Sveikos siuvėjėlės
Renkuosi buitinę siuvimo mašiną. Užkliuvo šie du modeliukai Janome Jubilee 85 ir Janome 6260 QC. Gal kas kokių pastebėjimų turėtumėte, kuri pranašesnė ir pan.
Iš anksto ačiū
QUOTE(Singer meistras @ 2009 06 12, 10:56)
Bėt, dėl tų savo patarimų Lietuvoje jau susilaukiau priešų iš priekybininku.
Prekybininkai suinteresuoti parduoti kuo brangiau daikta kuris tau gali buti visiskai nereikalingas. pries keleta metu man, visiskai zaliai siuvejai isiule masinyte uz 1800 lt (tada tai buvo tikrai nemazi pinigai) Labai greit supratau jog ismeciau pinigus i bala. metalokeraminines masinos detales visai ne privalumas, riteles be saudykles mechanizmas taip pat nera butinas, is visu siuliu vistiek dazniausiai naudojamos tik 2 - tiesioji ir zigzagas.
Todel si karta perkant masina verciau kreipsiuos pas meistra negu i salona
QUOTE(Singer meistras @ 2009 07 04, 09:24)
Dėl senovinių mašinų Jūs neteisi. Manau, jos visada turės paklausą, nes, skirtingai nuo šiuolaikinių-plastmasinių štampuočių, yra patvaresnės, padarytos su meile. Ir dar. Senovinės mašinos turi privalumų, kuriuos įvertinti gali tik siuvėjai-profesionalai ir modeliuotojai.
pritariu 100% man visu laiku geriausia masina ta su kuria mokiausi siuti stovi pas mociute kaime. Jokios elektros, paprasta, kojine, antikvaras bet ir dabar puikiai veikia
Cia kaip ir su vairavimu, ismokes vaziuoti moskviciumi be jokiu problemu vairuosi kad ir ta pacia audi... O vat atvirksciai mokintis butu sunkiau...
QUOTE(Jovitiene @ 2009 07 15, 00:57)
Sveikos siuvėjėlės
Renkuosi buitinę siuvimo mašiną. Užkliuvo šie du modeliukai Janome Jubilee 85 ir Janome 6260 QC. Gal kas kokių pastebėjimų turėtumėte, kuri pranašesnė ir pan.
Iš anksto ačiū
Iš anksto ačiū
Rinkausi ir aš iš šių dviejų Pasirinkau Jubilee 85. Ji labiau kompiuterizuota, viską parodo laukelyje (kelinta siūlė, kokią pėdelę dėtis...) Bent jau kai mėginau siūti su 6260QC, sukalė trikotažą į vieną vietą. Ir nelabai beatreguliavo meistras Jubilee šiek tiek mažesnė. Tik jei tikies su šiomis mašinomis gražiai apsimėtyti kraštus - pamiršk (nebent storesnės medžiagos, bet ir tai....) Siuvimo stiliuje pasakė, mašina niekada neatstos overloko, ir pasiūlė pirktis overloką. O kilpos labai gražios, ir trikotažinės siūlės neprastos
QUOTE(Zydryne @ 2009 07 15, 19:07)
Rinkausi ir aš iš šių dviejų Pasirinkau Jubilee 85. Ji labiau kompiuterizuota, viską parodo laukelyje (kelinta siūlė, kokią pėdelę dėtis...) Bent jau kai mėginau siūti su 6260QC, sukalė trikotažą į vieną vietą. Ir nelabai beatreguliavo meistras Jubilee šiek tiek mažesnė. Tik jei tikies su šiomis mašinomis gražiai apsimėtyti kraštus - pamiršk (nebent storesnės medžiagos, bet ir tai....) Siuvimo stiliuje pasakė, mašina niekada neatstos overloko, ir pasiūlė pirktis overloką. O kilpos labai gražios, ir trikotažinės siūlės neprastos
Ačiukas už atsakymą
Dabar belieka susižiūrėti, kur šią mašinytę už geriausią kainą galima gauti, tik kiek ieškojau internete, tai Janome Jubilee 85 mažai kur randu Tuo kitu modeliu kažkaip labiau prekiauja
QUOTE(Jovitiene @ 2009 07 16, 00:38)
Ačiukas už atsakymą
Dabar belieka susižiūrėti, kur šią mašinytę už geriausią kainą galima gauti, tik kiek ieškojau internete, tai Janome Jubilee 85 mažai kur randu Tuo kitu modeliu kažkaip labiau prekiauja
Prašom Aš pirkau iš siuvimo stiliaus, tai išėmė paskui iš interneto. Bet minėjo laiškuose, kad turi dar Tik nepirk brangiau nei už 1500 Lt. Pirkau kai Janome mašinoms buvo 20 proc . nuolaida. Manau dabar pirkimai apstoję, tai galima ir sakyti savo sumą
Vakar siuvau patalynę, tai netgi apmėtė gražiai
Sveikos SM,
turiu toki klausimuka: matau siuvimo masinos uz 400-500 lt, o senukuose yra ir uz 300 lt. Tai cia jos labai prastos, nes matau, kad renkates masinas virs 1000 lt.
Noreciau sau masinos - naudoti buityje: koki drabuzi susitvarkyti, persiuti, palenkti ir t.t. na ir patalyne sugebeciau pasiuti.
Kokia patartumete? I ka reiketu atkreipti demesi besirenkant? Nenoriu labai brangios.
turiu toki klausimuka: matau siuvimo masinos uz 400-500 lt, o senukuose yra ir uz 300 lt. Tai cia jos labai prastos, nes matau, kad renkates masinas virs 1000 lt.
Noreciau sau masinos - naudoti buityje: koki drabuzi susitvarkyti, persiuti, palenkti ir t.t. na ir patalyne sugebeciau pasiuti.
Kokia patartumete? I ka reiketu atkreipti demesi besirenkant? Nenoriu labai brangios.
Ir aš iš tų pigesnės, bet ne žaislinės mašinos ieškotojų
O tikrai? Kaip ši? Ar galėtų kas pakomentuoti tokį modelį?
http://www.siuvimost...t...d=27&id=324
QUOTE(Miško uoga @ 2009 07 17, 17:08)
Ir aš iš tų pigesnės, bet ne žaislinės mašinos ieškotojų
Na, ši mašina kaip mašina, į žaislinę tikrai nepanaši. Manau, jeigu neprofesionaliam siuvimui, tai puikiai tiks. Svarbiausia pirkti iš specializuotos parduotuvės, kad būtų profesionali pagalba, jeigu kas nors atsitiktų, ypač tai aktualu perkant pigią siuvimo mašiną.
Siuvimo stilius šiam reikalui puikiai tinka, čia tikrai pagelbės jeigu kas atsitiktų. Pati buvau susidurusi, tai žinau .
sveikutes netycia sia tema pamaciau. as siuti nemoku, ir su siuvimo masina net nezinociau , ka daryti bet pirkau vienoje parduotuveje karoliukus ir pamaciau, kad ten didelis siuvimo masinu pasirinkimas. gal kam bus idomu turiu ju vizitine, tai jie turi internetine parduotuve.
siuvimo masinos
siuvimo masinos
Sveikos. Ieskancioms pigios, bet patvarios siuvimo masinos galeciau nebrangiai perleisti savaja, Podolsk, elektrine, korpusas metalinis, sureguliuota, problemu niekad neturejau. Tiesiog nebesiuvu tai ir stovi ji pas mane... Manau ypac tiktu pradedanciosioms, kai nesinori iskart pirkt brangios technikos
Sveikos siuvejeles. reik pagalbos renkantis siuvimo masina is Janome modeliu.kazka tokio panasaus nuziurejau is modelio 419s ir 2049LX
.Gal turite atsiliepimu. Ir gal galit patart kur galima pigiau isigyti? dekoju. esu is Kauno
.Gal turite atsiliepimu. Ir gal galit patart kur galima pigiau isigyti? dekoju. esu is Kauno