Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(Natalyte4 @ 2009 05 17, 11:30)
Aš turiu dviguba adatą ir laikas nuo laiko ją naudoju kai reikia palenkti pvz. sportines kelnes arba trikotažinę maikutę. Tikrai naudingas daiktas.
Reikia įstatyti tą dvigubą adatą, naudoti tiesią siūlę ir viskas. Apačioj zigzagą mašina pagauna pati. Svarbu nustatyti, kad adata eitų tiesiai per vidurį, t.y. nebūtų nustatyta jos kairinė padėtis, kitaip adata gali atsitrenkti į pėdelę ir sulužti...  doh.gif  Man taip buvo pirmą kartą.

O, tai noriu aš dvigubos adatos smile.gif Ačiū už patarimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai beveik gailiuosi kad dvigubos adatos iškart nenusipirkau es dėl jos grūsti į siuvimo stilių - toli doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 17 gegužės 2009 - 11:05
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2009 05 22, 15:12)

o čia kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksiuke @ 2009 05 22, 15:21)
o čia kaip? g.gif

zinuciu rinkimas lotuliukas.gif
Atsakyti
o tai kam? lyg yra kažkoks? neužtenka? g.gif čia tai tikrai nesurinks schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksiuke @ 2009 05 22, 15:21)
o čia kaip? g.gif

QUOTE(Chera @ 2009 05 22, 15:33)
zinuciu rinkimas  lotuliukas.gif

QUOTE(Aleksiuke @ 2009 05 22, 17:50)
o tai kam? lyg yra kažkoks? neužtenka? g.gif čia tai tikrai nesurinks schmoll.gif  lotuliukas.gif

g.gif nu nereikia man tų žinučių. Tiesiog keliu temą į viršų, kad būtų dar kokių pasisakymų apie mašinas, nes dar nenusipirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2009 05 23, 12:47)
g.gif nu nereikia man tų žinučių. Tiesiog keliu temą į viršų, kad būtų dar kokių pasisakymų apie mašinas, nes dar nenusipirkau doh.gif

vat kur pasleptas visas aiskumas bigsmile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
kazkaip uzsiciklinau nusipirkti masina su overlokine siule. Ka galit rekomenduoti is paprastesniu, skirtu naudot megejiskai (siuti sau). Maciau Senukuose pardavineja kelis modeliukus...
Ar siaip parekomenduokit, kokiu firmu vertos demesio?
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2009 05 25, 21:08)
Labos  4u.gif
kazkaip uzsiciklinau nusipirkti masina su overlokine siule. Ka galit rekomenduoti is paprastesniu, skirtu naudot megejiskai (siuti sau). Maciau Senukuose pardavineja kelis modeliukus...
Ar siaip parekomenduokit, kokiu firmu vertos demesio?

na paprastų mašinų overlokinės siūlės būna silpnos... pas mane manau viena iš tokių, kolkas ja patenkina smile.gif

Šiaip jei gali geriau pirk ne senukuose, o specializuotoj parduotuvėj, kur tave normaliai pakonsultuotų ir parinktų mašiną pagal poreikius
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 05 26, 15:05)
na paprastų mašinų overlokinės siūlės būna silpnos... pas mane manau viena iš tokių, kolkas ja patenkina smile.gif

Šiaip jei gali geriau pirk ne senukuose, o specializuotoj parduotuvėj, kur tave normaliai pakonsultuotų ir parinktų mašiną pagal poreikius

As gal ne taip savo nora suformulavau-paprasta masina turiu, bet noriu paprasto, skirto namu salygom naudoti overloko. Nes labai noriu siuti trikotaza ir siaip nemazai mezgu pati, skaiciau, kad overlokai labai tinka mezginiams susiuti. Nusiziurejau Bernina 800 DL. Gal kas dar kokiu nebrangiu modeliu rekomenduotumet?
Atsakyti
norejau paklausti o yra tokia siule ar cia pedele speciali ar dar kas kur automatiskai siunant suraukia medziaga? ax.gif
Atsakyti