Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

isdykelee bigsmile.gif super tavo masiniukas
maniske ir panasias funkcijas atlieka tik kad raideliu nesiuvineja verysad.gif
labai noreciau raideliu doh.gif lotuliukas.gif
labai geras pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
Mama_gulbe-neperguvenk-tos raides tai tikrai nieko blatno irnesakyk.gif Cia juk ne siuvinejimo masina schmoll.gif Vat siules tai labai grazias daro---idedu foto

user posted image
Atsakyti
Galima lankyti kursus, galima ir nea. Per praktika ateina ir igudziai ir supratimas. As is iprocio pamacius drabuzi visada apziuriu siules, kaip kas susiuta ir prisiuta doh.gif Technologiju galima mokytis ir mokytis. Nezinau, kokios dabar masinu kainos, bet as pirkau kazkur uz 800 lt, BROTHER, yra 25 ar daugiau siuliu ir ju sociai. Na plius ivairus priedai, pelengvinantys siuvima. Labai patogus siulo iverimas, kazkoks pagalbinis prietaiselis, nereikia ieskot adatos skylutes, va to tai i nieka nekeisciau thumbup.gif O siaip, man netgi buvo prideta vaizdine medziaga kaip siuti, kaip ka daryti, plius lietuviska instrukcijos knygute. Manu, ten pradziai pakankamai informacijos, kaip operacijas atlikti. O problemu su masina dar neturejau, o jei ir buna, tai tik del netinkamai ideto apatinio siulo cool.gif Sekmes ieskant masinos... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 11 19, 08:48)
Sveikutės,

Renkuosi ir aš siuvimo mašiną. Sunkiai ir ilgai.  doh.gif Kelis kartus perskaičiau visas temas, susirašiau į ką atkreipti dėmesį, kas mašinai pliusas, o kas minusas, ale kaip neišsirenku, taip neišsirenku. Finansai apriboti, be to ir mašina reikalinga buityje, o ne profesionaliam lygmenyje.

Gal kas turi atsiliepimų apie Brother mašinas?

Šiuo metu kažkaip apsistojusi esu ties 3 firmų modeliais, bandysiu pavažiuoti iki specializuotos parduotuvės, gal leis juos išbandyti.. Tie modeliai: Brother Comfort 40E, Toyota ESG325  arba Janome 525 s arba  Sewist 521.. Renkuos toliau  ax.gif

Rinkčiausi tokia tvarka: Janome, Brother, nors brother turi labai gerų kompiuterizuotų mašinų, tai žiūrint kokius modelius lyginant dar.
QUOTE(Lyyrika @ 2008 11 20, 13:06)
Man jau vakar atvežė Berneta E56. Išbandžiau šiandien kelias siūles, tai  thumbup.gif . Ypač patiko overlokinė siūlė su tam skirta pėdele - nu tiesiog atrodo greičio trūksta taip lengva. Tiesa, prieš tai nebuvau bandžiusi ant kitų mašinų kaip ten viskas siuvasi, bet kadangi nesu nei siuvėja nei ruošiuosi ką įmantraus siūti, bet kokią iširusią siūlę susiūti su tokia mašina man vienas malonumas rolleyes.gif .

Sveikinimai 4u.gif

QUOTE(isdykelee_ @ 2008 11 23, 09:29)
Noriu pasitziaugti -nusipirkau Bernina-Bernette E92c masina.ji kompiuterizuota.dabar mokausi doh.gif Dovanu pridejo overloga-toki zaislini lotuliukas.gif O seip masinyte -dalykelis thumbup.gif astuonias kilpas daro thumbup.gif siuva per laaaabai stora audini ir net astuonguba thumbup.gif Vaziavau i Vilniu,nes Kaune aptarnavimo lygis doh.gif Ten viska paaiskino,parode,dave pabandyti,patare.Na lekiu siuti tongue.gif

Sveikinimai 4u.gif
QUOTE(Kvaki @ 2008 11 23, 15:42)
Sveikos darbštuolės

Bręsta mintys įsigyt siuvamąją, bet vis rankos dar nekyla. tiksliau MB vis kalbina, kad pirkčiau, nes labai jau keikiu pirmos laidos "čaiką"  doh.gif

Apžiūrėjau topocentre keletą modeliukų gyvai, daugiau gyvų neteko matyt  blush2.gif
Turiu klausimuką gan kvailą, bet gal akmenim neužmėtysit.

Mačiau, kad vienose mašinose viršutinio siūlo špūlutė statoma vertikaliai, o kitos maunama horizontaliai. Ar yra tame koks nors skirtumas? Man kažkaip nepatikima tos horizontalios, ar nesivelia siūlas? Atrodo,kad turėtų lengvai nusivyniot ir gali lengvai susipainiot.

Tą patį pastebėjau ir su apatinius siūlu. Mano čaikoj špūlutė statoma horizontaliai, o kitose mačiau,kad vertikaliai. Yra čia koks nors skirtumas ar čia tik dizaino reikalas?

Mano abejose mašinose galima dėti siūlą ir horizontaliai ir vertikaliai. Šiaip jokio skirtumo kaip, bet aš renkuosi padėtį pagal siūlo špulę. Jei ilga ir stora, statau vertikaliai, jei mažesnė, trumpesnė, dedu horizontaliai.

Dėl apatinės špūlės, TIK HORIZONTALIAI, kur po adata atsidaro ir įdedi. Vertikaliai, kur iš priekio mašinos užsideda yra atgyvena, nepatogu, daugiau painiojasi, be to nematai kada siūnant siūlas baigiasi ir sunku įdėti smile.gif

Mano viena mašina perspėja prieš pasibaigiant siūlui, tai net ir žiūrėti nebereikia laugh.gif

Greičiau atoostogos, noriu siūti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MiciusS @ 2008 11 20, 08:25)
Sveiki visi. ; ) Heh. Visu pirma iš tiesų nežinau ar yra jau tokia tema ar nėra,kiek bandžiau ieškot neradau,tai tikiuosi daug piktų komentarų nebus. :}
Taigi taigi. . . Jau ilgą,labai ilgą laiką mąstau apie drabužių siuvimą mašina. Ir apie tai ničnieko nenusimanau. Tikriausiai. biggrin.gif
Ar čia tik mano fantazija pasidarbavo kurdama svajones,kad galėčiau pasisiųsti sugalvotų marškinėlių/sijonų ir t.t ir pan. su paprasta siuvimo mašina ? Paprasta turiu omeny. . . Na,visu pirma - nebrangia. Iki 500lt norėčiau. Na tarkim aš nusiperku kažkokią mašiną ir. . . Nuo ko pradėt ? Moku uždėt apatinį,viršutinį siūlą,įsiūti užtrauktuką į medžiagą. . Bet kaip išmokt taisyklingai,pagal kriterijus ir atitinkamai siųti drabužius ? Kur galėčiau to išmokti ? Nes tikriausiai viena,savarankiškai tai padaryti - be šansų. . .

Laaabai būčiau dėkinga,jei mane apšviestumėte šituo reikalu,nes baigiu nuprotėt tom mintim apie siuvimą. : D

unsure.gif

QUOTE(isdykelee_ @ 2008 11 21, 10:02)
Cia masinos nusipirkimas niekuo nepades-reik lankyti siuvimo kursus mirksiukas.gif

Viską išmokau iš knygų ir su interneto pagalba. Nusipirkau mašiną, atvežė, o aš nežinojau net pro kur ir kaip siūlas veriasi doh.gif Nusipirkau geros literatūros ir išmokau. Neseniai ėjau į kursus pasitikrinti ar "nenusimokiau pati", bet manęs paklausė ko aš ten atėjau lotuliukas.gif Siuvu rubelius vaikams, sau, skiautinius, patalynę, siuvinėtus skiautinius ir tt. Odos kolkas nebandžius, lėlių nesiuvus ir su "bėgančiom" medžiagom nebandžiau, bet be overloko nesigadinsiu nervų g.gif

Kaip iškarpas daryti man kolkas mistica, nors jaučiu su gerom knygom ir to išmokčiau, tik kolkas nepribrendo, nes iškarpų kokių tik nori galima nusipirkti, tik va pataisyti kartais reikia dydžius, o nemoku g.gif
Atsakyti
Po ilgu svarstymų ir MB įkalbinėjimų užsisakiau Bernina-Bernette E92c rolleyes.gif Dabar jau lauksiu pirmadienio kai atveš ax.gif Tikiuosi kokybė bus verta kainos 4u.gif
Atsakyti
O kur Vilniuje taiso siuvimas mašinas , pvz. ČAIKA"?
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2008 11 28, 13:40)
Po ilgu svarstymų ir MB įkalbinėjimų užsisakiau Bernina-Bernette E92c  rolleyes.gif Dabar jau lauksiu pirmadienio kai atveš  ax.gif Tikiuosi kokybė bus verta kainos  4u.gif

Nepamiršk papasakoti įspūdžių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 12 02, 00:22)
Nepamiršk papasakoti įspūdžių  bigsmile.gif

Oi įspūdžiai patys geriausi, bent jau pirmiegi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tikrai elektronika kur kas geriau nei mechanika. thumbup.gif Tos visos papilomos funkcijos, tikrai superinės. thumbup.gif Vakar net MB sėdėjo ir žiūrėjo kaip tas stebuklas veikia lotuliukas.gif O dar garselių beveik jokių neleidžia. Net keista buvo, kad tam pačiam kambary galima siūti ir TV žiūrėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2008 12 02, 00:32)
Oi įspūdžiai patys geriausi, bent jau pirmiegi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tikrai elektronika kur kas geriau nei mechanika.  thumbup.gif Tos visos papilomos funkcijos, tikrai superinės. thumbup.gif Vakar net MB sėdėjo ir žiūrėjo kaip tas stebuklas veikia  lotuliukas.gif O dar garselių beveik jokių neleidžia. Net keista buvo, kad tam pačiam kambary galima siūti ir TV žiūrėti  lotuliukas.gif

Na vaaa thumbup.gif Aš irgi tik už elektroniką ir kompiuterizaciją 4u.gif
Atsakyti
Ir as jungiuosi i siuveju komanda thumbup.gif Iesau sau siuvymo masinos ir galvoju apie si modeli BERNINA BERNETTE E82e:
:http://www.siuvimostilius.lt/index.php?option=com_productbook&func=detail&Itemid=27&id=141 g.gif
Gal kas turite atsiliepimu arba galite pakomentuoti si modeli? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Reikia patarimo,noriu pirkti siuvimo mašiną Singer 4220. Ji turi automatinį siūlo įtempimą. Gal kas turit tokią mašiną ir galit pasidalinti patirtimi,kaip veikia tas automatinis įtempimas-ar visada įtempia tinkamai,o gal galima ir ranka pareguliuoti?
Atsakyti