Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

Sveikos siuvėjėlės 4u.gif

Renkuosi buitinę siuvimo mašiną. Užkliuvo šie du modeliukai Janome Jubilee 85 ir Janome 6260 QC. Gal kas kokių pastebėjimų turėtumėte, kuri pranašesnė ir pan.
Iš anksto ačiū flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2009 06 12, 10:56)
Bėt, dėl tų savo patarimų Lietuvoje jau susilaukiau priešų iš priekybininku.

Prekybininkai suinteresuoti parduoti kuo brangiau daikta kuris tau gali buti visiskai nereikalingas. pries keleta metu man, visiskai zaliai siuvejai isiule masinyte uz 1800 lt (tada tai buvo tikrai nemazi pinigai) Labai greit supratau jog ismeciau pinigus i bala. doh.gif metalokeraminines masinos detales visai ne privalumas, riteles be saudykles mechanizmas taip pat nera butinas, is visu siuliu vistiek dazniausiai naudojamos tik 2 - tiesioji ir zigzagas.
Todel si karta perkant masina verciau kreipsiuos pas meistra negu i salona 4u.gif

QUOTE(Singer meistras @ 2009 07 04, 09:24)
Dėl senovinių mašinų Jūs neteisi. Manau, jos visada turės paklausą, nes, skirtingai nuo šiuolaikinių-plastmasinių štampuočių, yra patvaresnės, padarytos su meile. Ir dar. Senovinės mašinos turi privalumų, kuriuos įvertinti gali tik siuvėjai-profesionalai ir modeliuotojai.

drinks_cheers.gif thumbup.gif pritariu 100% man visu laiku geriausia masina ta su kuria mokiausi siuti wub.gif stovi pas mociute kaime. Jokios elektros, paprasta, kojine, antikvaras bet ir dabar puikiai veikia thumbup.gif
Cia kaip ir su vairavimu, ismokes vaziuoti moskviciumi be jokiu problemu vairuosi kad ir ta pacia audi... O vat atvirksciai mokintis butu sunkiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lenny: 15 liepos 2009 - 08:46
QUOTE(Jovitiene @ 2009 07 15, 00:57)
Sveikos siuvėjėlės  4u.gif

Renkuosi buitinę siuvimo mašiną. Užkliuvo šie du modeliukai Janome Jubilee 85 ir Janome 6260 QC. Gal kas kokių pastebėjimų turėtumėte, kuri pranašesnė ir pan.
Iš anksto ačiū  flirt.gif

Rinkausi ir aš iš šių dviejų smile.gif Pasirinkau Jubilee 85. Ji labiau kompiuterizuota, viską parodo laukelyje (kelinta siūlė, kokią pėdelę dėtis...) Bent jau kai mėginau siūti su 6260QC, sukalė trikotažą į vieną vietą. Ir nelabai beatreguliavo meistras rolleyes.gif Jubilee šiek tiek mažesnė. Tik jei tikies su šiomis mašinomis gražiai apsimėtyti kraštus - pamiršk (nebent storesnės medžiagos, bet ir tai....) smile.gif Siuvimo stiliuje pasakė, mašina niekada neatstos overloko, ir pasiūlė pirktis overloką. O kilpos labai gražios, ir trikotažinės siūlės neprastos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydryne @ 2009 07 15, 19:07)
Rinkausi ir aš iš šių dviejų  smile.gif Pasirinkau Jubilee 85. Ji labiau kompiuterizuota, viską parodo laukelyje (kelinta siūlė, kokią pėdelę dėtis...) Bent jau kai mėginau siūti su 6260QC, sukalė trikotažą į vieną vietą. Ir nelabai beatreguliavo meistras  rolleyes.gif Jubilee šiek tiek mažesnė.  Tik jei tikies su šiomis mašinomis gražiai apsimėtyti kraštus - pamiršk (nebent storesnės medžiagos, bet ir tai....)  smile.gif Siuvimo stiliuje pasakė, mašina niekada neatstos overloko, ir pasiūlė pirktis overloką. O kilpos labai gražios, ir trikotažinės siūlės neprastos  smile.gif

Ačiukas už atsakymą 4u.gif
Dabar belieka susižiūrėti, kur šią mašinytę už geriausią kainą galima gauti, tik kiek ieškojau internete, tai Janome Jubilee 85 mažai kur randu g.gif Tuo kitu modeliu kažkaip labiau prekiauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitiene @ 2009 07 16, 00:38)
Ačiukas už atsakymą  4u.gif
Dabar belieka susižiūrėti, kur šią mašinytę už geriausią kainą galima gauti, tik kiek ieškojau internete, tai Janome Jubilee 85 mažai kur randu  g.gif Tuo kitu modeliu kažkaip labiau prekiauja  ax.gif

Prašom ax.gif Aš pirkau iš siuvimo stiliaus, tai išėmė paskui iš interneto. Bet minėjo laiškuose, kad turi dar rolleyes.gif Tik nepirk brangiau nei už 1500 Lt. Pirkau kai Janome mašinoms buvo 20 proc . nuolaida. Manau dabar pirkimai apstoję, tai galima ir sakyti savo sumą smile.gif

Vakar siuvau patalynę, tai netgi apmėtė gražiai wub.gif
Atsakyti
Sveikos SM,
turiu toki klausimuka: matau siuvimo masinos uz 400-500 lt, o senukuose yra ir uz 300 lt. Tai cia jos labai prastos, nes matau, kad renkates masinas virs 1000 lt.
Noreciau sau masinos - naudoti buityje: koki drabuzi susitvarkyti, persiuti, palenkti ir t.t. na ir patalyne sugebeciau pasiuti. ax.gif
Kokia patartumete? I ka reiketu atkreipti demesi besirenkant? Nenoriu labai brangios. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 17 liepos 2009 - 09:18
Ir aš iš tų pigesnės, bet ne žaislinės mašinos ieškotojų cool.gif

O tikrai? Kaip ši? Ar galėtų kas pakomentuoti tokį modelį? 4u.gif
http://www.siuvimost...t...d=27&id=324
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2009 07 17, 17:08)
Ir aš iš tų pigesnės, bet ne žaislinės mašinos ieškotojų  cool.gif

O tikrai? Kaip ši? Ar galėtų kas pakomentuoti tokį modelį?  4u.gif
http://www.siuvimost...t...d=27&id=324

Na, ši mašina kaip mašina, į žaislinę tikrai nepanaši. Manau, jeigu neprofesionaliam siuvimui, tai puikiai tiks. Svarbiausia pirkti iš specializuotos parduotuvės, kad būtų profesionali pagalba, jeigu kas nors atsitiktų, ypač tai aktualu perkant pigią siuvimo mašiną.
Siuvimo stilius šiam reikalui puikiai tinka, čia tikrai pagelbės jeigu kas atsitiktų. Pati buvau susidurusi, tai žinau g.gif .
Atsakyti
sveikos,
gal kas turit komentarų apie Husqvarna Emerald 118? 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif netycia sia tema pamaciau. as siuti nemoku, ir su siuvimo masina net nezinociau , ka daryti biggrin.gif bet pirkau vienoje parduotuveje karoliukus ir pamaciau, kad ten didelis siuvimo masinu pasirinkimas. gal kam bus idomu blush2.gif turiu ju vizitine, tai jie turi internetine parduotuve.
siuvimo masinos
Atsakyti
Sveikos. Ieskancioms pigios, bet patvarios siuvimo masinos galeciau nebrangiai perleisti savaja, Podolsk, elektrine, korpusas metalinis, sureguliuota, problemu niekad neturejau. Tiesiog nebesiuvu tai ir stovi ji pas mane... Manau ypac tiktu pradedanciosioms, kai nesinori iskart pirkt brangios technikos smile.gif
Atsakyti
Sveikos siuvejeles. reik pagalbos renkantis siuvimo masina is Janome modeliu.kazka tokio panasaus nuziurejau is modelio 419s ir 2049LX
.Gal turite atsiliepimu. Ir gal galit patart kur galima pigiau isigyti? dekoju. esu is Kauno
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singi: 14 rugpjūčio 2009 - 16:00