Dėkui. Jums nebūtinai vaikytis brangių mašinų tokių, kaip BERNINA 800. Galima nusipirkti tokios pat kokybės, bet pigesnių, pav., BERNINA 700, kuris neturi apat. siūlo įverimo funkcijos ir yra paprastesnis, bet nemenkesnis.
QUOTE(Singer meistras @ 2009 02 09, 22:58)
Nusipirkote tikrai gerą ir patikimą daiktą. Tai vienas iš rimčiausių overlokų. Džiaugiuosi, kad mano patarimas
Jums pravertė. Dabar reikės išmokti naudotis diferencialu ir rinktis siūlus. Tik gynk Die, nenaudokite ušsilikusių tarybinių siūlų bei alyvos (tokia parudavusi).
Jums pravertė. Dabar reikės išmokti naudotis diferencialu ir rinktis siūlus. Tik gynk Die, nenaudokite ušsilikusių tarybinių siūlų bei alyvos (tokia parudavusi).
Apie siūlus ir alyvą tą patį man ir parduotuvėje sakė. Dar sakė, kad adatas kokybiškas naudočiau. O dėl diferencialo, tai taip pat ten kažką aiškino, tik nelabai supratau kas tai yra. Informacijos ir taip gavau labai daug. Atrodo diferencialas raukia arba ištempia medžiagą, bet idomu ar tai praktiškai galima panaudoti?
Bekky
Apie diferencialą papasakosiu vėliau.
Apie diferencialą papasakosiu vėliau.
QUOTE(Singer meistras @ 2009 02 02, 10:50)
Dėja taip dabar dažnai yra: "made in swiss", bet surinkta Kinijoje iš "swiss" pagamyntų detalių. Visa bėda, kad tie kinai ar brazilai, ar kt. trečiūjų šalių atstovai neturi siuvimo mašinų gamybos tradicijų,bet uštat turi pigią darbo jegą, todėl jų visi gaminiai su ušslėptu broku. Todėl ir kainuoja pigiau ir garantija metams,o turėtų būti ne mažiau 3m.
Turi Bernina Bernette jau 10 metu. Niekas dar nesuluzo , gal sita be broko buvo.
Reikia nebrangaus overloko, koki pirkt?
QUOTE(miskouoga @ 2009 02 10, 15:29)
Turi Bernina Bernette jau 10 metu. Niekas dar nesuluzo , gal sita be broko buvo.
Miško uogai. 10 metų tarnavo ir dar tiek ir kita tiek tarnaus, jeigu laiku bus atlikta profilaktika. Brokas labai retai pasitaiko vokiečių ir japonų (jau nekalbu apie kt. šalis), bet kad švedų ar šveicarų...
Dėl pigėsnio overloko. Tokius pėr skelbimus galima nupirkti už 250, bet padėvėtus,skyrtus ploniems audiniams iki 1,5mm storio po pėdele. Ką nors rimtesnio (iš padėvėtų) galėčiau pasiūlyti ir aš. Savo laiku norėjau isirėngti siuvyklą. Paruošiau įrengimus, kurie taip ir liko nepanaudoti.
Kuod augiau skaitau temele, tuo maziau isivaizduoju kokia masina pirkti
Vakar bandziau dzinsus pasilenkti su savo senute Veritas, tai po valandos reguliavimo truko kantrybe, dzinsus pasilenkiau rankomis ir nutariau, kad laikas isigyti nauja siuvamaja.
Siuvu nedaug, tik tada kai butinai reikia. Todel noreciau patikimos, paprastos siuvimo masinos. Tikrai nereikia daug ivairiu siuliu ir visokiu "pribambasu".
Pliusas butu kad siutu storus audinius ir kuo maziau reiketu reguliavimo.
Drauge patare Pfaff hobby, ji 10 metu su ja siuva ir vargo nemato.
Ir dar klausimas kur Kaune didesnis masinu pasirinkimas?
Vakar bandziau dzinsus pasilenkti su savo senute Veritas, tai po valandos reguliavimo truko kantrybe, dzinsus pasilenkiau rankomis ir nutariau, kad laikas isigyti nauja siuvamaja.
Siuvu nedaug, tik tada kai butinai reikia. Todel noreciau patikimos, paprastos siuvimo masinos. Tikrai nereikia daug ivairiu siuliu ir visokiu "pribambasu".
man irgi reikia buitines pigios masinos, turiu gal 10 kelniu palenkti, o daugiau siuti tai neketinu, tik palenkimus, kokius uzvalkalus ir tiek. beje, vietos namie nelabai daug, tai noretusi nedidukes. Gal kokius pasiulymu butu, gal kas turit panasia ir notit ja prakisti ? Vilnius
QUOTE(PUCA @ 2009 02 16, 22:13)
Kuod augiau skaitau temele, tuo maziau isivaizduoju kokia masina pirkti
Nusivilėte? Atvežkite tą savo VERITą pas mane- sutaisysiu ir pamokysiu. Manau tarnaus dar ilgai ir patikimai. Tel. 861481965.
QUOTE(Singer meistras @ 2009 02 17, 19:34)
Nusivilėte? Atvežkite tą savo VERITą pas mane- sutaisysiu ir pamokysiu. Manau tarnaus dar ilgai ir patikimai. Tel. 861481965.
galiu padovanoti
tikrai, jei kas norite, dovanuju, nes jau buvau susiruosus ismesti
mano tel 865049048
QUOTE(svetelis @ 2009 02 17, 15:50)
man irgi reikia buitines pigios masinos, turiu gal 10 kelniu palenkti, o daugiau siuti tai neketinu, tik palenkimus, kokius uzvalkalus ir tiek. beje, vietos namie nelabai daug, tai noretusi nedidukes. Gal kokius pasiulymu butu, gal kas turit panasia ir notit ja prakisti ? Vilnius
Galiu rekomenduoti siuvimo mašinų parduotuvę www.siuvimostilius.lt
Pati pirkau čia overloką bei konsultavausi dėl siuvimo mašinų, tai labai patiko. Aišku buvau ne tik čia, bet šioje parduotuvėje man patiko labiausiai, ir aptarnavimas, ir pasirinkimas, ir kad ten įvairių nebrangių visokių reikmenų siuvimo mašinoms yra. Na manau nuvykit ten, patys įsitikinsite. Linkiu sėkmės.
QUOTE(Bekky @ 2009 02 20, 10:43)
Galiu rekomenduoti siuvimo mašinų parduotuvę www.siuvimostilius.lt
Pati pirkau čia overloką bei konsultavausi dėl siuvimo mašinų, tai labai patiko. Aišku buvau ne tik čia, bet šioje parduotuvėje man patiko labiausiai, ir aptarnavimas, ir pasirinkimas, ir kad ten įvairių nebrangių visokių reikmenų siuvimo mašinoms yra. Na manau nuvykit ten, patys įsitikinsite. Linkiu sėkmės.
as taip pat is ten pirkau Gerai tas, kad atstovybes yra beveik visuose didesniuose Lietuvos miestuose. Kainos geros ir pasirinkimas neblogas
Sveikos, kolegos. Gal kas ką galit pasakyti apie Janome 6600P?