Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(srauni_upe @ 2009 05 16, 11:50)
Na va pagaliau ir aš pasipirkau smile.gif Nunešiau savo Čiaiką ir nusipirkau su nuoaida Bernina bernette E66 smile.gif Po čiaikos tai atgaiva sielai.

kaži ar ilgai džiaugsiesi? prieš metus pirkau janome 6869 (atrodo, tiksliai numerio neatsimenu) ir nors paskutiniu metu nedaug siuvu, man ji jau "ožiuojasi": siuvau vidutinio tankumo medvilnę ir man praleidinėjo dygsius ir vis kas 5-10 cm nutraukia viršutinį siūlą, nors jis įvertas teisingai, o įtempimas automatinis. Dėl aiškumo turiu pasakyti, kad mano mėgėjiška siuvimo patirtis tikrai ne keli metai.
Mano nuotaikos nauju pirkiniu iš bigsmile.gif greitai tapo unsure.gif ir verysad.gif
Atsakyti
[Taip, Magnolija, yra tokia pėdelė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 27 gegužės 2009 - 13:56
QUOTE(Tippa @ 2009 05 27, 14:24)
kaži ar ilgai džiaugsiesi? prieš metus pirkau janome 6869 (atrodo, tiksliai numerio neatsimenu) ir nors paskutiniu metu nedaug siuvu, man ji jau "ožiuojasi": siuvau vidutinio tankumo medvilnę ir man praleidinėjo dygsius ir vis kas 5-10 cm nutraukia viršutinį siūlą, nors jis įvertas teisingai, o įtempimas automatinis. Dėl aiškumo turiu pasakyti, kad mano mėgėjiška siuvimo patirtis tikrai ne keli metai.
Mano nuotaikos nauju pirkiniu iš  bigsmile.gif  greitai tapo  unsure.gif  ir  verysad.gif

siūlau patikrinti siūlus (gali būti seni) ir adatą 4u.gif gal netinkmas adatos storis?
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2009 05 26, 18:51)
As gal ne taip savo nora suformulavau-paprasta masina turiu, bet noriu paprasto, skirto namu salygom naudoti overloko. Nes  labai noriu siuti trikotaza ir siaip nemazai mezgu pati, skaiciau, kad overlokai labai tinka mezginiams susiuti. Nusiziurejau Bernina 800 DL. Gal kas dar kokiu nebrangiu modeliu rekomenduotumet?

Aš turiu Bernina 800DL jau metus laiko. Esu labai patenkinta, reguliuoti beveik nereikia, iš karto labai graži siūlė. thumbup.gif
Jeigu tektų antrą kartą rinktis, tikrai pasirinkčiau Berniną. O dėl pigesnių modelių, tai gali Bernina 700 pasižiūrėti.. Man atrodo jis labai panašus.
Atsakyti
o man su bernina kazkas, kai paspaudziu kojine pedele siuti, siuva gerai, bet kai atleidziu, masina pati nori siuti, urzgia doh.gif , tik truputi trinktelius i pedele, nustoja g.gif . .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 05 28, 07:48)
o man su bernina kazkas, kai paspaudziu kojine pedele siuti, siuva gerai, bet kai atleidziu, masina pati nori siuti, urzgia  doh.gif , tik truputi trinktelius i pedele, nustoja  g.gif . .

O kur Jus pirkote šią mašiną? Aš tai iškarto kreipčiausi į parduotuvę, kad man paaiškintų kur yra problema arba ištaisytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalyte4 @ 2009 05 28, 10:39)
O kur Jus pirkote šią mašiną? Aš tai iškarto kreipčiausi į parduotuvę, kad man paaiškintų kur yra problema arba ištaisytų  g.gif

na jei dar taip bus, tai reikes kreiptis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tippa @ 2009 05 27, 13:24)
Mano nuotaikos nauju pirkiniu iš  bigsmile.gif  greitai tapo  unsure.gif  ir  verysad.gif

kai daugiau siūsiu bus matyt smile.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos.
As tai nesiuvu tiek, kad 700 isleisciau. Bet masinos namie tikrai reikia, ypac kai vaikiukas atsirado, tai padaugejo buities namie... Geriausia butu iki 200, bet tokios nemaciau.
Noriu paklausti gal zinot ka tokio blogo apie AEG-electrolux NM 1800 arba Victoria 753N? jos iki 400 kainuoja, tai gal istengciau isigyt... ar geriau naudota kokia PFAF imti, pvz hobby 751?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rusla: 31 gegužės 2009 - 16:15
[quote=Aristokratė,2009 05 13, 21:55]
as nusiderejus uz 702 Lt nusipirkau Bernina E56, su 21 operacija, nors turiu gal menuo ir jei netureciau interneto, tai prie jos tik ir sedeciau biggrin.gif .

Labai noreciau suzinuoti, kur taip pavyko numesti kaina? Irgi planuoju pirkti Bernina, bet Klp. parduotuvese neina i tokias kalbas...
Atsakyti
QUOTE(liolia404 @ 2009 06 03, 23:26)
Labai noreciau suzinuoti, kur taip pavyko numesti kaina? Irgi planuoju pirkti Bernina, bet Klp. parduotuvese neina i tokias kalbas...

na ten labai daug ir nenumete, kainavo 780 Lt, tai pardave uz 702 Lt. Pasakiau, kad be nuolaidos neperku biggrin.gif .

Ir siaip, kai konsultante klause buhalteres atrodo, kiek galetu nuolaidos pritaikyti, tai isgirdau, kad uz 600 Lt galetu parduoti blink.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 04 birželio 2009 - 08:13
sveikos 4u.gif

Nusipirkom ir mes pagaliau siuvimo masina Bernina Bernette E66, uz 769lt su siuntimu smile.gif
Vakar jau isbandziau siuti, tai visai gerai. Ziuresiu, kaip paskui bus. Nusipirkau ir ta dviguba adata apie kuria snekejot, reikes kada isbandyti.

Pirkom is http://www.siuk.lt , gavom dvieju metu garantija.

O Bernette E56 pas juos kainuoja 699lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minėja: 04 birželio 2009 - 10:34