Labos. Jau kelintas mėnuo svaigstu dėl naujos siuv. mašinos. Turėjau seniausią singerį, po to čaiką elektrinę. Dabar noriu naujos . Gal kas susidūrėt su tokia http://www2.senukai....id=000050910910
QUOTE(kipse @ 2008 02 29, 10:22)
Labos. Jau kelintas mėnuo svaigstu dėl naujos siuv. mašinos. Turėjau seniausią singerį, po to čaiką elektrinę. Dabar noriu naujos . Gal kas susidūrėt su tokia http://www2.senukai....id=000050910910
MANAU PERKANT MASINA BUTINAI REIKTU PACIAI ATSISESTI IR ISBANDYTI, KAIP SIUNA TYLIAI AR GARSIAI, KAIP PACIOS FUNKCIJOS VEIKIA, O NE ISIKIBTI FIRMOS PAVADINIMO, KAD IR KAIP GERAI ZINOMAS PAVADINIMAS, TAI DAR NEREISKIA KAD TAU PATIKS
QUOTE(Klumpė @ 2008 02 29, 10:08)
Turiu Veritą Columba (lygtai taip vadinasi). Pirkau gal pries 12 metų, jau ne naują, bet siuva ji pas mane neblogai. Tik man jau trūksta kai kurių funkcijų, bet naujos neįperku. Be to, overlokas pas mane "pirmoje eilėje", jau po to kita mašina.
Kartą paklausiau meistro į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis mašiną. Jis pasakė, kad jei jau nieko apie jas nenusimanau, reikėtų imti ir papraščiausiai pakilnoti. Mašina turi būti sunki. Kuo ji sunkesnė, tuo daugiau metalinių detalių joje sudėta. O tai yra gerai.
Toms, kurios siuva ne daug ir iš to "duonos nealgo", siūlyčiau irgi išbandyti "Veritus". Ankščiau tai buvo pakankamai populiarios mašinos.
Kartą paklausiau meistro į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis mašiną. Jis pasakė, kad jei jau nieko apie jas nenusimanau, reikėtų imti ir papraščiausiai pakilnoti. Mašina turi būti sunki. Kuo ji sunkesnė, tuo daugiau metalinių detalių joje sudėta. O tai yra gerai.
Toms, kurios siuva ne daug ir iš to "duonos nealgo", siūlyčiau irgi išbandyti "Veritus". Ankščiau tai buvo pakankamai populiarios mašinos.
jei pagal svori, tai mano siuvimo masina aukso verta
Aš turėjau buitinę siuvimo mašiną tarnavo gal kokius penkis metus, o paskui prasidėjo vargai, tai traukia, tai kilpuoja Visos tos plastmasinės ale japoniškos ar vokiškos mašinytės ilgai netarnauja
Tai dabar nusipirkau pramoninę su servo varikliu, yra siūlo nukirpimas,įtvirtis. Skiriasi kaip diena ir naktis Norėčiau patarti visoms kurioms patinka siūti pirkti pramoninę mašiną, siūsit jūs ir dar jūsų vaikams liks
Tai dabar nusipirkau pramoninę su servo varikliu, yra siūlo nukirpimas,įtvirtis. Skiriasi kaip diena ir naktis Norėčiau patarti visoms kurioms patinka siūti pirkti pramoninę mašiną, siūsit jūs ir dar jūsų vaikams liks
QUOTE(kristesnamai @ 2008 03 01, 09:12)
Aš turėjau buitinę siuvimo mašiną tarnavo gal kokius penkis metus, o paskui prasidėjo vargai, tai traukia, tai kilpuoja Visos tos plastmasinės ale japoniškos ar vokiškos mašinytės ilgai netarnauja
nu nezinau, nelabai pritarciau siai nuomonei, manau kokia masina pirkti priklauso nuo to kaip daznai ji bus naudojama, jai tik savo reikmem tai manau tikrai pramonines neverta pirkti, as savo "veritas rubina" pirkau pries 18 metu taisiau dar tik viena karta ir tai netaise o reguliavo nes kilpos pradejo siuti blogai, o dabar dar reiktu pakeisti pedala (keleta kartu nuo aukstai numetus buvau tai ne kaip jis jau atrodo, visas apibintuotas) ir laida, nes laidas per tiek metu nusilankste ir dabar kontaktas tai yra tai nera, bet manau per 18 metu tik tokios problemos tai tikrai ne daug, aisku as ja naudoju tik savo reikmem ji man pinigu neuzdirba, bet ir dulkes nerenka kaskur uzkista kamputije ir per tiek metu tikrai jau ne viena karta atsipirko ir tikiu kad dar ir mano vaikai gales ja pasinaudoti, o jei ir negales tai jokios cia bedos.
turiu Caika-142su spintele, siuna labai gerai,31 funkcija. Noreciau parduoti uz kokiu 100 lt,nes nusipirkau kita,-brother-masina.gal kam reikia?
Vis svajoju apie nauja siuvimo masina. parduotuvese manau tikrai yra pasirinkimas, atsizvelgiant ir i kaina ir i poreikius. pati esu megeja, todel nereikia brangios ir baisiai imantrios masinos. todel apsistojau janome 521 arba 392? gal kuri turim sias masinytes? ju skirtumas nedidelis, viena turi horizontalia besisukancia saudykle, o kita vertikalia siubuojancia saudykla, kuo jos skiriasi? kuri yra geresne? ir dar 392 turi dvigubos adatos rezima, kas cia per daiktas? ka jis daro?
labai aciu uz atsakymus.
labai aciu uz atsakymus.
Pilnatis 13, as irgi buvau nusiziurejusi siuos modelius, bet kai nuejau i parduotuve ir paciupinejau, norai pasibaige. Nepatiko pati konstrukcija masinu, plastmase, stalciukai kliba . Todel issirinkau Bernina, skirtumas tikrai yra.
Nezinau is kokio miesto esi, bet vilniuje yra parduotuve siuvimo stilius, nuvaziuok. Isbandysi ivairias siuvimo masinas ir pamatysi kuri labiau patinka ir tinka. Jie prekiauja ir janome, ir bernina ir singer, brother, veritas masinomis. Labai fainas meistras dirba. As kai pirkau masina, tai is pradziu isbandziau, kartu su meistru siuvome visas siules, su visom imanomom pedelem.
Nezinau is kokio miesto esi, bet vilniuje yra parduotuve siuvimo stilius, nuvaziuok. Isbandysi ivairias siuvimo masinas ir pamatysi kuri labiau patinka ir tinka. Jie prekiauja ir janome, ir bernina ir singer, brother, veritas masinomis. Labai fainas meistras dirba. As kai pirkau masina, tai is pradziu isbandziau, kartu su meistru siuvome visas siules, su visom imanomom pedelem.
as esu is Kauno, na retkarciai uzsuku i Vilniu, bet nenoreciau vazineti i vilniu, jei kazkas atsitiktu masinytei. gal kas zinote kokia kaune parduotuve, kurioje prekiaujama visu firmu siuvimo masinomis ir jas galima isbandyti.
o kuo skiriasi tos šaudyklės?
o kuo skiriasi tos šaudyklės?
kaip man paaiskino toj parduotuvej, tai kai buna vertikali saudykle labiau vibruoja masina kai siuna, ir garso daugiau. O as pirkau su horizontalia, tai is tiesu jauciasi skirtumas. Anksciau turejau caika su vertikalia saudykle, tai stalas drebedavo.
gal yra ir daugiau skirtumu, nezinau.
gal yra ir daugiau skirtumu, nezinau.
Labai aciu ader uz paaiskinimus, tai reikes ieskoti masinos su horizontale saudykle.