Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(babinka @ 2009 01 14, 21:56)
o gal kas esate susidure  kodel siuvimo masina man nepaiima apatinio siulo? tiesiog neuzkabina? schmoll.gif

Čia Jums patare nuleisti adatą. Jeigu šaudiklė per daug atitolusi nuo adatos judėjimo linijos, vargu ar tai padės g.gif . Atvaž., bandysime aiškyntis. Priš tai pask.
Atsakyti
Noriu pasiteirauti, ar dabar būna buitinių siuvimo mašinų su staliukais (kaip senosios čaikos, singeriai ir pan.). Gali būti net ir kojinė (su elektrine dar neteko siūti, o minti moku...)
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 01 21, 11:15)
Noriu pasiteirauti, ar dabar būna buitinių siuvimo mašinų su staliukais (kaip senosios čaikos, singeriai ir pan.). Gali būti net ir kojinė (su elektrine dar neteko siūti, o minti moku...)

manau, kad tik senos masinos tik ir turi tuos stalus, tikrai nemaciau naujovisku masinu su stalais biggrin.gif .
Atsakyti
Gal kas turite tokią siuvimo mašiną arba ką apie ją girdėjote: http://www.siuvimost...t...d=27&id=138
(ji stalą turi lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 01 21, 12:15)

Buitinės s.mašinos su staliukais dabar nebegaminamos,nebent pagal ušsakymą.Perestroikos laikų ČAIKOS staliukus su mech. pavara naudoti nepatartina, nes jų yra lengvas smagratis (plasmasinis ar aliumininis),labai nepatogus minimui, greitai pavargsta kojos.Ieškokitė šenovinių stalikų, tuomet problemų neturėsite
Atsakyti
Stalu yra pirkti jau moderniu tik idomu kaip ju kainos manau nemazos, o elektrinei buitinei masinai kuo puikiausiai galima pritaikyti rasomaji stala .Nebent noretusi, kad ji isistatytu, bet idomu ar yra tam butinybe g.gif
Zemugne, tokia masina turiviena mergina is swapo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 21 sausio 2009 - 12:35
QUOTE(Katinytis @ 2009 01 21, 13:34)
Stalu yra pirkti jau moderniu tik idomu kaip ju kainos manau nemazos, o elektrinei buitinei masinai kuo puikiausiai galima pritaikyti rasomaji stala .Nebent noretusi, kad ji isistatytu, bet idomu ar yra tam butinybe  g.gif
Zemugne, tokia masina turiviena mergina is swapo  mirksiukas.gif

Nezinau ką atsakyt. Su isistatoma mašina yra daug patogiau dyrbti: neslankioja, mažiau vibruoja, siuvinys "nepabėga",daugiau medžiagos po mašinos "rankove'' telpa, patogiau pritaikyti įv. mažosios mech. priemones,pav., liniuotes. Profesionalui būtina turėti ir tokią ir tokią mašinas, t.y., paprastą t- siūlę ir su nuimama platforma smulkiems detalėms siūti.Pas save turiu įv.pavyzdžių staliukų,pav., pritaikytų siuvėjoms- musulmonėms ir kt. Norėčiau įdėti nuotraukas, bet nemoku.
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 01 21, 11:45)
Gal kas turite tokią siuvimo mašiną arba ką apie ją girdėjote: http://www.siuvimost...t...d=27&id=138
(ji stalą turi lotuliukas.gif )

man tai labiau primena pramonine lotuliukas.gif
Atsakyti
Nezinau ką atsakyt. Su isistatoma mašina yra daug patogiau dyrbti: neslankioja, mažiau vibruoja, siuvinys "nepabėga",daugiau medžiagos po mašinos "rankove'' telpa, patogiau pritaikyti įv. mažosios mech. priemones,pav., liniuotes. Profesionalui būtina turėti ir tokią ir tokią mašinas, t.y., paprastą t- siūlę ir su nuimama platforma smulkiems detalėms siūti.Pas save turiu įv.pavyzdžių staliukų,pav., pritaikytų siuvėjoms- musulmonėms ir kt. Norėčiau įdėti nuotraukas, bet nemoku.

O kaip istatyt ta buitine masinyte, kurios nusiima ta rankovei korposo dalis g.gif
Tai niekas nesako, kad nepatogiau, bet man pavyzdziui moketi tukstanti uz stala yra per labai, geriau tuos pinigelius masiniukui isleisti.Taip jeigu stalas uz prieinama kaina , tai kodel gi ne thumbup.gif .Visad maloniau siuti darbui gerai pritaikytoje vietoje. Nuotraukytes kaip ikelti yra kazkur forumo temute. Butu labai idomu pamatyt, galbut net ir kreiptis tektu mirksiukas.gif . A labai idomiai nuskambejo "siuvejoms- musulmonems", tai ju darbo stalas su čadra iskart turbut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 21 sausio 2009 - 16:56
Na, kiek mums sakė, tai šitos mašinos stalas tik apie 300 kainuoja. Manau, kad tiek galima būtų mokėti (ypač su mašinos kaina palyginus)
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2009 01 21, 17:55)
O kaip istatyt ta buitine masinyte, kurios nusiima ta rankovei korposo dalis  g.gif
Tai niekas nesako, kad nepatogiau, bet man pavyzdziui moketi tukstanti uz stala yra per labai, geriau tuos pinigelius masiniukui isleisti.Taip jeigu stalas uz prieinama kaina , tai kodel gi ne  thumbup.gif .Visad maloniau siuti darbui gerai pritaikytoje vietoje. Nuotraukytes kaip ikelti yra kazkur forumo temute. Butu labai idomu pamatyt, galbut net ir kreiptis tektu  mirksiukas.gif . A labai idomiai nuskambejo "siuvejoms- musulmonems", tai ju darbo stalas su čadra iskart turbut  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Savo s.mašinai galitė pritaikyt bet kokį buitinį stalą. Paprašykite staliaus. O už tūkstantį galima nusipirkti bent jau dvi siuv.mašinas su staliukais ir visais priedais.Galima rasti turguje, bet tuomet pasikvieskite žinovą, kitaip verks Jūsų pinigėliai. Galite į mane kreiptis. Kol esu interneto pradžiamokslis- padėsiu savo patarimais.Man idomu bendrauti su siuvėjomis.Dėl musulmonių. Jos dyrba, sėdėdamos ant kylimo, todėl jų staliukai labai žemi. Kas dar Jus domina?
Atsakyti
Ach vat kame cia reikalas su musulmonem.
Zemugne, apie koki stala tu kalbi ax.gif .
Atsakyti