Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

aš užsisakiau iš JUKI, pet pas mane pramoninė...nu nedaug dar siuvau, bet visai kolkas nieko ax.gif žiūrėsiu kaip bus paskui biggrin.gif
Atsakyti
ar jūsų mašinytės kokybiškai susidoroja tiek su storu, tiek su plonu audiniu? bijau, kad plonytę medžiagą dažnas aparatas sutraukia...
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 03 03, 16:19)
Pilnatis 13, as irgi buvau nusiziurejusi siuos modelius, bet kai nuejau i parduotuve ir paciupinejau, norai pasibaige. Nepatiko pati konstrukcija masinu, plastmase, stalciukai kliba . Todel issirinkau Bernina, skirtumas tikrai yra.
Nezinau is kokio miesto esi, bet vilniuje yra parduotuve siuvimo stilius, nuvaziuok. Isbandysi ivairias siuvimo masinas ir pamatysi kuri labiau patinka ir tinka. Jie prekiauja ir janome, ir bernina ir singer, brother, veritas masinomis. Labai fainas meistras dirba. As kai pirkau masina, tai is pradziu isbandziau, kartu su meistru siuvome visas siules, su visom imanomom pedelem.

Labas, o kur ta parduotuve yra, kokioje gatveje, aciu uz atsakyma

seniai jau buvau uzejusi cia, tai atsiprasau jei dabar atsakau. pati tai nusipirkau siuvimo masina, janone 525s. kiek naudojausi man ji patiko, nors nelabai siuo metu turiu laiko. pirkau is p.Arturo ar Aruno (susipainiojau varduose doh.gif ) janone parduotuve kaune yra raudondvario plente, tik neatsimenu numeriuko.
Atsakyti
HELP,

Padėkit, pagelbėkit. Turiu BROTHER mašina, siuvėja nekokia blush2.gif
Problema tame, kad apatinis siūlas labai laisvas ir siuvant (nežinau kaip lietuviškai pavadinti"čiulnokas")barška, tarška. Kiek mėginu patemti, yra ratukas patempimui, negelbėja. Gal kas galit pagelbėti, ar jau be šansu doh.gif reiks nešti į taisyklą verysad.gif
Atsakyti
aš kai pirkau mašina, tai man meistras leido skambint ir savaitgaliais paklaust. Tai gal tu irgi pabandyk skambtelt ten iš kur pirkai g.gif
Atsakyti
gal patarsit g.gif
turiu seną veritą, kokių 15 metų. Jis ilgai prastovėjo, o dabar kai išsitraukiau kažko streikuoja, į elektrą dar nejungiau, bet sukant ratuką, labai jau sunkiai sukasi ir ne iki galo blush2.gif ką daryt g.gif jau sutepiau alyva-tas pats doh.gif gal luktert g.gif
ką dar turiu padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2008 04 04, 11:55)
aš kai pirkau mašina, tai man meistras leido skambint ir savaitgaliais paklaust. Tai gal tu irgi pabandyk skambtelt ten iš kur pirkai g.gif

Pirkau "TOPO centre", tai turbūt reiks vežti į garantini verysad.gif
Atsakyti
sveikos, siuvėjėlės mirksiukas.gif
gal galėtumėt padėti? neseniai man padovanojo siuvimo mašiną (AEG NM 1800), bet instrukcija nuo kažkokios panašios doh.gif gal žinote, kur galima rasti instrukciją siuvimo mašinai lietuvių kalba? na iš bėdos tiktų ir rusų 4u.gif
ačiū
Atsakyti
Sveikos siuvejeles, ir masinu megejos. Man MB padovanojo BROTHER su kaledom, tai esu be galo laimunga. Anksciau turejau rusiska caika tai po jos man kaip rojuj , siuva minkstai, nedunda, masina iscentruota gerai, nesokineja kaip senoji. ir Yra kilpu apmetymo programa, taip pat 25siules
QUOTE(rasblk @ 2008 04 04, 08:02)
HELP,

Padėkit, pagelbėkit. Turiu BROTHER mašina, siuvėja nekokia blush2.gif 
Problema tame, kad apatinis siūlas labai laisvas ir siuvant  (nežinau kaip lietuviškai pavadinti"čiulnokas")barška, tarška. Kiek mėginu patemti, yra ratukas patempimui, negelbėja. Gal kas galit pagelbėti, ar jau be šansu doh.gif  reiks nešti į taisyklą verysad.gif

siaip manoji be "celnoko" statosi rytele tiesiai i apacia horizontaliai. O gal tavoji pramonine? g.gif Jei celnoke laisvas siulas tai ant celnoko yra du varsteliai, tuomet atleidi ta kuris toliau nuo siulo skylutes, jei yra tik vienas varstelis, tada pabandyk ji priverzti. O gal ten lapatuoja ta ausele uz kurios imi kai isimineji celnoka? O gal pasimete ideklelis , kuris yra celnoke ir su tokiais iskilimais , kad neleistu rytlei per daug laisvai suktis. Bet jei jo nebutu, tu isvis nesiutum, nes issivyniotu per daug siulo ir tau ji arba baisiai kilpuotu, arba susipainiotu jis kur nors apacioj g.gif
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2008 05 15, 04:19)
sveikos, siuvėjėlės  mirksiukas.gif
gal galėtumėt padėti? neseniai man padovanojo siuvimo mašiną (AEG NM 1800), bet instrukcija nuo kažkokios panašios  doh.gif gal žinote, kur galima rasti instrukciją siuvimo mašinai lietuvių kalba? na iš bėdos tiktų ir rusų  4u.gif
ačiū

siaip knygutej pabandyk paieskot, nes pas mane buvo gal bent keturi saitai surasyti, kur yra "technical support" na ta prasme ten ilendi ir ivedi savo masinos modeli ir gauni issamia instrukcija.
Arba pabandyk paguglinti. tegu ir angliskuose saituose susirask, o tada atidarysi www.translate.ru ten pasirinksi translate web ir tau isvers visa puslapi i rusu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 05 15, 12:13)
siaip knygutej pabandyk paieskot, nes pas mane buvo gal bent keturi saitai surasyti, kur yra "technical support" na ta prasme ten ilendi ir ivedi savo masinos modeli ir gauni issamia instrukcija.
Arba pabandyk paguglinti. tegu ir angliskuose saituose susirask, o tada atidarysi www.translate.ru ten pasirinksi translate web ir tau isvers visa puslapi i rusu. mirksiukas.gif

šiaip instrukcija buvo pridėta blush2.gif tik ji kaip supratau panašios mašinos, o ne grynai tokios pat. ten rusų kalba tiesiog atšviesti ar atspausdinti lapai, tad jokių adresų nėra verysad.gif
šiaip man gal ir nereiktų kitos instrukcijos, galiu pati viską išsiaiškint, bet va susidūriau su problema ir galvoju gal ten būtų kas plačiau parašyta g.gif
na tada rašau savo problemą, gal kas sugalvos kaip man padėt ax.gif aš niekaip negaliu padaryti, kad man suktų ritę (nežinau kaip ten vadinasi, bet žodžiu man reikia, ant to mažiuko geležiuko prisukti siūlų). kaip visose man žinomose mašinose (taip ir manojoj instrukcijoj parodyta), tai kad sustabdyt adatos šokinėjimą reikia rankeną užsukti ... kaip čia paaiškint doh.gif na gal supratot? tai žodžiu mano mažoji rankena niekur nesisuka! net mb bandė, bet paskui baisu buvo, kad nesulaužytų doh.gif
gal yra dar kitokių būdų? 4u.gif
Atsakyti
Pas mane PFAFF hobby 422 jau 12 m. eina kaip žvėris, nors nesaugau nei nuo dulkiu perdaug nei tepu dažnai. Na bet 10 sluoksniu džinso tikrai nesiuva kaip reklamavo lotuliukas.gif
O siuvu tikrai daug bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 05 15, 09:47)
šiaip instrukcija buvo pridėta  blush2.gif tik ji kaip supratau panašios mašinos, o ne grynai tokios pat. ten rusų kalba tiesiog atšviesti ar atspausdinti lapai, tad jokių adresų nėra  verysad.gif
šiaip man gal ir nereiktų kitos instrukcijos, galiu pati viską išsiaiškint, bet va susidūriau su problema ir galvoju gal ten būtų kas plačiau parašyta  g.gif
na tada rašau savo problemą, gal kas sugalvos kaip man padėt  ax.gif aš niekaip negaliu padaryti, kad man suktų ritę (nežinau kaip ten vadinasi, bet žodžiu man reikia, ant to mažiuko geležiuko prisukti siūlų). kaip visose man žinomose mašinose (taip ir manojoj instrukcijoj parodyta), tai kad sustabdyt adatos šokinėjimą reikia rankeną užsukti ... kaip čia paaiškint  doh.gif na gal supratot? tai žodžiu mano mažoji rankena niekur nesisuka! net mb bandė, bet paskui baisu buvo, kad nesulaužytų  doh.gif
gal yra dar kitokių būdų?  4u.gif

Na tas kaip sakei geleziukas kur apacioje siulai, yra rytele, o kad suktu , manajai masinai nereik nieko, iveri siula , pritvirtini prie ryteles, rytele ant vyniojimo mechanizmo ir prispaudi prie ribotuvo, toks garsas buna cik, ir adata savaime atsijungia, suka tik rytele.
Atsakyti