Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(Singer meistras @ 2009 04 24, 17:27)
Aš neįsižeidžiau. Tiesiog blogai žinau mūsų kalbos gramatiką, dėl to visos problemos. O Bekky mašina yra iš pigesnių su mažesniu siuvinėjimo formatu. Vidutiniokė. O iš forumo pasitraukiu.Gal ateityje sugrįšiu.

o ką galėtumėte rekomenduoti g.gif ,nu visai pasimečiau su tom mašinom ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat neapsisprendžiu kokią siuvimo mašiną pirkti doh.gif Tokia didelė pasiūla. Kadangi esu dirbusi siuvykloje, tai norisi kad siuv. mašina būtų greita, siūlą pati nukirptų, pėdelė keliu pasikeltų. Labiausiai tiktų JANOME 6600P. Kadangi nežadu namuose daug siūti, nesinori tiek investuoti į siuvimo mašiną.
Tai dabar svarstau dėl Janome Jubilee 85 ax.gif Gal turite kokių atsiliepimų?
Atsakyti
Šiandien buvau Siuvimo Stiliuje (Siuvėna) Šiauliuose. Teko nusivilti, parduotuvė išsikėlė į nuosavą namą. Paskambinau, sakė pasirinkimas nedidelis, bet gali parvežti iš Vilniaus. Taip norėjau išbandyti, konsultacijos gauti ax.gif Nežinau ar rizikuoti pirkti pabandžius tik nužiūrėtą variantą...
Kaip jūs manote: ar Janome Jubilee 85,ar Bernina Bernette E92C?
Bernina
Janome

Bernete kaip ir daugiau operacijų turi, bet nerimauju dėl to, kad ji rinkta ne Šveicarijoje. O apie Janome mačiau gerus atsiliepimus.
Atsakyti
Žiūriu pati viena šnekuosi, bet vis tikiuosi sulaukti patarimo biggrin.gif Bernina atkrenta, reikia rinktis tarp Janome 6260QC, ir Jubilee 85. Žmogus sako, kad 6260QC geriau nei Jubilee 85, nes pirmos korpusas metalinis g.gif

Gal singer meistras galėtų patarti? "gyvybės ir mirties" klausimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydryne: 29 balandžio 2009 - 21:02
QUOTE(Zydryne @ 2009 04 29, 22:01)
Žiūriu pati viena šnekuosi, bet vis tikiuosi sulaukti patarimo  biggrin.gif  Bernina atkrenta, reikia rinktis tarp Janome 6260QC, ir Jubilee 85. Žmogus sako, kad 6260QC geriau nei Jubilee 85, nes pirmos korpusas metalinis  g.gif

Gal singer meistras galėtų patarti? "gyvybės ir mirties" klausimas  4u.gif

tokią Janome aš turiu, neturiu nei vieno priekaišto thumbup.gif , o dėl šnekėjimo ką galim patart kap pats nežinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydryne @ 2009 04 29, 22:01)
Žiūriu pati viena šnekuosi, bet vis tikiuosi sulaukti patarimo  biggrin.gif  Bernina atkrenta, reikia rinktis tarp Janome 6260QC, ir Jubilee 85. Žmogus sako, kad 6260QC geriau nei Jubilee 85, nes pirmos korpusas metalinis  g.gif

Zydryne, o kodel visgi Bernina atkrenta? g.gif
Iš savo pažįstamų girdėjau labai daug gerų atsiliepimų, ir čia daug rašo..
O Janome mašinos kiek girdėjau renkamos Taivane. g.gif
O iš tavo nurodytų nuorodų kiek spėjau palyginti, tai Janome turi mažiau funkcijų šiek tiek ir nėra ten Start/stop mygtuko. Na ir valdymas Bernette kažkaip atrodo patogesnis su mygtukais. Aš tikriausiai rinkčiausi Berniną.. g.gif
Būtinai parašyk po to savo atsiliepimus, nes man irgi aktualus šis klausimas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekky @ 2009 04 30, 17:44)
Zydryne, o kodel visgi Bernina atkrenta?  g.gif
Iš savo pažįstamų girdėjau labai daug gerų atsiliepimų, ir čia daug rašo..
O Janome mašinos kiek girdėjau renkamos Taivane.  g.gif 
O iš tavo nurodytų nuorodų kiek spėjau palyginti, tai Janome turi mažiau funkcijų šiek tiek ir nėra ten Start/stop mygtuko. Na ir valdymas Bernette kažkaip atrodo patogesnis su mygtukais. Aš tikriausiai rinkčiausi Berniną..  g.gif
Būtinai parašyk po to savo atsiliepimus, nes man irgi aktualus šis klausimas..  4u.gif

Bernina atkrito, nes akcijos jai nebuvo blush2.gif O Janome mašinoms 15 proc. nuolaida.
Jau išbandžiau abi Janome's. Visgi namuose stovi Janome Jubilee 85 smile.gif Prieš tai maniau, kad pirksiu 6260QC. Bet parodomasis siuvimas nepavyko, tai medžiagai skylę išbadė besiuvinėjant, tai dar kažkas neišėjo sureguliuoti. Nors Jubilee tokia mažesnė mašinytė, bet man patiko jos valdymas. Bet va bėda, instrukcija tik anglų kalba davė rolleyes.gif Nors puslapyje rašoma, kad yra ir lietuvių kalba. Parašiau laišką, gal atsiųs rytoj, jei nebus apsišaukę g.gif Dar man atrodo, pagal anglišką instrukciją, trūksta kelių detalių (alfabeto su operacijos numeriais, laikiklio), bandysiu susirasti kur paklydo verysad.gif

O šiaip įspūdžių daug smile.gif Nebuvau mačiusi, kad mašina darytų tokius fintus. Rimtai betrūksta, kad pati pagal modelį iškarpas pasidarytų, ir susisiūtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydryne @ 2009 04 30, 23:02)
Bernina atkrito, nes akcijos jai nebuvo  blush2.gif O Janome mašinoms 15 proc. nuolaida.
Jau išbandžiau abi Janome's. Visgi namuose stovi Janome Jubilee 85  smile.gif  Prieš tai maniau, kad pirksiu 6260QC. Bet parodomasis siuvimas nepavyko, tai medžiagai skylę išbadė besiuvinėjant, tai dar kažkas neišėjo sureguliuoti. Nors Jubilee tokia mažesnė mašinytė, bet man patiko jos valdymas. Bet va bėda, instrukcija tik anglų kalba davė  rolleyes.gif Nors puslapyje rašoma, kad yra ir lietuvių kalba. Parašiau laišką, gal atsiųs rytoj, jei nebus apsišaukę  g.gif  Dar man atrodo, pagal anglišką instrukciją, trūksta kelių detalių (alfabeto su operacijos numeriais, laikiklio), bandysiu susirasti kur paklydo  verysad.gif

O šiaip įspūdžių daug  smile.gif Nebuvau mačiusi, kad mašina darytų tokius fintus. Rimtai betrūksta, kad pati pagal modelį iškarpas pasidarytų, ir susisiūtų  thumbup.gif

Kokia kaina tokių stebuklų?
Atsakyti
Mergele pažiūrėk čia siuvimostilius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydryne @ 2009 04 28, 15:04)
Aš taip pat neapsisprendžiu kokią siuvimo mašiną pirkti  doh.gif Tokia didelė pasiūla. Kadangi esu dirbusi siuvykloje, tai norisi kad siuv. mašina būtų greita, siūlą pati nukirptų, pėdelė keliu pasikeltų. Labiausiai tiktų JANOME 6600P.  Kadangi nežadu namuose daug siūti, nesinori tiek investuoti į siuvimo mašiną.
Tai dabar svarstau dėl Janome Jubilee 85    ax.gif  Gal turite kokių atsiliepimų?

turiu tokią- thumbup.gif (bent man blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Aleksiuke @ 2009 05 04, 18:50)
turiu tokią-  thumbup.gif  (bent man blush2.gif )

bet si masina, kaip pramonine g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 05 gegužės 2009 - 07:28
QUOTE(Aristokratė @ 2009 05 05, 08:28)
bet si masina, kaip pramonine  g.gif

nepasakyciau wink.gif normali masina ir tiek.. bet neverta tų pinigų cool.gif turiu tokią ir aš rolleyes.gif
Atsakyti