Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

Nusprendžiau aš įsigyti naują siuvimo mašiną bei tuo pačiu ir naują overloką.
Na dėl overloko lygtai apsisprendžiau jau tvirtai, kad imsiu BERNINA 800D, o dėl siuvimo mašinos vis dar abejoju. Greičiausiai taip pat BERNINA, skaičiau čia labai gerų atsiliepimų thumbup.gif . Tik ar paprastą mechaninę ar kompiuterinę? Labai jau noriu kompiuterinės, visgi privalūmų yra daugybė! Ypač mane vilioja tie gražūs rašteliai bei raidelės. Laisvalaikiu mėgstu pasižaisti, t.y. pasisiūti sau bei vaikui ką nors įdomaus. Na tikrai važiuosiu į parduotuvę su visu pluoštu medžiagų bei bandysių siūti. Jeigu patiks, imsiu kompiuterinę.
Atsakyti
QUOTE(Bekky @ 2009 01 29, 19:25)
Na dėl overloko lygtai apsisprendžiau jau tvirtai, kad imsiu BERNINA 800D, o dėl siuvimo mašinos vis dar abejoju. Greičiausiai taip pat BERNINA, skaičiau čia labai gerų atsiliepimų  thumbup.gif . Tik ar paprastą mechaninę ar kompiuterinę? Labai jau noriu kompiuterinės, visgi privalūmų yra daugybė! Ypač mane vilioja tie gražūs rašteliai bei raidelės. Laisvalaikiu mėgstu pasižaisti, t.y. pasisiūti sau bei vaikui ką nors įdomaus. Na tikrai važiuosiu į parduotuvę su visu pluoštu medžiagų bei bandysių siūti. Jeigu patiks, imsiu kompiuterinę.

Sumanimas Jūsų geras. Šveicariška technika patikima, bet, lyginant su kt. firmomis - yra sudėtingesnė,reikalaujanti padidintos priežiūros. Savo nuomonės neperšu. Čia kaip su šaunamaisiais gynklais(vyrai supras mane): visi gire amerikietiškus,vokiškus,izrailietiškus, bet mūšio lauke renkasi rusiškus, kurie nebijo vadens,purvo.
Atsakyti
Kai pati ieškojau informacijos apie siuvimo mašinas, nes ketinau pirkti naują, pasinaudojau nuorodomis iš šio forumo į rusiškus tinklalapius. Kiek pavyko išsiaiškinti, pigesni Bernina modeliai yra gaminami Kinijoje, o tik patys brangiausi Šveicarijoje. Be to, daugumoje tinklalapių buvo teigiama, kad jų patvarumas kiek mažesnis nei panašių Janome atitikmenų. Kažin, ar tai teisybė? g.gif (Kalbu apie buitines siuvimo mašinas.)
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2009 01 30, 13:08)
Kai pati ieškojau informacijos apie siuvimo mašinas, nes ketinau pirkti naują, pasinaudojau nuorodomis iš šio forumo į rusiškus tinklalapius. Kiek pavyko išsiaiškinti, pigesni Bernina modeliai yra gaminami Kinijoje, o tik patys brangiausi Šveicarijoje. Be to, daugumoje tinklalapių buvo teigiama, kad jų patvarumas kiek mažesnis nei panašių Janome atitikmenų. Kažin, ar tai teisybė?  g.gif (Kalbu apie buitines siuvimo mašinas.)

dėl šveicariškų mašinų vakar rašiau P. Bekki. Asmeniškai man jos patinka,ypac overlokai, sau pasiriksčiau butent šios f- mos modelius, bet savo klientams rekomenduočiau vokėčių f- mas.
Atsakyti
labas , gal galit kuri nors man pagelbet... turiu siuvimo masina pfaff ir suluzo ten siulo prilaikymo spiruoklyte, gal galit patart kur ja galeciau gaut, nes nebezinau kur ieskot...
Atsakyti
QUOTE(Bekky @ 2009 01 29, 11:25)
Na dėl overloko lygtai apsisprendžiau jau tvirtai, kad imsiu BERNINA 800D, o dėl siuvimo mašinos vis dar abejoju. Greičiausiai taip pat BERNINA, skaičiau čia labai gerų atsiliepimų  thumbup.gif . Tik ar paprastą mechaninę ar kompiuterinę? Labai jau noriu kompiuterinės, visgi privalūmų yra daugybė! Ypač mane vilioja tie gražūs rašteliai bei raidelės. Laisvalaikiu mėgstu pasižaisti, t.y. pasisiūti sau bei vaikui ką nors įdomaus. Na tikrai važiuosiu į parduotuvę su visu pluoštu medžiagų bei bandysių siūti. Jeigu patiks, imsiu kompiuterinę.

Bernina thumbup.gif

QUOTE(grete @ 2009 01 30, 05:08)
Kai pati ieškojau informacijos apie siuvimo mašinas, nes ketinau pirkti naują, pasinaudojau nuorodomis iš šio forumo į rusiškus tinklalapius. Kiek pavyko išsiaiškinti, pigesni Bernina modeliai yra gaminami Kinijoje, o tik patys brangiausi Šveicarijoje. Be to, daugumoje tinklalapių buvo teigiama, kad jų patvarumas kiek mažesnis nei panašių Janome atitikmenų. Kažin, ar tai teisybė?  g.gif (Kalbu apie buitines siuvimo mašinas.)

Bernina BERNETTE pigesnės ir gaminamos Kinijoje.
Atsakyti
mano bernette, bet made in sveicarija
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 02 02, 10:13)
mano bernette, bet made in sveicarija

Dėja taip dabar dažnai yra: "made in swiss", bet surinkta Kinijoje iš "swiss" pagamyntų detalių. Visa bėda, kad tie kinai ar brazilai, ar kt. trečiūjų šalių atstovai neturi siuvimo mašinų gamybos tradicijų,bet uštat turi pigią darbo jegą, todėl jų visi gaminiai su ušslėptu broku. Todėl ir kainuoja pigiau ir garantija metams,o turėtų būti ne mažiau 3m.
Atsakyti
o tai kaip tada issiaiskint kur gaminta?
is salono pirkau
unsure.gif
Atsakyti
Gal galit kas patart ,kokia siuvimo masina pirkt,cia tik taip, namu reikmem,kad tiktu ir trikotaza ir dzinsa susiut ,palenkt is kokios firmos is vis dairytis ...labai lauksiu ats smile.gif
Atsakyti
Sveikos, siuvėjėlės.
Atsinaujinau mašiną, ir suku galvą, kur dėt seną gerą rusišką "Čaika 132 M". Gal kuriai reikia? Už kokius simboliškus 100 Lt atiduočiau.

Sulankstyto staliuko išmatavimai ~ 57 x 43 x 77 cm.
Keičiant savininkus likusios kojelės:
- "normaliam" siuvimui
- daigstymui / siuvinėjimui
- sagų prisiuvimui
- kanto apsiuvimui
- virvučių apsiuvimui
- kilpoms

Siuva gerai, pretenzijų neturėjau. Va tik norai besiuvant auga, naują pabandžius ir apie overloką mastyt pradėjau g.gif

Jei kam įdomu -- rašykit AZ.
Veiksmas Kaune, norint pasiimti -- atsivesti ką nors, kas ją padėtų pakelt. Mašina iš staliuko išsiima, bet nešt yra ką smile.gif

Beje, veikia tik elektroninis pedalas -- kažkur mašinos "istorijoje" kojinio jos valdymo dirželis kažkur dingęs. Tik turbūt jau neaktualu šiais laikais tokie? smile.gif

Atrodo taip:
user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 02 vasario 2009 - 20:04
Ir mane domina siuvimo masina, skirta siuvejoms megejoms, neprofesonalems. Pradesiu lankyti siuvimo kursus ir reiketu kazkokios paprastos masinytes ax.gif Gal galit patarti?
Atsakyti