QUOTE(Taurė @ 2008 11 10, 07:03)
Mano nuomonė tokia. Jei myli siuvimą ir galimybės leidžia, pirk geriausią, ką įperki. Nes mašina toks dalykas, norisi vis daugiau galimybių. ( Čia kaip su automobiliu. Nori perki Opelį, nori perki Mersedesą
Aš turiu vieną pigią ir vieną brangią. Nusipirkusi pigią, paprastą, labai greit supratau, kad "peraugau" ją
Dabar nusigrioviau "kompą", iki pensijos neištirinėsiu, bet užtai kiek džiaugsmo ir malonumo bus
SINGER 7462 Išmokau siūti su ja
Husqvarna Viking Designer II Čia rimtas daiktas, kurį tirinėsiu ilgai ilgai
Aišku jei būtų įmanoma, būčiau pirkus iškarto Viking Designer Diamond, bet čia gal kitam gyvenime pavyks
Sveikinimai su šauniu pirkiniu
Tavo bernina labai labai faina mašinytė. Apie ją super atsiliepimai Amerikos forumuose. Išvis vienos gerbiamiausių mašinų ir praktiškai lygiavertės yra Viking ir Bernina, po to Pfaff
(Čia aš amerikiečių forume tiek prisiskaičiau
)
aciu labai uz patarimus
manau galiu skirti nemazai pinigeliu, tik man kyla klausimas ar verta, jei nepanaudosiu visu galimybiu
nusprendziau viska apziurejusi apsistoti ties BERNINA, bet kuri modeli - tai neisivaizduoju
manau tu virs 2000 tai tikrai nereikia, ypac nemokant siuti
o kuris variantas butu optimaliausias?
Papildyta:
QUOTE(Natalyte4 @ 2008 11 09, 20:38)
Manau, kad iki 1000 Lt. galima issirinkti tikrai gera siuvimo masina, kuri puikiai tiks ne tik pradedanciajai bet ir pazengusiai siuvejai. 500 Lt. gal ir perpigu, bet uz kokius 700-800 Lt. jau galima tikrai gera masina nusipirkti. Svarbu, kad tai butu stabili ir kokybiska masina ir butinai, kad butu geras garantinis ar pogarantinis servisas. Senukuose pirkti siuvimo masina tikrai neisdrisciau...
O as pagaliau sia savaite isigyjau savo issvajota siuvimo masina:
http://www.bernina.l...n2-i16-sLT.html
Aisku galejau paprastesne ir pigesne rinktis, taciau sitos labai uzsinorejau, ir kol kas visiskai nesigailiu.
aciu uz komentara
lauksiu dabar patarimu kokia ir BERNINA rinktis vertetu dar be sitos
Papildyta:
elekromatizuota ar mechanine ziuretis
Papildyta:
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 11 10, 20:14)
BerninaE90e kaina-1250
Bernina1008 kaina-2250- sita metaliniu korpusu---kuri geresne?-
as irgi apie kazka is situ galvoju
bet galvoju, gal ir paprastesnes uztektu