[quote=vikosiuks,2009 04 16, 13:44]
http://www.eurobuiti...ndex.php?id=322
cia galima pigiau nusipirkti
Visai gera masina. As i google ivedziau pavadinima ir pazymejau puslapius is LT - tai imk.lt si masina kainuoja 780lt
Ar jau pabandei? as patinka? kaip ji dirba?
QUOTE(Singer meistras @ 2009 04 09, 18:36)
Patarčiau, jeigu tik žinočiau kam Tamsta tą mašiniuką panaudotum. Tai, kas tiktų namams, visiškai netiktų uždarbiavimui ir atvirkščiai
O kokia patartum uzdarbiavimui?
QUOTE(rimulia12 @ 2009 04 19, 00:06)
O kokia patartum uzdarbiavimui?
Rinkitės pusiau pramoninę, geriau rotorinę, su valdoma adata.
norejau paklausti o janome mc 350e nuo mc 300e labai skiriasi ir kuo?
zinau,kad 350 turi galimybe įkelti paveiksliukus iš kompiuterio USB atmintinės pagalba.
o daugiau kuo skiriasi?
zinau,kad 350 turi galimybe įkelti paveiksliukus iš kompiuterio USB atmintinės pagalba.
o daugiau kuo skiriasi?
QUOTE(vikosiuks @ 2009 04 19, 14:44)
norejau paklausti o janome mc 350e nuo mc 300e labai skiriasi ir kuo?
o daugiau kuo skiriasi?
o daugiau kuo skiriasi?
Tai siuvimo- siuvinėjimo mašinos, valdomos mikroprocesoriaus. Viena su USB, kita- CARD port.
Laba visoms,
paskaitinėjau ir pamaniau - gal kam pravers, kas nenori labai įmantrios ir brangios, aš turiu tokią:
http://209.85.129.13...s...=clnk&gl=lt
tiesa - pirkta Vokietijoje, bet modelis ir funkcijos tokie pat.
Namie, buitiniam naudojimui tai man ji pats tas, iki šiol patebėtas 1 trūkumas - nelabai aukštai pasikelia pėdelė - tai norint siūti storesnius audinius keliais sluoksniais nelabai kas gaunasi. Tai tiek....
paskaitinėjau ir pamaniau - gal kam pravers, kas nenori labai įmantrios ir brangios, aš turiu tokią:
http://209.85.129.13...s...=clnk&gl=lt
tiesa - pirkta Vokietijoje, bet modelis ir funkcijos tokie pat.
Namie, buitiniam naudojimui tai man ji pats tas, iki šiol patebėtas 1 trūkumas - nelabai aukštai pasikelia pėdelė - tai norint siūti storesnius audinius keliais sluoksniais nelabai kas gaunasi. Tai tiek....
QUOTE(vikosiuks @ 2009 04 17, 12:04)
na as manau,kad internetineje parduotuveje moki pigiau ,nes nereikia moketi uz elektra,vandeni,komerciniu patalpu nuoma ir t.t
nes prekes tiesiog stovi sandelyje.
be to norima preke visada gali apziureti kurioj nors is parduotuviu,pvz "siuvimo stilius"
bet as gyvenu per toli,kad vaziuociau i vilniu pasiziureti
siaip neturiu nieko blogo pries eparduotuves,daznai jomis naudojuosi ir esu patenkinta
bent jau po kol kas dar nesu nusivylusi,as tik uz tai,kad jos tokios butu
nes prekes tiesiog stovi sandelyje.
be to norima preke visada gali apziureti kurioj nors is parduotuviu,pvz "siuvimo stilius"
bet as gyvenu per toli,kad vaziuociau i vilniu pasiziureti
siaip neturiu nieko blogo pries eparduotuves,daznai jomis naudojuosi ir esu patenkinta
bent jau po kol kas dar nesu nusivylusi,as tik uz tai,kad jos tokios butu
Aš taip pat neturiu nieko prieš internetines parduotuves. Tačiau pirkti ten būtent siuvimo mašiną neišdrisčiau. Kai pirkau sau siuvimo mašina, tai turėjau daug klausimų ne tik renkantis, bet ir vėliau, kai jau nusipirkau. Parduotuvėje man viską labai gerai paaiškino, o vėliau vistiek turėjau daug klausimų, tai laisvai nuėjau, ten man mielai vėl viską išaiškino. Bet prieš tai aišku pasiteiravo kur ir ką pirkau.
Dabar planuoju įsigyti siuvinėjimo mašiną, tai bandysiu derėtis.
Prisigalvojau ir as , kad noriu siuvimo masinos. iskau iki 1000lt. Mano pagrindiniai reikalavimai, kad gerai siutu ir plona ir stora audini (daznai siuvu is dzinso). kad darytu kilpas. Kol kas apsistojau ties siuo modeliu. ka manote?
JUKI
tiesa - ar kas gali man papasakoti kaip atliekama aotomatine kilpos issiuvimo funkcija. t.y. as suprantu kaip tai daro pramonines masinos, bet siose as suprantu tiesiog yra remelis ir pagal ji siuvama...
JUKI
tiesa - ar kas gali man papasakoti kaip atliekama aotomatine kilpos issiuvimo funkcija. t.y. as suprantu kaip tai daro pramonines masinos, bet siose as suprantu tiesiog yra remelis ir pagal ji siuvama...
QUOTE(Natalyte4 @ 2009 04 20, 20:19)
Aš taip pat neturiu nieko prieš internetines parduotuves. Tačiau pirkti ten būtent siuvimo mašiną neišdrisčiau. Kai pirkau sau siuvimo mašina, tai turėjau daug klausimų ne tik renkantis, bet ir vėliau, kai jau nusipirkau. Parduotuvėje man viską labai gerai paaiškino, o vėliau vistiek turėjau daug klausimų, tai laisvai nuėjau, ten man mielai vėl viską išaiškino. Bet prieš tai aišku pasiteiravo kur ir ką pirkau.
merginos gavau siuvimo masina is tinklapio www.eurobuitis.lt ir tikekite kaip nustebau,kad ant dezes uzrasyta "SIUVIMO STILIUS" vilnius,ir garantinis ju ir adresas tas pats.pasirodo veza is to paties sandelio
taigi galiu pasakyti drasiai galite pirkti is ten-ir kaip as siulyti savo kaina-taigi uz verita creative vietoj 780lt sumokejau 600lt
siuna super,galima su dviem adatom iskarto,daro overloko darbus,nukerpa ir apmeto,komplektacijoj labai daug ivairiu pedeliu,zodziu likau apstulbusi
is tikro galvojau pirkti janome masina,bet eurobuityje palyginau ju funkcijas,operaciju kieki,janome apie 1200lt nedaro net puses to ka daro manoji veritas,zodziu ir pigu ir super.
janome tai kiek suprantu dabar uz jos varda moki
na reklamos cia padariau,bet spreskite pacios
cia tavo juki ziurek kiek kainuoja ir palyginau su veritas,o jei dar kaina savo pasiulysi-70lt drasiai gali numest,nes man uz 600lt pardave
http://www.eurobuiti...ducts=2964,2962
Sveki,gal patars siuvimo masinu meistras kokia siuvinejimo masina tiktu smulkaus masto uzdarbiavimui.
QUOTE(zilka69 @ 2009 04 23, 13:49)
Sveki,gal patars siuvimo masinu meistras kokia siuvinejimo masina tiktu smulkaus masto uzdarbiavimui.
Iš brangesnių- PFAFF Creative Vision, o iš pigesnių- PFAFF Creative 2134. Abi yra Švedų gamybos, kompas.
http://www.lrytas.lt...-bankrutavo.htm
va cia radau, kad praejusiais metais PFAFF gamykla bankrutavo. ar ne rizikinga pirkti tada sios iemos masina??? kaip su detalemis? is kur reiks gauti kai suges???sudetinga bus...ar as kazka ne taip suprantu?
va cia radau, kad praejusiais metais PFAFF gamykla bankrutavo. ar ne rizikinga pirkti tada sios iemos masina??? kaip su detalemis? is kur reiks gauti kai suges???sudetinga bus...ar as kazka ne taip suprantu?