Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

tokia tema yra
netgi siame paciame puslapyje biggrin.gif
Atsakyti
Ok,sorry wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 11 19, 15:48)
Gal kas turi atsiliepimų apie Brother mašinas?
teko isbandyti net 2 brother masinas, gaila jau nepamenu numeriu, tik zinau, kad viena buvo paprastute, tik su pagrindinemis siulemis ir pigiausia kokia ymanoma buvo rassti tuo metu, o kita truputi mandresne, jau ir keli rastuotu siuliu pasirinkimai buvo, bet geriau siuvo ta pati pigiausia kur siuvo tik pagrindines siules, cia is mano asmenines praktikos pries kokius 9 metus ax.gif , dabar tikriausiai tokiu masinu net nera, smile.gif

todel patarimas butu vienintelis, nepirk nepabandzius, butinai atsisesk ir pabandyk kelis yvairiu firmu modelius, pajausi kaip kokia masina burzgia, kur kokios kojeles pedeles ir t.t. ir t.t. ir dar pradek nuo pigesniu mirksiukas.gif , nes jai prisesi prie brangesnes, sunku bus jos atsisakyti ax.gif
Atsakyti
Man jau vakar atvežė Berneta E56. Išbandžiau šiandien kelias siūles, tai thumbup.gif . Ypač patiko overlokinė siūlė su tam skirta pėdele - nu tiesiog atrodo greičio trūksta taip lengva. Tiesa, prieš tai nebuvau bandžiusi ant kitų mašinų kaip ten viskas siuvasi, bet kadangi nesu nei siuvėja nei ruošiuosi ką įmantraus siūti, bet kokią iširusią siūlę susiūti su tokia mašina man vienas malonumas rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 20, 18:36)
teko isbandyti net 2 brother  masinas, gaila jau nepamenu numeriu, tik zinau, kad viena buvo paprastute, tik su pagrindinemis siulemis ir pigiausia kokia ymanoma buvo rassti tuo metu, o kita truputi mandresne, jau ir keli rastuotu siuliu pasirinkimai buvo, bet geriau siuvo ta pati pigiausia kur siuvo tik pagrindines siules, cia is mano asmenines praktikos pries kokius 9 metus  ax.gif , dabar tikriausiai tokiu masinu net nera,  smile.gif

todel patarimas butu vienintelis, nepirk nepabandzius, butinai atsisesk ir pabandyk kelis yvairiu firmu modelius, pajausi kaip kokia masina burzgia, kur kokios kojeles pedeles ir t.t. ir t.t.  ir dar pradek nuo pigesniu  mirksiukas.gif , nes jai prisesi prie brangesnes, sunku bus jos atsisakyti  ax.gif

Dėkui 4u.gif

Vakar buvom nuvažiavę į specializuotą parduotuvę. Tai įspūdį labai didelį paliko, ypač kai iki tol siuvimo mašinas žiūrėjom dideliuose technika prekiaujančiuose prekybos centruose (kur konsultantai visų galų meistrai). Aišku specializuotoj parduotuvėj mašinos kainuoja brangiau, bet užtat konsultaciją kokią suteikia, išbandyti mašinas leidžia ir išbandyti su visokiausiom medžiagom, net kailiu. O išsirinktą mašiną jie sureguliuoja darbui. Ir imasi aptarnauti, konsultuoti įvairiais klausimais. Žodžiu šeštadienį arba sekmadienį važiuosiu į tą parduotuvę bandyti ir rinktis mašinos. ax.gif Gal ką isšrinksiu. bigsmile.gif

Tiesa, ten vakar man siūlė pradėti nuo Family firmos mašinų.. O apie tokią firmą pirmą kartą girdžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(MiciusS @ 2008 11 20, 15:25)
Sveiki visi. ; ) Heh. Visu pirma iš tiesų nežinau ar yra jau tokia tema ar nėra,kiek bandžiau ieškot neradau,tai tikiuosi daug piktų komentarų nebus. :}
Taigi taigi. . . Jau ilgą,labai ilgą laiką mąstau apie drabužių siuvimą mašina. Ir apie tai ničnieko nenusimanau. Tikriausiai. biggrin.gif
Ar čia tik mano fantazija pasidarbavo kurdama svajones,kad galėčiau pasisiųsti sugalvotų marškinėlių/sijonų ir t.t ir pan. su paprasta siuvimo mašina ? Paprasta turiu omeny. . . Na,visu pirma - nebrangia. Iki 500lt norėčiau. Na tarkim aš nusiperku kažkokią mašiną ir. . . Nuo ko pradėt ? Moku uždėt apatinį,viršutinį siūlą,įsiūti užtrauktuką į medžiagą. . Bet kaip išmokt taisyklingai,pagal kriterijus ir atitinkamai siųti drabužius ? Kur galėčiau to išmokti ? Nes tikriausiai viena,savarankiškai tai padaryti - be šansų. . .

Laaabai būčiau dėkinga,jei mane apšviestumėte šituo reikalu,nes baigiu nuprotėt tom mintim apie siuvimą. : D

unsure.gif

Cia masinos nusipirkimas niekuo nepades-reik lankyti siuvimo kursus mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu pasitziaugti -nusipirkau Bernina-Bernette E92c masina.ji kompiuterizuota.dabar mokausi doh.gif Dovanu pridejo overloga-toki zaislini lotuliukas.gif O seip masinyte -dalykelis thumbup.gif astuonias kilpas daro thumbup.gif siuva per laaaabai stora audini ir net astuonguba thumbup.gif Vaziavau i Vilniu,nes Kaune aptarnavimo lygis doh.gif Ten viska paaiskino,parode,dave pabandyti,patare.Na lekiu siuti tongue.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės

Bręsta mintys įsigyt siuvamąją, bet vis rankos dar nekyla. tiksliau MB vis kalbina, kad pirkčiau, nes labai jau keikiu pirmos laidos "čaiką" doh.gif

Apžiūrėjau topocentre keletą modeliukų gyvai, daugiau gyvų neteko matyt blush2.gif
Turiu klausimuką gan kvailą, bet gal akmenim neužmėtysit.

Mačiau, kad vienose mašinose viršutinio siūlo špūlutė statoma vertikaliai, o kitos maunama horizontaliai. Ar yra tame koks nors skirtumas? Man kažkaip nepatikima tos horizontalios, ar nesivelia siūlas? Atrodo,kad turėtų lengvai nusivyniot ir gali lengvai susipainiot.

Tą patį pastebėjau ir su apatinius siūlu. Mano čaikoj špūlutė statoma horizontaliai, o kitose mačiau,kad vertikaliai. Yra čia koks nors skirtumas ar čia tik dizaino reikalas?
Atsakyti
virsutinio siulu spulyte pasistato ir vertikaliai-cia kaip nori.O apatinio silo ritele dabar naujuose modeliuose visur dedesi horizontaliai--vertikaliai -atgyvena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyyrika @ 2008 11 20, 20:06)
Man jau vakar atvežė Berneta E56. Išbandžiau šiandien kelias siūles, tai  thumbup.gif . Ypač patiko overlokinė siūlė su tam skirta pėdele - nu tiesiog atrodo greičio trūksta taip lengva.

Kaip tik renkuosi naują siuvimo mašiną, nes netikėtai atsirado tam finansų (nelaukta dovana thumbup.gif ). Vienas iš svarstomų variantų yra ir Bernina Bernette E56. Gal galima būtų pamatyti pasiūtų pavyzdėlių, išgirsti naujausius įspūdžius? Kaip ten su ta overlokine siūle: ar nusiuvus reikia po to apkirpti, ar tiesiog apsiūti kraštą? (O gal galima nuotraukėlę?)

Dar renkuosi iš Janome 525S, Juki HZL-35Z. Įdomus pasirodė ir naujas Janome modelis MS 2522 LE.

Gal kas turi kokių pastebėjimų, patarimų, įspūdžių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2008 11 23, 21:42)
Tą patį pastebėjau ir su apatinius siūlu. Mano čaikoj špūlutė statoma horizontaliai, o kitose mačiau,kad vertikaliai. Yra čia koks nors skirtumas ar čia tik dizaino reikalas?

Kai rinkausi sau mašiną, labai daug informacijos apie šiuos skirtumus radau rusiškuose saituose. O lietuviškai galima pasiskaityti štai čia http://www.siuvimost...t...5&Itemid=25
Papildyta:
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 11 23, 15:29)
Noriu pasitziaugti -nusipirkau Bernina-Bernette E92c masina.ji kompiuterizuota.dabar mokausi doh.gif Dovanu pridejo overloga-toki zaislini lotuliukas.gif O seip masinyte -dalykelis thumbup.gif astuonias kilpas daro thumbup.gif siuva per laaaabai stora audini ir net astuonguba thumbup.gif Vaziavau i Vilniu,nes Kaune aptarnavimo lygis doh.gif Ten viska paaiskino,parode,dave pabandyti,patare.Na lekiu siuti tongue.gif

Sveikinu su NAUJU PIRKINIU!!! Aš taip pat pirkau siuvimo mašiną šiame salone, mačiau šitą modelį, atrodo tikrai puikiai ir daug gerų atsiliepimų sakė turi apie šį modelį smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalyte4: 24 lapkričio 2008 - 13:00
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 11 23, 17:29)

Labai susižavėjau šia mašina dėl to, kad nebrangi ir gali siuvinėti raides.
Gal jau išbandei šią funkciją ir gali parodyti kaip atrodo siūtos raidės.

Šiaip užtektų ir paprastos mašinos už 700 lt, tai gal brangios raidės gautųsi. Bet pagalvojau, kad labai gražu būt mažių drabužiukus pažymėt, ir darže ne taip pasimestų blush2.gif
Atsakyti