QUOTE(Naktibalda @ 2009 04 23, 21:54)
renkuosi ir domiuosi siuvinėjimo mašinom, jei kas turit kokių nors žinių teorinių, praktinių labai įdomu būtų sužinoti, nes esu nusprendusi, kad man reik
Naktibalta, aš pakankamai seniai turiu siuvinėjimo mašną Bernina Deco 340. Esu labai patenkinta, mašinytė super
Siuvinėju be problemų, kokybė labai gera, paprastas valdymas, daug ką galima redaguoti tiesiog mašinos ekrane, siuvinėjimo paveiksliukus galima įkelti iš paprastos USB atmintinės. Drąsiai rekomenduoju
Papildyta:
QUOTE(pilvinuke11 @ 2009 04 23, 22:40)
http://www.burda.lt/pfaff/kolekt.htm
stai radau ka traku gatveje parduoda, bet konkreciai Jusu rekomenduojamu modeliu tarp ju nera, o cia esanti creative kainuoja super daug, bent jau man ir mano poreikiams
gaila, kad toks aprasymas Pfaff puslapyje apie sias masinas lietuviu kalba skurdokas...
Mano draugė turi Aurora 430. Ji tai be galo patenkinta.
Ką galiu pasakyti, kiek ji man leido išbandyti savo mašiną, tai įspūdis liko nuostabus.
Iš karto pajunti, ką reiškia kokybiškas daiktas ir šveicariška kokybė.
Dabar lieka tik pinigėlius taupyti. O apie BERNINA mašinas gali rasti labai daug informacijos ir atsiliepimų forumuose rusų kalba. Arba dar www.bernina.lt lietuvių kalba.
Dėl PFAFF mano nuomonė, kad moki pusę kainos tik už žinomą vardą. O rinkoje tikrai yra geresnių variantų už panašią kainą.