Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(Aleksiuke @ 2009 05 12, 17:37)
Janome irgi turi mirksiukas.gif (pati seilinukus su raidėm dariau biggrin.gif )

JANOME 6260QC modelis raidžių tikrai nesiuna. Jūsų mašina 6600 tai žinau, kad turi.
Idomu kaip dažnai siunate raides? Aš tai naudoju, bet nelabai dažnai.
Atsakyti
tai katra geresne? biggrin.gif

man raides neaktualios... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Magnolija_: 12 gegužės 2009 - 20:36
QUOTE(_Magnolija_ @ 2009 05 12, 19:35)
tai katra geresne?  biggrin.gif

man raides neaktualios... ax.gif

Aš tai tik už Bernina mašinas.
Tačiau apie Janome taip pat yra gerų atsiliepimų.
Tai siūlau nuvažiuoti į parduotuvę bei išbandyti gyvai ir vieną ir kitą variantą thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalyte4: 12 gegužės 2009 - 20:42
QUOTE(Natalyte4 @ 2009 05 12, 21:35)
JANOME 6260QC modelis raidžių tikrai nesiuna. Jūsų mašina 6600 tai žinau, kad turi.
Idomu kaip dažnai siunate raides? Aš tai naudoju, bet nelabai dažnai.

blush2.gif , tikrai.... biggrin.gif ne dėl raidžių pirkau mašiną smile.gif , kartais tenka... ax.gif
Atsakyti
Na man raidės kažkaip nėra aktualu. Noriu tiesiog kad galėčiau pasisiūti nuo užuolaid iki sijonų ir kelnių ir kad vidinės siūlės klaikiai neatrodytų, kaip būdavo su Čaika.... Na ir kad būtų patogu užtrauktuką įsiūt. Aišku idealiausia būtų siuvimo -siuvinėjimo mašinas bet ant jos pinigų tikrai neturiu šiuo metu smile.gif

Jau tiek apie tas mašinas kliedžiu kad net sapnuoju, o vyras žiūri kreivai smile.gif
Atsakyti
Ir aš jau kelinta diena svarstau kokią mašiną imt doh.gif
Kaina maždaug 500Lt, bet ko gero be 700 neišsiversiu unsure.gif

Noriu paklausti jūsų nuomonės ax.gif mano reikalavimai, kad būtų trikotažinė siūlė, nors perskaičiau, jog ji nelabai kokybiška, bet vis geriau negu nieko, nes overloko tikrai negalvoju pirkt. dar norėtųsi kelių dekoratyvių siūlių, kad reguliuotųsi siūlės plotis. kilpa nebūtina.parduotuvėj pasiūlė kelis variantus. Ir tada visai pasimečiau doh.gif
1. Vienas variantas Bernina Bernette E55 joje yra ir dvigubos adatos panaudojimo galimybė, taip pat pridedama overlokinė pėdelė(gal suja siūlė geresnė?)
2. dar Jaguar 310 arba geresnis variantas Jaguar 314DX

Pasidariau net lentelę, susidėliojau pliusus minusus doh.gif laimi aišku Bernina, bet kaina ne tokia mano planuota buvo.

Dar yra variantas iš senukų Singer pirkt už 599Lt arba 699Lt g.gif stai cia

QUOTE(Natalyte4 @ 2009 05 12, 21:41)
Aš tai tik už Bernina mašinas.
Tačiau apie Janome taip pat yra gerų atsiliepimų.
Tai siūlau nuvažiuoti į parduotuvę bei išbandyti gyvai ir vieną ir kitą variantą  thumbup.gif .

dėl Janome pasiūlymo negavau, o ir pasižiūrėjus aišku kodėl, nes už tokią kainą jos nelabai gudrios smile.gif

O ar Bernina geresnė lyginant su Singer???

oi, kaip būtų ačiū, jei kasnors ką nors patartų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2009 05 13, 14:20)

dėl Janome pasiūlymo negavau, o ir pasižiūrėjus aišku kodėl, nes už tokią kainą jos nelabai gudrios smile.gif

Labai noriu apsaugoti jus nuo šiuolaikinių Singerių, o ypač nuo Senukų. Šiame forume pasiskaitykite kaip moterys, nusipirkusios Singerius vargsta ir negali siūti. Šiuolaikiniai Singeriai, tai visiškai ne tie patys kurie buvo gaminami prieš daugelį metų. verysad.gif
Dabar jie yra vieni praščiausių pagal kokybę.
Atsakyti
QUOTE(Natalyte4 @ 2009 05 13, 17:19)
Labai noriu apsaugoti jus nuo šiuolaikinių Singerių, o ypač nuo Senukų. Šiame forume pasiskaitykite kaip moterys, nusipirkusios Singerius vargsta ir negali siūti. Šiuolaikiniai Singeriai, tai visiškai ne tie patys kurie buvo gaminami prieš daugelį metų. verysad.gif
Dabar jie yra vieni praščiausių pagal kokybę.

oi, labai labai ačiū 4u.gif tuomet paskutinis variantas atkrenta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksiuke @ 2009 05 12, 13:43)
g.gif turėtų reguliuotis  mirksiukas.gif , o nebandėt trikotažą siūti su jam skirtais siūlais?

Ne, nesireguliuoja schmoll.gif Nors kai pirkau, net nepagalvojau, kad gali nesireguliuoti. Siuvau su paprastais siūlais... Paklausiau siuvimo stiliaus dėl šių problemų, tai sakė nepadės siūlo pakeitimas. Paaiškino, kad bet kokios siuvimo mašinos apmėtymas niekada neatstos overloko. Tai taip išeina tas apmėtymas labiau nesitampančioms medžiagoms.

QUOTE(srauni_upe @ 2009 05 12, 16:44)

Šiaip kalbėjau su viena moterimi kuri turi ganėtinai paprasta mašina ir overloka, tai sakė kad kai yra overlokas, tai mašinos naudoja praktiškai tik tiesią siūlę...

Zydryne, kokia tavo masina?

Janome Jubilee 85 kompiuterizuota siuvimo mašina. Tik išėmė iš siuvimo stiliaus puslapio. Galima pažiūrėti čia Na panaši į Janome 6260QC, tik tiek kad daugiau operacijų už ta pačią kainą smile.gif

Tai pasikartosiu, geriau įsigyti paprastesnę siuvimo mašiną ir overloką. Šiaip 9 metų patirtį turiu siuvant ir su paprastomis, ir su pramoninėmis siuvimo mašinomis. Tai ir norėjau, kad siūlių kokybė nebūtų labai prasta.
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2009 05 13, 16:20)

Noriu paklausti jūsų nuomonės ax.gif mano reikalavimai, kad būtų trikotažinė siūlė, nors perskaičiau, jog ji nelabai kokybiška, bet vis geriau negu nieko, nes overloko  tikrai negalvoju pirkt. dar norėtųsi kelių dekoratyvių siūlių, kad reguliuotųsi siūlės plotis. kilpa nebūtina.parduotuvėj pasiūlė kelis variantus. Ir tada visai pasimečiau doh.gif
1.  Vienas variantas Bernina Bernette E55 joje yra ir dvigubos adatos panaudojimo galimybė, taip pat pridedama overlokinė pėdelė(gal suja siūlė geresnė?)
2.  dar Jaguar 310 arba geresnis variantas Jaguar 314DX

Pasidariau net lentelę, susidėliojau pliusus minusus doh.gif laimi aišku Bernina, bet kaina ne tokia mano planuota buvo.

o kodėl kilpa nebūtina g.gif , manau jei jau rinktis tai tegul ir kilpas daro, neabejoju, kad gali prireikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2009 05 13, 16:20)
1.  Vienas variantas Bernina Bernette E55 joje yra ir dvigubos adatos panaudojimo galimybė, taip pat pridedama overlokinė pėdelė(gal suja siūlė geresnė?)

as nusiderejus uz 702 Lt nusipirkau Bernina E56, su 21 operacija, nors turiu gal menuo ir jei netureciau interneto, tai prie jos tik ir sedeciau biggrin.gif .

su ja pasiuvau sia suknele

http://i387.photobuc...es/1collage.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 13 gegužės 2009 - 20:58
skubu:
kas turi Janome 423S, domina + ir -. Sprendžiasi gimtadienio dovana mamai

dėkui 4u.gif
Atsakyti