Įkraunama...
Įkraunama...

siuvimo mašinos 2 tema

QUOTE(Versa @ 2008 11 10, 00:04)
Sveikutes Siuvejeles,
As norejau paklausti: Kaip veikia Toyota Ra224? ir kiek kainavo? As pati ruosiuosi pirkti,neesu profe,tai gal tiks smile.gif
[I][COLOR=darkviolet]

sveikute,

nors viena apie TOYOTA prakalbo smile.gif maniškė jau išbandyta, man kaip mėgėjai, veikia puikiai, nesu siuvėja, tai man atrodo kaip stebuklas po maniškės tarybinės elektrinukės lotuliukas.gif

Aš pirkau Dubline, per akciją už pusę kainos, tai mokėjau apie pusantro šimto eurų, šiaip apie 300e kainavo.

Labai dažnai tų akcijų pasitaiko, tai nebesusilaikiau blush2.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa temute bigsmile.gif Dauguma klausia patarimo ir jo nesulaukia g.gif Kazin ar mano klausimas sulauks atsakymo g.gif Is anksto dekinga.

noriu nusipirkti gera siuvimo masina g.gif Metausi g.gif

Tarp Bernino ir Janomos g.gif
Janoma 6125Qc-kaina 1275
Janoma6019Qc- kaina1049---kuri geresne?

BerninaE90e kaina-1250
Bernina1008 kaina-2250- sita metaliniu korpusu---kuri geresne?-

o gal juki HZL-35Z--- g.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 11 10, 07:03)
Mano nuomonė tokia. Jei myli siuvimą ir galimybės leidžia, pirk geriausią, ką įperki. Nes mašina toks dalykas, norisi vis daugiau galimybių. ( Čia kaip su automobiliu. Nori perki Opelį, nori perki Mersedesą  4u.gif
Aš turiu vieną pigią ir vieną brangią. Nusipirkusi pigią, paprastą, labai greit supratau, kad "peraugau" ją  smile.gif  Dabar nusigrioviau "kompą", iki pensijos neištirinėsiu, bet užtai kiek džiaugsmo ir malonumo bus  wub.gif

SINGER 7462 Išmokau siūti su ja

Husqvarna Viking Designer II Čia rimtas daiktas, kurį tirinėsiu ilgai ilgai  wub.gif Aišku jei būtų įmanoma, būčiau pirkus iškarto Viking Designer Diamond, bet čia gal kitam gyvenime pavyks  lotuliukas.gif
Sveikinimai su šauniu pirkiniu  4u.gif
Tavo bernina labai labai faina mašinytė. Apie ją super atsiliepimai Amerikos forumuose. Išvis vienos gerbiamiausių mašinų ir praktiškai lygiavertės yra Viking ir Bernina, po to Pfaff  4u.gif (Čia aš amerikiečių forume tiek prisiskaičiau laugh.gif )

aciu labai uz patarimus 4u.gif manau galiu skirti nemazai pinigeliu, tik man kyla klausimas ar verta, jei nepanaudosiu visu galimybiu blush2.gif

nusprendziau viska apziurejusi apsistoti ties BERNINA, bet kuri modeli - tai neisivaizduoju g.gif
manau tu virs 2000 tai tikrai nereikia, ypac nemokant siuti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
o kuris variantas butu optimaliausias? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Natalyte4 @ 2008 11 09, 20:38)
Manau, kad iki 1000 Lt. galima issirinkti tikrai gera siuvimo masina, kuri puikiai tiks ne tik pradedanciajai bet ir pazengusiai siuvejai. 500 Lt. gal ir perpigu, bet uz kokius 700-800 Lt. jau galima tikrai gera masina nusipirkti. Svarbu, kad tai butu stabili ir kokybiska masina ir butinai, kad butu geras garantinis ar pogarantinis servisas. Senukuose pirkti siuvimo masina tikrai neisdrisciau...

O as pagaliau sia savaite isigyjau savo issvajota siuvimo masina:
http://www.bernina.l...n2-i16-sLT.html
Aisku galejau paprastesne ir pigesne rinktis, taciau sitos labai uzsinorejau, ir kol kas visiskai nesigailiu.

aciu uz komentara 4u.gif
g.gif 4u.gif
lauksiu dabar patarimu kokia ir BERNINA rinktis vertetu dar be sitos
Papildyta:
elekromatizuota ar mechanine ziuretis biggrin.gif blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 11 10, 20:14)

BerninaE90e kaina-1250

as irgi apie kazka is situ galvoju smile.gif

bet galvoju, gal ir paprastesnes uztektu g.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 11 10, 21:14)
Perskaiciau visa temute bigsmile.gif Dauguma klausia patarimo ir jo nesulaukia g.gif Kazin ar mano klausimas sulauks atsakymo g.gif Is anksto dekinga.
noriu nusipirkti gera siuvimo masina g.gif Metausi g.gif

Tarp Bernino ir Janomos g.gif
Janoma 6125Qc-kaina 1275
Janoma6019Qc- kaina1049---kuri geresne?

BerninaE90e kaina-1250

o gal juki HZL-35Z--- g.gif

aciuks.gif

sveikute na bernina yra sveicariska ir jai dar su metalinem detalem isvis super smile.gif taigi janome ir bernina tikra BERNINA

O KAS DEL JUKI tai pramonines tikra geros o kaip buitines nebandziau na ber vardas siais laikais nevida gera reiskia as nusipirkau singeri ir subyrejo g.gif

taigi ziurek kad butu kuo daugiau metalo ir butinai reikia isbandyti kaip siuva biggrin.gif sekmes issirinkti gera masinyte
Atsakyti
Oi-aciu merginos--siandien vaziuosiu i urma-paziuresiu tas Berninas-gal duos pabandyti g.gif kita savite vaziuosiu juki atstovybe-ziuresiu ka ten pasiulys-tai tokie planai Kaune.Nes Janina -Vilniuje-tai iki ten niekaip schmoll.gif O internetu pirkti-nebandzius -bijau.

Kaip ziurejau ju visu svoris panasus--9-10kg.o tai reiskai tu metaliniu detaliu kaip ir po lygiai.tik galvoju ar verta su metaliniu korpusu-juk kaina visu 1000lt.didesne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 11 lapkričio 2008 - 08:51
Tai va buvau Urme ax.gif Yra ir Janone ir Berneta masinu,tik visos pigiau gal 50lt. nei internetineje svetaineje biggrin.gif Pardaveja-tai kaip ir saket-konkreti vista doh.gif Ka paklausi --pati ir atsakau. blink.gif Kit savaite varysiu Juki masinu ziureeti tongue.gif
Atsakyti
Dovanoju Verit siuvimo mašina ax.gif
Kaunas
Atsakyti
Sveikutės,

Pradėjau ieškotis siuvimo mašinos. Buvau jau kaip ir nusižiūrėjusi Bernina Bernete E56, tik pasimečiau - Siuvimo Stiliaus psl. rašo, kad ši mašina daro automatinį kilpos apsiuvimą, o Berninos puslapyje - kad pusiau automatinis kilpų apsiuvimas. Tai kaip iš tikrųjų? Renkuosi paprastą siuvimo mašiną, bet noriu kad būtų automatinis kilpų apsiuvimas. O gal geriau Janome 2041NX? unsure.gif Gal galėtumėte patarti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyyrika @ 2008 11 17, 06:54)
Sveikutės,

Pradėjau ieškotis siuvimo mašinos. Buvau jau kaip ir nusižiūrėjusi Bernina Bernete E56, tik pasimečiau - Siuvimo Stiliaus psl. rašo, kad ši mašina daro automatinį kilpos apsiuvimą, o Berninos puslapyje - kad pusiau automatinis kilpų apsiuvimas. Tai kaip iš tikrųjų? Renkuosi paprastą siuvimo mašiną, bet noriu kad būtų automatinis kilpų apsiuvimas. O gal geriau Janome 2041NX?  unsure.gif Gal galėtumėte patarti?  4u.gif

svarniausia žiūrėti kelių žingsnių kilpos apsiuvimas. Jei 1 thumbup.gif Reiškias nustatai kur nori, nuleidi pėdelę, pradedi siuti ir sustoji kai jau baigta. Nereikia nieko perdedineti, persukineti ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 11 17, 20:56)
svarniausia žiūrėti kelių žingsnių kilpos apsiuvimas. Jei 1  thumbup.gif Reiškias nustatai kur nori, nuleidi pėdelę, pradedi siuti ir sustoji kai jau baigta. Nereikia nieko perdedineti, persukineti ir tt.

Ačiū už paaiškinimą. Parašiau siuvimo stiliui, tai pataisė Bernina.lt puslapyje. Pirksiu Bernina Bernette E56 smile.gif.
Atsakyti
Sveikutės,

Renkuosi ir aš siuvimo mašiną. Sunkiai ir ilgai. doh.gif Kelis kartus perskaičiau visas temas, susirašiau į ką atkreipti dėmesį, kas mašinai pliusas, o kas minusas, ale kaip neišsirenku, taip neišsirenku. Finansai apriboti, be to ir mašina reikalinga buityje, o ne profesionaliam lygmenyje.

Gal kas turi atsiliepimų apie Brother mašinas?

Šiuo metu kažkaip apsistojusi esu ties 3 firmų modeliais, bandysiu pavažiuoti iki specializuotos parduotuvės, gal leis juos išbandyti.. Tie modeliai: Brother Comfort 40E, Toyota ESG325 arba Janome 525 s arba Sewist 521.. Renkuos toliau ax.gif

Atsakyti
Sveiki visi. ; ) Heh. Visu pirma iš tiesų nežinau ar yra jau tokia tema ar nėra,kiek bandžiau ieškot neradau,tai tikiuosi daug piktų komentarų nebus. :}
Taigi taigi. . . Jau ilgą,labai ilgą laiką mąstau apie drabužių siuvimą mašina. Ir apie tai ničnieko nenusimanau. Tikriausiai. biggrin.gif
Ar čia tik mano fantazija pasidarbavo kurdama svajones,kad galėčiau pasisiųsti sugalvotų marškinėlių/sijonų ir t.t ir pan. su paprasta siuvimo mašina ? Paprasta turiu omeny. . . Na,visu pirma - nebrangia. Iki 500lt norėčiau. Na tarkim aš nusiperku kažkokią mašiną ir. . . Nuo ko pradėt ? Moku uždėt apatinį,viršutinį siūlą,įsiūti užtrauktuką į medžiagą. . Bet kaip išmokt taisyklingai,pagal kriterijus ir atitinkamai siųti drabužius ? Kur galėčiau to išmokti ? Nes tikriausiai viena,savarankiškai tai padaryti - be šansų. . .

Laaabai būčiau dėkinga,jei mane apšviestumėte šituo reikalu,nes baigiu nuprotėt tom mintim apie siuvimą. : D

unsure.gif
Atsakyti