Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(DAINAN @ 2008 12 06, 14:32)
Reikia patarimo,noriu pirkti siuvimo mašiną Singer 4220. Ji turi automatinį siūlo įtempimą. Gal kas turit tokią mašiną ir galit pasidalinti patirtimi,kaip veikia tas automatinis įtempimas-ar visada įtempia tinkamai,o gal galima ir ranka pareguliuoti?

Norėčiau atkalbėti jus nuo šio modelio pirkimo. Prieš perkant pasiskaitykit atsiliepimus amerikietiškuose forumuose, parduotuvėse, o jie ne patys geriausi unsure.gif Dabar negalėčiau tiksliai atgaminti kur aš juos radau, bet kai rinkausi prieš porą metų savo mašiną, skaičiau daug visokios info 4u.gif Jei pagooglinsite, tikrai rasite atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2008 12 01, 16:28)
O kur Vilniuje taiso siuvimas mašinas , pvz. ČAIKA"?

Žinau, labai gerą meistrą. Jo tel. 868474514. Taiso visų modelių buitines mašinas. O dirba Rinktinės 55.
Atsakyti
jee pagaliau nusipirkau masinka. bernette e66 thumbup.gif dabar siusiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal pas kuria metosi nereikalingas pedalas nuo siuvimo masinos ax.gif veiksmas Kaune, laaaaaaaaabai reikia, isigijau victoria, bet nera pedalo, teiravausi meistru, tai bandysiu burti, prasau i AZ.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 11 27, 04:49)

Mano abejose mašinose galima dėti siūlą ir horizontaliai ir vertikaliai. Šiaip jokio skirtumo kaip, bet aš renkuosi padėtį pagal siūlo špulę. Jei ilga ir stora, statau vertikaliai, jei mažesnė, trumpesnė, dedu horizontaliai.
Dėl apatinės špūlės, TIK HORIZONTALIAI, kur po adata atsidaro ir įdedi. Vertikaliai, kur iš priekio mašinos užsideda yra atgyvena, nepatogu, daugiau painiojasi, be to nematai kada siūnant siūlas baigiasi ir sunku įdėti smile.gif

vot man ta horizontali jau uzknisa doh.gif kol siulas normaliai uzsikabina reikia papluset. jei storesnis tai tragedija.
spule statau virsuj horizontaliai ir niekaip nesipainioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2008 12 14, 19:44)
Gal pas kuria metosi nereikalingas pedalas nuo siuvimo masinos ax.gif veiksmas Kaune, laaaaaaaaabai reikia, isigijau victoria, bet nera pedalo, teiravausi meistru, tai bandysiu burti, prasau i AZ.

Labas vakaras, ponia. Kaip supratau Jūsų victoriai reikalingas reostatas (pedalas)
Jeigu dar nesuradote galėsiu Jums padėti .
Galite kreiptis į mane TEL:861481965 . Pagarbiai siuvimo mašinų meistras Algimantas Bakas .
Papildyta:
QUOTE(Inesiuuu @ 2008 12 15, 12:51)
vot man ta horizontali jau uzknisa doh.gif  kol siulas normaliai uzsikabina reikia papluset. jei storesnis tai tragedija.
spule statau virsuj horizontaliai ir niekaip nesipainioja smile.gif

Labas vakaras, ponia . Naudokite kokybiškus siūlus , pvž. firmos Gutermann ir Jūsų problemos išsispres . Pagarbiai siuvimo įrengimų meistras Algimantas .
Atsakyti
Ir as pagaliau atsiveziau i namus pagalbininke bernette E82e thumbup.gif wub.gif Studijuoju instrukcija mirksiukas.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Inesiuuu @ 2008 12 12, 02:03)
jee pagaliau nusipirkau masinka. bernette e66 thumbup.gif  dabar siusiu  lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 24 gruodžio 2008 - 00:34
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 12 24, 01:35)
Ir as pagaliau atsiveziau i namus pagalbininke bernette E82e thumbup.gif  wub.gif Studijuoju instrukcija  mirksiukas.gif smile.gif
Papildyta:

Sveikinu 4u.gif  drinks_cheers.gif

Lauksim darbelių nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
GAL KAS TURIT SIUVIMO MASINA TOGHIBA ELEKTRINE PAS MANE JI NAUJA BET BANDZIAU SIUTI LABAI APACIOJE PAINIOJA SIULA GAL PATARTUMET KA REIKTU BANDYTI PAREGULIUTI
Atsakyti
QUOTE(nvitkevi @ 2009 01 07, 21:53)
GAL KAS TURIT SIUVIMO MASINA TOGHIBA ELEKTRINE PAS MANE JI NAUJA BET BANDZIAU SIUTI LABAI APACIOJE PAINIOJA SIULA GAL PATARTUMET KA REIKTU BANDYTI PAREGULIUTI

Priežasčių gali būti daug. Jūsų mašinos pavad. nieko nesako- reik gyvai ją pamatyt. Nežinau Jūsų mašinos modelio, bet manau, kad panašios konstrukcijos sudaro daugumą siuvimo mašinų modelių, todėl pasikvieskite patyrusią siuvėją- gal ką patars ir tik po to kriepkitės į meistrą. Rimtas meistras vietoje per porą minučių nustatys priežastį, dėl kurios streikuoja Jūsų mašina. Jeigu Jūs iš Kauno, kreipkitės į mane- už pažiūrėjimą ir patarimus mokėt tikrai nereikės.
Atsakyti
o gal kas esate susidure kodel siuvimo masina man nepaiima apatinio siulo? tiesiog neuzkabina? schmoll.gif
Atsakyti
Pabandykit adatą žemiau nuleisti.
Atsakyti