Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

biggrin.gif o gal tiesiog BERNINA per naujas "brendas" , kad spetu kazkuri sugesti bigsmile.gif
Atsakyti
turi turi ir bernina savo kabliuku. rusu forume pasiskaiciau tai neitin jau tai visi dziaugiasi BERNINA o ypac bernina bernete. ir netgi labiau pradejau linkti prie Janome arba Juki. ax.gif bet dar galutinai neapsisprendziau, nors paskaicius foruma kelias valandas nuo berninos kazkodel atsoko noras.... unsure.gif bet dar vis ieskau ir galvoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Magnolija_: 11 birželio 2009 - 19:49
QUOTE(_Magnolija_ @ 2009 06 11, 20:48)
turi turi ir bernina savo kabliuku. rusu forume pasiskaiciau tai neitin jau tai visi dziaugiasi BERNINA o ypac bernina bernete. ir netgi labiau pradejau linkti prie Janome arba Juki.  ax.gif  bet dar galutinai neapsisprendziau, nors paskaicius foruma kelias valandas nuo berninos kazkodel atsoko noras....  unsure.gif  bet dar vis ieskau ir galvoju...

Gerai, kad skaitote rusiškus puslapius. Jie yra informatyvesni ir turi daug vertingų patarimų, todėl į Rusijos rinką paduodamos rimtesnės siuvimo mašinos, pav. čekų gamybos (turiu omeny paprastas, patogias ir nebrangęs elektromechanines mašinas).
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2009 06 11, 19:48)
turi turi ir bernina savo kabliuku. rusu forume pasiskaiciau tai neitin jau tai visi dziaugiasi BERNINA o ypac bernina bernete. ir netgi labiau pradejau linkti prie Janome arba Juki.  ax.gif  bet dar galutinai neapsisprendziau, nors paskaicius foruma kelias valandas nuo berninos kazkodel atsoko noras....  unsure.gif  bet dar vis ieskau ir galvoju...

Gal galima puslapiukų nuorodas, kuriose rašoma apie siuvimo mašinas?
Jau dabar pasimečiau visai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2009 06 11, 20:48)

Va, todėl aš ir uždaviau savąjį klausimą. Nes pati irgi informacijos ieškojau visur. Tiesa, angliškai aptariami kiek kitoki modeliai, kurių Lietuvos rinkoje nėra. O rusiškai plačiai diskutuojama apie įvairius variantus.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 06 12, 10:33)
Gal galima puslapiukų nuorodas, kuriose rašoma apie siuvimo mašinas?
Jau dabar pasimečiau visai. g.gif

Taip,galima. Bėt, dėl tų savo patarimų Lietuvoje jau susilaukiau priešų iš priekybininku.
http://club.osinka.r...d3b7943adf4b719
Atsakyti
Ačiū Singer meistrui.
Kodėl susilaukei? Juk gerai kai patari. Todėl aš pirmiausia prieš pirkdama daiktą perskaitau forumus, įkyriai, kartais net kvailai klausinėju, kad kažką suprasčiau. Nes apie siuvimo mašinas tai nei mū, nei bė. Bet užsibrėžiau tikslą, kad turiu pati išmokti siūti patalynę, taisyti drabužius, blush2.gif kad nereikėtų prašinėti. Kažkada man taip buvo su vairavimu, svaigau tol kol išmokau. O dabar niekam nei ačiū. Kai nueini į parduotuvę, tai išgirsti tik gyrimus, o realiai daiktas kokybės neatitinka. Tai aš pirmiausia išsiklausinėju kas tai naudoja.
Kas man neišmanelei galite paaiškinti, kas yra ta overlokinė kojelė? doh.gif blush2.gif Nu nepykit baisiai, bet kaip ir minėjau šioj srity esu žaliasias agurkėlis. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 12 birželio 2009 - 13:02
Tai kaip Bernina ar Janome? Ką perkam?
Aš tai buvau nusižiūrėjus BERNINA BERNETTE E82e. Bet jau pasimečiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 06 12, 13:59)
Ačiū Singer meistrui.
Kodėl susilaukei? Juk gerai kai patari. Todėl aš pirmiausia prieš pirkdama daiktą perskaitau forumus, įkyriai, kartais net kvailai klausinėju, kad kažką suprasčiau. Nes apie siuvimo mašinas tai nei mū, nei bė. Bet užsibrėžiau tikslą, kad turiu pati išmokti siūti patalynę, taisyti drabužius,  blush2.gif kad nereikėtų prašinėti. Kažkada man taip buvo su vairavimu, svaigau tol kol išmokau. O dabar niekam nei ačiū. Kai nueini į parduotuvę, tai išgirsti tik gyrimus, o realiai daiktas kokybės neatitinka. Tai aš pirmiausia išsiklausinėju kas tai naudoja.
Kas man neišmanelei galite paaiškinti, kas yra ta overlokinė kojelė? doh.gif  blush2.gif Nu nepykit baisiai, bet kaip ir minėjau šioj srity esu žaliasias agurkėlis. tongue.gif

Vienas iš atsakymo variantų - kraštų apmėtimo prietaisas. Gal tai turėjote omeny? Tai brangus, sudėtingas ir nevisai patogus daikčiukas, siuvimo mašinai būtų, kaip šuniui penkta koja, bet tai tik mano asmeninė nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 06 12, 13:59)
Kas man neišmanelei galite paaiškinti, kas yra ta overlokinė kojelė? doh.gif  blush2.gif Nu nepykit baisiai, bet kaip ir minėjau šioj srity esu žaliasias agurkėlis. tongue.gif

Ar tikrai kalbame apie kojelę? g.gif Prie daugelio siuvimo mašinų yra tiesiog „overlokinė pėdelė“, kurios pagalba gaunamas šioks toks krašto apmėtymas. Na, mėgėjiškai, kad kraštas nesiardytų pakanka. Bet tik mėgėjiškai. Rimtiems siuvimams turbūt geriau kad ir paprastesnė, bet patvaresnė siuvimo mašina ir overlokas atskirai.

O dėl patarimų, tai visuomet atsiras kam neįtiksi ar nepatiksi. Nereikia nė forumų, gyvenime pavyzdžių - apstu. Tik kiekvieno reikalas informaciją atsisijoti.
O čia kartais taip aiškiai jaučias suinteresuotumas (net forumo taisyklių nepaisant). blink.gif
Atsakyti
Prietaisas, apie kurį rašiau, turi peiliukus ir kilpiklius papildomam siūlui. Montuojamas prie įprastos mašinos ir imituoja kraštų apmėtymo (overloko) mašinos darbą. Dailesniam apmėtymui yra specialios pėdelės su medžiagos nukreipėju , kurios apmėtant nesutraukia medžiagos. Yra daug įvairiausių mažosios mechanizacijos priedų, palengvinančių darbą. Tik konkrečiai žinant, kam ir kokiai medžiagai tai bus naudojama, galima patarti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 13 birželio 2009 - 14:09
LAba diena,
Jūsų pagalbos dėka atsirado šviesos tamsiame miške.
Atsakyti