius, kuri geriau. As ziuriu masinyte paprasta seip karts nuo karto kanors pasiut, susiut. Tai va skaityneju apie jas ir nieko nesuprantu ir tikrai nezadu kaip daugelis pirkt uz 1000lt smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Man reiktu atnaujinti medziaga ant fotelio, bet rankomis labai sunku, kazka MB minejo apie tokia rankine siuvimo masina, kuria pridedi ir apsiuna...
Gal kuri girdejot ir zn kur tokiu ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2009 08 18, 21:02)
Sveikos, gal galit zaliai visai pasakyt ka reiskia sagos kilpos apsiuvimas per 3 ar per 4 zingsnius, kuri geriau. As ziuriu masinyte paprasta seip karts nuo karto kanors pasiut, susiut. Tai va skaityneju apie jas ir nieko nesuprantu ir tikrai nezadu kaip daugelis pirkt uz 1000lt smile.gif

Tai reiskia kad apsiuvant viena kilpa 4 arba 3 kartus turesit nuspausti mygtuka arba keisti svirteles padeti. Dazniausiai ciklas toks : zigzagas atbuline kryptimi, uztvirtinimas, zigzagas i prieki ir vel uztvirtinimas. kai kurios masinos turi automatinу kilpu apsiuvimo funkcija. tada tik viena karta nustatai kilpos dydi, ir siuvi, daugiau nebereikia nieko jungineti.
Papildyta:
QUOTE(Oksanik @ 2009 08 25, 22:40)
Sveikutes 4u.gif
Man reiktu atnaujinti medziaga ant fotelio, bet rankomis labai sunku, kazka MB minejo apie tokia rankine siuvimo masina, kuria pridedi ir apsiuna...
Gal kuri girdejot ir zn kur tokiu ieskoti?

Nemanau kad verta ieskoti tokios masinos, nebent kur nors gautumet issinuomot g.gif Visi specializuoti irenginiai yra brangus ir reikia siokiu tokiu igudziu dirbant su jais. Abejoju kad vertetu pirkti tokia masina del vieno fotelio. Geriau pasidarykit lekalus is polietileno pagal sena foteli susiukit iprasta masina ir aptraukit ant virsaus, nematomose vietose "prisaudykit " kabemis. Arba jei negaila isardykit senus apmusalus ir panaudokit kaip iskarpas. Bet cia jau jei gerai ismanot tokius dalykus. Kartais geriau nerizikuoti ir patiketi profesionalams thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lenny: 26 rugpjūčio 2009 - 09:18
QUOTE(lenny @ 2009 08 26, 10:25)

Nemanau kad verta ieskoti tokios masinos, nebent kur nors gautumet issinuomot g.gif  Visi specializuoti irenginiai yra brangus ir reikia siokiu tokiu igudziu dirbant su jais. Abejoju kad vertetu pirkti tokia masina del vieno fotelio. Geriau pasidarykit lekalus is polietileno pagal sena foteli susiukit iprasta masina ir aptraukit ant virsaus, nematomose vietose "prisaudykit "  kabemis. Arba jei negaila isardykit senus apmusalus ir panaudokit kaip iskarpas. Bet cia jau jei gerai ismanot tokius dalykus. Kartais geriau nerizikuoti ir patiketi profesionalams thumbup.gif

aciu uz info, tai, kad planuojam pirkti nauja sofa (nefotelis), nes nespeju plauti, jau ir medziaga prasitrine, sedima dali aptraukiau, tikiuosi, kad laikys bent 3 menesius, kol sutaupysim naujam....
Neprofe as sioje srity, rankomis apsiuvau, pirstai kaip mediniai buvo blink.gif Dabar noriu porankius aptraukti, nes jau pavargau gabaliukais apsiuvineti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 08 26, 12:32)
aciu uz info, tai, kad planuojam pirkti nauja sofa (nefotelis), nes nespeju plauti, jau ir medziaga prasitrine, sedima dali aptraukiau, tikiuosi, kad laikys bent 3 menesius, kol sutaupysim naujam....
Neprofe as sioje srity, rankomis apsiuvau, pirstai kaip mediniai buvo blink.gif Dabar noriu porankius aptraukti, nes jau pavargau gabaliukais apsiuvineti doh.gif

Tokiu atveju tikrai neapsimoka ieskoti tokios masinos.
Tai reikejo traukti dirbtine oda, pigiausios kaina apie 15 lt metras. Butumet Kaune - pagelbeciau. Truputi domiuosi sia sritimi ax.gif butume kartu isrinke ir ka nors sumeistrave biggrin.gif
Atsiprasau kitu dalyviu kad nukrypome nuo temos poster_offtopic.gif hi.gif
O gal jusu vyras turejo omeny stai toki dalyka? Jei jau rankomis siuvote...
http://www.select.no...826245588921668
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lenny: 26 rugpjūčio 2009 - 11:44